...
Annesinin kuzusu''teşekürler..
evlilik anlık heyecanlarla girişilmeyecek ama içinde anlık heyecanlar olabildiği zaman tadından yenilmeyecek bir şey,
güzel günler görmen dileğiyle,[/QUOTE]
bayıldım bu lafınıza...
çok severek evlendim ben de, 2 yıla yaklaşıyoruz evlilikte, 8 yıldır da birlikteyiz. Evlilik standart bir insan hayatını paylaşmak aslında. Karşınızdaki insanı çıkartın hayatınızdan, yani aşk olmadan yaşadığınız hayat da kimi zaman mutlu, bazen sinirli, bazen üzgün, bazen donuk, bazen düşük enerjili, bazen tadından yenmez değil mi? İşte bütün bu anları paylaşarak yaşadığın kurum evlilik. Kötü zamanları çekilebilir kılsın, çabuk atlatmaya yardımcı olsun, iyi zamanlarda da mutluluğu katlatarak arttırsın diye.
benim için eşimi seçerkenki tek kriter, onu özleyip özlemediğimdi. Üniversitedeydim o zaman, hep onu görmek isterdim
İnsan belki aşık olup severken mantıklı düşünemiyor başlarda, görmüyor gözü. Ama eğer doğru birini sevdiyseniz, "seviyor veya seviliyor" olmaktan öte insana kendini en iyi hissettiren şey; "iyi ki onu seviyorum" diyebilme huzuru. yani doğru birine aşıksan,doğru insana kaptırdıysan gönlünü, ve aklın "evet ya bu adam sevilir mantıken" diyebiliyorsa, o zaman müthiş bir huzur duyuyorsun sevginden.
Aşk zaten inişli çıkışlı, bugün çok aşıksındır yarın az. O yüzden arkasında hep geçerli nedenlerin olmalı. Ben pek inanmam, "nedensiz de sevilir" lafına. Sevilmemeli nedensiz, 10 yıl sonra sıkılmamak adına sevmek için geçerli sebeplerin olmalı. Herhangi birşey, çok merametli, çok akıllı, dindar, çok ilgili, çok yakışıklı,çok başarılı... neyse..ama birşey olmalı. kendinizde ödün veremediğiniz şeyler neyse onu ararsınız belki de bilemiyorum...
İnşallah çok sevip çok sevileceğiniz biri karşınıza çıkar