• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli olan anne adayları yardımcı olabilir mi

senanuuur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Arkadaşlar 28 günde bir düzenli adet görüyorum bat yarın ama son 4 gündür ovulasyon testim görseldeki gibi çıkıyor bunu nasıl yorumlarsınız

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 15
Arkadaşlar 28 günde bir düzenli adet görüyorum bat yarın ama son 4 gündür ovulasyon testim görseldeki gibi çıkıyor bunu nasıl yorumlarsınız
Bazen hormonel dalgalanma oluyor ama gebelikte salgılanan beta hcg de pozitif çıkarıyor olabilir yarın ilk idrar ile erken gebelik testi yapın

Bazen hormonel dalgalanma oluyor ama gebelikte salgılanan beta hcg de pozitif çıkarıyor olabilir yarın ilk idrar ile erken gebelik testi yapın
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim peki sizce bu testlerde pozitif olan var mı yoksa hepsini negatif olacak şekilde mi yorumluyoruz silik mi geliyor size anlamında

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim peki sizce bu testlerde pozitif olan var mı yoksa hepsini negatif olacak şekilde mi yorumluyoruz silik mi geliyor size anlamında
Bunlar şuan pozitif değil yani pik dediğimiz durum yok, ama belirgin koyulaşma var gebelik hormonu iyice yüksek olduğunda belirgin pik çıkıyor yani t çizgisi c den çok daha koyu oluyor , şuan gebelik hormonu 10 20 gibi bi değerse böyle olabilir ama dediğim gibi adet öncesi hormon dalgalanması ihtimalini göz önünde bulundurun veya benim gibi pcos varsa vücut ilk yumurtlamayı sağlıklı yapamayıp geç yumurtluyor bazen siz döngüm düzenli demişsin ama bu ihtimal sizde çok daha düşük, inşallah hamileliktendir sizinki 🌸

Back
X