- Konu Sahibi saribaykus
-
Canim diger yazanlari anlamiyorum ama hizda sorun var .Afilim92 canım bu teste bakabilir misin
değerlerimiz ;
morfoloji %1
ileri hızlı %8
yerinde %46
Canim diger yazanlari anlamiyorum ama hizda sorun var .
Keçiboynuzu kürü vs denediniz mi ? Ekstra takviyeler falan ? Bi 3 ay beslenmeyi değiştirseniz belki fark olcaktır
bu test aslında 1 yıl öncesine ait yeni test yaptırmadık çakşır suyu keçiboynuzu özü ve doktorun verdiği promen k ilacını kullanıyoruz yaklaşık 6 aydır ama hamile kalmadım henüz
Doktorlar maalesef mutabık değiller bazı konularda.. örn; aynı degerlere kimi gayet iyi der, kimi ise vasat yada kötü der. Bize de, sperm degerleri değişken olur o yüzden gebe kalabilirsin deyip gönderen de oldu. Ya da bu degerlerle zor, direk aşılamayla baslayalım diyen de oldu...
evet çok tuhaf bizde de aynısı oldu bu teste göre 3 doktor yorum yaptı testi direk kaan aydos hocaya mail attık ilk aldığımzda testinizde hiçbir sıkıntı yok bu değerler ile doğal yolla çocuğunuz olabilir ama yine de dna hasar testi yaptırın dedi
medipol hastanesinde üroloji doktoruna gittik oda aynı şeyi söyledi ufak sıkıntılar var takviyeler ile geçer mutlaka dedi promen k vitamini verdi yaklaşık 6 aydır kullanıyoruz
en son farklı bir doktora gittim bezmialemde kısırlık doktoru diyorlar kendisine kadın doğum uzmanı bu değerler ile çocuğunuz olması çok zor aşılama ihtimali bile düşük tüp bebek yaptırın dedi çok karmaşık bir durum o gün bugündür daha doktora gidemedim
evet çok tuhaf bizde de aynısı oldu bu teste göre 3 doktor yorum yaptı testi direk kaan aydos hocaya mail attık ilk aldığımzda testinizde hiçbir sıkıntı yok bu değerler ile doğal yolla çocuğunuz olabilir ama yine de dna hasar testi yaptırın dedi
medipol hastanesinde üroloji doktoruna gittik oda aynı şeyi söyledi ufak sıkıntılar var takviyeler ile geçer mutlaka dedi promen k vitamini verdi yaklaşık 6 aydır kullanıyoruz
en son farklı bir doktora gittim bezmialemde kısırlık doktoru diyorlar kendisine kadın doğum uzmanı bu değerler ile çocuğunuz olması çok zor aşılama ihtimali bile düşük tüp bebek yaptırın dedi çok karmaşık bir durum o gün bugündür daha doktora gidemedim
sizde sayı hız morfoloji kaç çıktı henüz karar veremedik tam olarak direk tüp bebeğe geçmek için erken gibi geliyor çünkü aşılama hakkımızı hiç kullanmamış oluyoruzEsinin sperm sayisi cok düşükse aşılama ihtilamali dusuyordur cunku bende baya arastirdim video izledim bizim sayi aşılamaya uygun bir sayı eger tutmazsa bizde tup bebege geccez .
Canim bizde sayi 10,8 milyonsizde sayı hız morfoloji kaç çıktı henüz karar veremedik tam olarak direk tüp bebeğe geçmek için erken gibi geliyor çünkü aşılama hakkımızı hiç kullanmamış oluyoruz
sizde sayı hız morfoloji kaç çıktı henüz karar veremedik tam olarak direk tüp bebeğe geçmek için erken gibi geliyor çünkü aşılama hakkımızı hiç kullanmamış oluyoruz
Burdan atlayip arabaya baska buyuk bir ile gittik o kadar mesafe iyiki de gittik kadin muhteşem bir doktor baya ilgilendi bilgisayarina herseyi kaydetti benim kullandigim butun ilaclari esimin sonuclarimi benim sonuclarimisizde sayı hız morfoloji kaç çıktı henüz karar veremedik tam olarak direk tüp bebeğe geçmek için erken gibi geliyor çünkü aşılama hakkımızı hiç kullanmamış oluyoruz
Insallah sizin sonuclariniz degismistir zaten esin uzun zamandir.kullaniyormus.anladım canım evet sizde doktor kurbanı olmuşssunuz çok kötü bir durum inşallah kısa zamanda toparlarsınız vitaminler sayıyı çoğaltıyor bunun yanında bitkisel kürlerde uygulayabilirsin morfoloji %3 kötü bir rakam değil %0 ile hamile kalan insanlar var biz bayram sonrası yeni test vereceğiz muhtemelen sonuçların değiştiğini tahmin ediyorum çünkü uzun süredir eşim vitamin kür vs kullanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?