TECRÜBELİ OLANLA BURAYA :)DÜŞÜNCELERİNİZİ MERAK EDİYORUM.

Bende birini tanımıştım evlilik icin degil de sevgili olmak istemisti benimle.
Ilk görüşmelerimde çok bostum,kalbim pir pir etmiyordu senin tabirince.
Sonra bi baktim asik olmuşum. Ha noldu bitti. Benim hala duygularim aynı hala aşığım. =)
Yani şans ver kendine. Acele etme =)

İyi de kaçmak da sağlıklı bir düşünce mi peki?Bana sağlıklı bir durum gibi gelmiyor ilişkilerden kaçmak.Yani çok özel bir durum varsa bu düşüncenizde bilemem.Tecrübe yoksa bu konuda evliliği idare etmek de zor olur erkekleri hiç tanımıyorsunuz demek çünkü bu.Uzak akrabanızmış bir de iş olmayacaksa durumu da bir düşünün derim.Adamı sevmeden aman evde kaldı demesinler aman ben yalnız ölmekten korkarım derseniz evlenip mutluluğu bulamayabilirsiniz de.

Valla daha yeni atlattim böyle bir durumu... çok düzgün adam gibi adam ve ailesi de mükemmel olan bir insandı ama.... amaaa ben yapamıcam dedim ... elini tutasım gelmiyor sarılmak gelmiyor... daha ileriye geçip aynı yataği paylaştığımı düşünüyorum aman allahım ateş basıyo kusacak gibi oluyordum ... demekki ben bu adama aşık olamıcam dedim fazla ümitlendirmeden kapattım konuyu... sende enine boyuna düşün

birşey hissetmiyorsan ileride hissedeceğin garanti değil ve kendini zorlamaktan zaman kaybetmekten başka birşey yapmamış olursun

Eşimle evlilik amaçlı tanışmamıştım. Bir kac kez arkadaş ortamında görüşmüştük.

Sonra araya görüşmedigimiz bir zaman dilimi girdi. Tekrar karşılaştığımızda aşık olduğumu farkettim.

Bu durumda ilk görüşte aşk diyemem ama zamanla oluşan bir sevgi de değil sanki. Bilemedim. Duygularım gorusmedigimiz zaman dilimi içinde hiç birşey hissetmemekten aşka nasıl dönüştü anlamak zor.

Ama bildiğim birsey var, bu duyguları hissetmeden önce asla bir ilişkiye başlamazdım. Kişilik özellikleri çok önemli evet. Ama fiziksel çekim benim için şart.

Son düzenleme:
Ben zamanla aşık olmuştum. Siz zaten ilerde sevebileceğinizi düşünüyorsanız muhakkak seversiniz. Çünkü olaya o yönde yaklaşıyorsunuz. Bence biraz daha deneyin. Eğer işi ciddiyete taşımak isterlerse de zaman isteyin derim.

Belki de o da sizin hakkınızda böyle düşünüyo.
Peki siz onun kalbini hoplatacak naptınız?

İçinde kıpırdama yoksa sevmedigin anlamina gelmez her karakterin sevmesi duygulari farklidir.
Mesela gün içerisinde yaninda olmayinca aklinda olur mu?Beraber gecirdiginiz vakitler sonrada kalbinden gecer hatirlarmisin.Hep msj attigi veya aradigi bir vakit varsa ve bazen bu vakitlerde aramiyor mesaj atmiyorsa elin,gözün telefona gidiyor mu? Bunların cevabı evet ise olumlu birseyler var :)

Maalesef aynı şehirde yaşamıyoruz , bu nedenle sık sık yüzyüze görüşme gibi bir şansım yok fakat sabah akşam mesajlaşıyoruz. Mesela sabah günaydın mesajı gelene kadar ara ara gözüm telefona kaymıyor değil. Teşekkür ediyorum yorumunuz için sağolun

Maalesef aynı şehirde yaşamıyoruz , bu nedenle sık sık yüzyüze görüşme gibi bir şansım yok fakat sabah akşam mesajlaşıyoruz. Mesela sabah günaydın mesajı gelene kadar ara ara gözüm telefona kaymıyor değil. Teşekkür ediyorum yorumunuz için sağolun

Ben olsam devam ederdim.
Yildirim askimi istiyosunuz?
Bence oyle bisey yok.
Yildirm aski dediginiz sey " dis gorunusune carpilik ic guzelligni tartmadan, hanzo bi erkegi vazgecilmez kilmaktir'

Ben kocami evlenmeden önce. Sevgili iken kisilik olarka insan olarak seviyordum. Onu tandikca aşık oldum.
Karsidaki insan iyi oldugu zaman insan gercektende sevip asik olabiliyor.
Ama herkes icin gecerli olmayabiliyor. Kimiside kocasini cok iyi insan gorup asik olmadigi ve tutku olmadigi icin o iyilik evliligini surdurmeye yetmeyebiliyor.
Asik olamayabiliyor.
Sen kendini daha iyi bilirsin.
Kimi inasan der, ben tanidikca severim. Kimiside nettir, ben once etkilenirim sonradan asik olamam diye.

iyi biriyse aileler içinn sorun olmayacaksa neden olmasın ama ben çok uzatmadan duyurulmasından yanayım aileler bilsin.

Rica ederim :)Süreyi biraz daha uzatabilirsiniz arada tanidiklar var ailen güveniyorsa zamanla bağlanır seversin.

Canim birsey daha eklemek isterim.Güven cok önemli senin ve ailenin güvenemedigi birine körkütük aşık olsan ve bir gelecek kurmaya cesaret edemezsen ne fayda...

Bence evlilikte seni mutlu edecegine inaniyorsan devam et derim.askin karsina cikacagi ne malum ve asik oldugun kisinin seni mutlu edecegi..o yuzden mutlu olacagini dusundugun biriyse birakma derim

Bence devam... kalbimizi yerinden hoplatanlardan bazen hayatımızın sillesini yiyebiliyoruz. Bence önemli olan kişilik

Canim birsey daha eklemek isterim.Güven cok önemli senin ve ailenin güvenemedigi birine körkütük aşık olsan ve bir gelecek kurmaya cesaret edemezsen ne fayda...
Kesinlikle katılıyorum söylediklerinize. Güven , anlayış herşeyden önce geliyor bende ve her istediğim özellik mevcut onda da. Bu nedenle de olumluyum ona karşı umarım sevebilmeyi becerebilirim. Çok teşekkür ederim. Sağolun varolun

Ay aşk dediğin ölüyor gidiyor, aşkından geberiyorum diyen insanlar çatır çatır aldatıyor. Boşver be! Hayatını paylaşabileceğin biriyse hissi falan at çöpe, beyefendi diyorsun mis gibi oh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…