- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
İyi de kaçmak da sağlıklı bir düşünce mi peki?Bana sağlıklı bir durum gibi gelmiyor ilişkilerden kaçmak.Yani çok özel bir durum varsa bu düşüncenizde bilemem.Tecrübe yoksa bu konuda evliliği idare etmek de zor olur erkekleri hiç tanımıyorsunuz demek çünkü bu.Uzak akrabanızmış bir de iş olmayacaksa durumu da bir düşünün derim.Adamı sevmeden aman evde kaldı demesinler aman ben yalnız ölmekten korkarım derseniz evlenip mutluluğu bulamayabilirsiniz de.Hayat gidiyor evet yaşım belki daha 28 .. kimine göre ooo çok gecikmişsin hala evlenmemişsin..kimine göre de daha var evlenmene boşver hayatını yaşa.Değişiyor insanların,düşünceleri yorumları.Ama bana göre de evvet artık vakit geldi aile olmanın çoluk çocuk sahibi olmanın..İnsan yoruluyor gerçekten bir çok şeyden ve başını yaslayacağı bir omuz aramıyor değil.Bugüne kadar da hep kaçtım kimseyle görüşmedim sevgili dahi olmadım.Kimseye güvenemedim çünkü.Artık gerçekten sevmek ve de sevilmek istiyorum ..
birşey hissetmiyorsan ileride hissedeceğin garanti değil ve kendini zorlamaktan zaman kaybetmekten başka birşey yapmamış olursunMerhaba arkdaşlar, buraya ilk defa yazıyorum genelde yazılanları takip ediyordum yazmakta nasip oldu:)
Şimdi şöyle bir sorunum var yenİ tanışmış olduğum bir bay var.Yaklaşık 1 aya yakınıdır ki görüşüyoruz aynı zamanda bu şahıs uzaktan da akrabamız oluyor ailesini tanıyorum yani.O kadar düşünceli, beyfendi , karşısındakini önemseyen özel hissettiren bir kişilik.Düşüncelerimiz birbirine çok uyuyor ve gelecekte uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum.Fakat şuana kadar kalbimi kıpırdatamadı bende mi sıkıntı anlayamadım kimseyi sevemiyorum ilgi duyamıyorum.Sizce ileride bişeyler hissedermiyim.Umut vermeye devam ediyorum şaun çünkü bende onu sevebileceğime inanıyorum.devam edip etmemekte çok düşünüyorum.Ne yapmalıyım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Belki de o da sizin hakkınızda böyle düşünüyo.Merhaba arkdaşlar, buraya ilk defa yazıyorum genelde yazılanları takip ediyordum yazmakta nasip oldu:)
Şimdi şöyle bir sorunum var yenİ tanışmış olduğum bir bay var.Yaklaşık 1 aya yakınıdır ki görüşüyoruz aynı zamanda bu şahıs uzaktan da akrabamız oluyor ailesini tanıyorum yani.O kadar düşünceli, beyfendi , karşısındakini önemseyen özel hissettiren bir kişilik.Düşüncelerimiz birbirine çok uyuyor ve gelecekte uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum.Fakat şuana kadar kalbimi kıpırdatamadı bende mi sıkıntı anlayamadım kimseyi sevemiyorum ilgi duyamıyorum.Sizce ileride bişeyler hissedermiyim.Umut vermeye devam ediyorum şaun çünkü bende onu sevebileceğime inanıyorum.devam edip etmemekte çok düşünüyorum.Ne yapmalıyım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Maalesef aynı şehirde yaşamıyoruz , bu nedenle sık sık yüzyüze görüşme gibi bir şansım yok fakat sabah akşam mesajlaşıyoruz. Mesela sabah günaydın mesajı gelene kadar ara ara gözüm telefona kaymıyor değil. Teşekkür ediyorum yorumunuz için sağolunİçinde kıpırdama yoksa sevmedigin anlamina gelmez her karakterin sevmesi duygulari farklidir.
Mesela gün içerisinde yaninda olmayinca aklinda olur mu?Beraber gecirdiginiz vakitler sonrada kalbinden gecer hatirlarmisin.Hep msj attigi veya aradigi bir vakit varsa ve bazen bu vakitlerde aramiyor mesaj atmiyorsa elin,gözün telefona gidiyor mu? Bunların cevabı evet ise olumlu birseyler var :)
Maalesef aynı şehirde yaşamıyoruz , bu nedenle sık sık yüzyüze görüşme gibi bir şansım yok fakat sabah akşam mesajlaşıyoruz. Mesela sabah günaydın mesajı gelene kadar ara ara gözüm telefona kaymıyor değil. Teşekkür ediyorum yorumunuz için sağolunİçinde kıpırdama yoksa sevmedigin anlamina gelmez her karakterin sevmesi duygulari farklidir.
Mesela gün içerisinde yaninda olmayinca aklinda olur mu?Beraber gecirdiginiz vakitler sonrada kalbinden gecer hatirlarmisin.Hep msj attigi veya aradigi bir vakit varsa ve bazen bu vakitlerde aramiyor mesaj atmiyorsa elin,gözün telefona gidiyor mu? Bunların cevabı evet ise olumlu birseyler var :)
iyi biriyse aileler içinn sorun olmayacaksa neden olmasın ama ben çok uzatmadan duyurulmasından yanayım aileler bilsin.Merhaba arkdaşlar, buraya ilk defa yazıyorum genelde yazılanları takip ediyordum yazmakta nasip oldu:)
Rica ederim :)Süreyi biraz daha uzatabilirsiniz arada tanidiklar var ailen güveniyorsa zamanla bağlanır seversin.Maalesef aynı şehirde yaşamıyoruz , bu nedenle sık sık yüzyüze görüşme gibi bir şansım yok fakat sabah akşam mesajlaşıyoruz. Mesela sabah günaydın mesajı gelene kadar ara ara gözüm telefona kaymıyor değil. Teşekkür ediyorum yorumunuz için sağolun
Canim birsey daha eklemek isterim.Güven cok önemli senin ve ailenin güvenemedigi birine körkütük aşık olsan ve bir gelecek kurmaya cesaret edemezsen ne fayda...Maalesef aynı şehirde yaşamıyoruz , bu nedenle sık sık yüzyüze görüşme gibi bir şansım yok fakat sabah akşam mesajlaşıyoruz. Mesela sabah günaydın mesajı gelene kadar ara ara gözüm telefona kaymıyor değil. Teşekkür ediyorum yorumunuz için sağolun
Kesinlikle katılıyorum söylediklerinize. Güven , anlayış herşeyden önce geliyor bende ve her istediğim özellik mevcut onda da. Bu nedenle de olumluyum ona karşı umarım sevebilmeyi becerebilirim. Çok teşekkür ederim. Sağolun varolunCanim birsey daha eklemek isterim.Güven cok önemli senin ve ailenin güvenemedigi birine körkütük aşık olsan ve bir gelecek kurmaya cesaret edemezsen ne fayda...
Merhaba ben 1 hafta önce adet oldum ama hamilelik belirtilerin var karın şişliği gaz birikintisi çok hafif mide yanması asiri yorgunluk azcık sinir aşırı idrar acaba hamile olma ihtimalim varmi (düzensiz adet oluyorum bu sorunmu acaba)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?