Tecrübeli ve hamile bayanlar bakar mısınız?

Yani cok onyargiyla yaklaşıldıgı için bırakamıyorum ama bende 1bucuk Paket içen bir insandım öyle hemen pat diye bırakılmıyor bende azalttım inanın bırakmaya çok çabalıyorum kahve se günde 2 fincan kadar zararı olmadığını söylemişti doktorum ben adet düzensizliği yaşadığım için sürekli kistim oluyordu bir de süt hormonum yuksekti dostinex femara kullandım dostinex süt hormonumu düşürdü femara ise adetimin 2.gunu başladım yumurta büyütmek için 5 gün kullandıktan sonra doktor kontrolünde ovitrelle catlatma iğnesi oldum çok şükür tuttu sizde bir problem yok değil mi?
Merhaba , bende son 3 aydır ovitrelle kullandım. Son reglimde 3. Günü femara başladım 5 gün kullandıktan sonra kontrole gittim 8. Günümde ovitrelle yaptırdım. Yumurtamın biri 22 mm olmuştu. Şimdi deneme sürecindeyim inşallah bu sefer olur. Sizin adetinizin kaçıncı gününde yapıldı iğne ve kaç mm di.?

birşey sorucam bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi iğnenin 9. günü erken gebelik testi yaptım negatif cıktı pozitife döner mi :(

Back