tecrübeliler bana yardım edermisiniz normalmi bu

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
kızlar 8 haftalık hamileyim ama hiçanlamıyorum sanki hamile degilim bebegimin kalp atışı var ama mide bulantım olmuyor başdönmesiaş yerime yok ilk hamileligim bu normalmi daha önce beni bilen bilir 3 tane bebek kaybım var kan pıhtılaşması varmış şuan igne kulanıyorum herşey iyigibiduruyor yine birşey olur diye çok korkoyorum inş rabbim korktugumu ugratmaz rabbim düşmanımı bile çoçuksuzbırakmasıntecrübeliler bana yardım edermisiniz bu normalmi

kızlar 8 haftalık hamileyim ama hiçanlamıyorum sanki hamile degilim bebegimin kalp atışı var ama mide bulantım olmuyor başdönmesiaş yerime yok ilk hamileligim bu normalmi daha önce beni bilen bilir 3 tane bebek kaybım var kan pıhtılaşması varmış şuan igne kulanıyorum herşey iyigibiduruyor yine birşey olur diye çok korkoyorum inş rabbim korktugumu ugratmaz rabbim düşmanımı bile çoçuksuzbırakmasıntecrübeliler bana yardım edermisiniz bu normalmi

Canım ben daha 6. haftamdayım. Bazısı 4 haftalıkken bile başlıyor rahatsızlanmaya. Benimde henüz bir belirtim yok. Zamanla hissedicez inşAllah.

herkeste aynı belirtiler olacak diye bişey yok ki! ben ilk hamileliğimde hamile olduğumu hiç hissetmemiştim ne bulantı ne kusma...

ama bunda ilk üç ay baya midem bulandı.içinizi ferah tutun birşey olmaz allahın izni ile...

canım meraba seninle benzer durumdayız bnmde 2 kaybım ve pıhtılaşma sorunum var.bnde bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim.inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.belirti bazen hiç olmuyor canım moralini bozma.hangi iğneyi kullanıyosun.

canım meraba seninle benzer durumdayız bnmde 2 kaybım ve pıhtılaşma sorunum var.bnde bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim.inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.belirti bazen hiç olmuyor canım moralini bozma.hangi iğneyi kullanıyosun.

canım clexan04 kulanıyorum hamile kalmadan önce kullanmaya başladım inşherşey iyi olur

bulantın varken erken birgün aniden kesilirse bu tehlikeliymiş. Allah korusun genelde bebek karnında ölürse böyle oluyomuş. Ama senin bulantın hiç olmamış zaten demek ki rahat geçicek ne güzel işte şükret buna. ben ölüyorum içim dışıma çıkıyo hayatım ne kadar kötü 6. haftadan beri. Heveslenilecek bişey değil bulantı emin ol :))
bebeğin sağlıkla gelsin inşallah hep de böyle rahat geçer hamileliğin.

Back
X