Tecrübelilerden bilgi desteği

hndbydgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
6
2
38
8 aydır evliyim ve 3 aydır korunmuyorum. Adet günümü takip etmiyorum ama 21 mart cumartesi günü adet gördüğümü sandım. Ancak devam etmedi. 23 mart pazartesi günü Freely marka gebelik testini yaptım. Çizgi silik çıktı. Bugün de eczacım Predictor marka testi önerdi. Yaptım, çizgi yine silik çıktı.
Dayanamayıp kan testi yaptırdım. Değer 75 çıktı. Doktor gebelik olmayabileceğini, gecikmiş bir adet durumunun da bu değere sebebiyet verebileceğini, 3 gün sonra kan testini tekrarlamamı söyledi.
Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Canım herşey gebelik lehine görünüyor niye adet döneminde bhcg 75 mi çıkıyor biraz saçma geldi bana.bence testi yapacağına dpktorunu değiş.tuhafima gitti doktorun

Canım herşey gebelik lehine görünüyor niye adet döneminde bhcg 75 mi çıkıyor biraz saçma geldi bana.bence testi yapacağına dpktorunu değiş.tuhafima gitti doktorun

:) haklısınız sanırım böyle bir yorum da beklemiyordum doktordan. ne düşüneceğimi bilemedim. cumartesi adetim başladı sandım lekeyi görünce, belimde ağrı kasıklarımda sancı vardı. adet devam etmedi ama sancı devam ediyor. teşekkür ederim

2 gün sonra bi kan tahlili daha yaptır canım değer 2ye katlamışsa kesin gebeliktir. ayrıca idrar tahlili de var, doktorunun yorumu bana da garip geldi.

Bende arkadaşlara katılıyorum, bence de gebesininz yüksek ihtimal, Allah gönlünüze göre versin

Bugün kan tatili yaptırdım yine, değer 222 çıktı :) Yeni doktorum sorun olmadığını ve hamile olduğumu söyledi, önümüzdeki hafta muayeneye gideceğim.

X