Tecrübesi veya bilgisi olanlar bi fikir verebilir

Strewbery45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2018
202
198
53
Şuan boşanma davam sürüyor ve sonlanmak üzere.Eşim beni dövdüğü için darp raporu almıştım.Olay esnasında beni döverken koruma amaçlı kolunu tırnaklamışım oda darp raporu almış ve ben olayın şokundan ifade verirken tırnak geçirdim demişim.şimdi bunun için ikimizin yargılanacağı kamu davası açılmış ve mahkeme kasımda.ben çok yüksek ihtimal o zamana kadar boşanmış olacağım.onunla artık muhatap olmak istemiyorum sizce karşılıklı şikayeti geri alsak dava düşer mi veya bir ceza alma durumu olur mu

boşanma davaları ile pek bi bilgim yok ama adamın kolunu tırmadınız diye kimse sizi hapse atmaz diye düşünüyorum. Dayak yediyseniz bence karşılıklı vazgeçme gibi bi duruma girmeyin mahkemede koruma amaçlı yaptığınızı söylersiniz.
Hapse girmem biliyorum da paracezası alırmıyım diye korktum.zaten maddi olarak yeterince mahvetti beni.

Hapse girmem biliyorum da paracezası alırmıyım diye korktum.zaten maddi olarak yeterince mahvetti beni.
Para cezası verirlerse hakime “ beni döverken elim armut toplamadığı için özür dilerim” diyin lütfen.
Ve şikayetinizi geri almayın. Afedersiniz ama, Hayvan hem dövüyo hem suçluyo oh ne ala!!

Meşru müdafaa gibi duruyor bence kendi davanızı geri çekmeyin. Size yapılanı engellemek için şiddet gösterebilirsiniz yasalara göre. Panikledim, korktum diyerek savunma yapmanız yeterli. Yüzsüz adam bir de utanmadan karşı dava açmış ama avucunu yalar.
Teşekkür ederim cevabınız İçin.o kadar yüzsüz ki yapmayacağı şey Yok.ben 58 kiloyum kendisi 120 kilo.o beni dövdü demiş ifadesinde

Kimse inanmaz merak etme göz var izan var

Çok rezilmiş yahu
Ya burası küçük bir ilçe kendisi de esnaf.böyle sağda solda demiş dövdü beni Sonra da sokağa attı demiş.onlarda çok acımasız bulmuş beni.halbuki o beni 6 ay darp etti ben şikayet edince polis kararı ile evden uzaklaştırıldı ve beni tehdit ettiği için 3 gün hapis yattı bana iftira attı demiş.öyle bir oyuncu ki anlatamam size çok tehlikeli biri

Back
X