Tecrübesizim kızlar hamilelikte boyun tutulması olurmu ?

qzhr

Ya Afüv
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
179
1
116
Slm kızlar erken gebelikte bacak krapları ve boyun tutulması olurmu adetim 3-4 geçti başım çok ağrıyor ve yürürken başım dönüyor ayy çok heyecanlıyım hayırlısı bakalım :9: :9: :9: :9: hafif kasık sancılarım var, bu sancılar girdiğinde meleğim benim yerleşmeyemi çalışıyordur acaba diye düşünmekten kafayı tırlatcam :1:

canım bunlardan bir sonuç çıkarmak için erken.ama en iyi sonucu kan tahlili ile anlarsın.inşallah hamilesindir.

Evet canım saol sonuç çıkarmak değil ufacık bişi olsa hamillik blirtisi gibi gelio :) bu gün 6 günüm kaset test yaptım negatif çıktı biraz bir kaç gün daha beklemek istiyorum inş hamileyimdir.

Slm kızlar erken gebelikte bacak krapları ve boyun tutulması olurmu adetim 3-4 geçti başım çok ağrıyor ve yürürken başım dönüyor ayy çok heyecanlıyım hayırlısı bakalım :9: :9: :9: :9: hafif kasık sancılarım var, bu sancılar girdiğinde meleğim benim yerleşmeyemi çalışıyordur acaba diye düşünmekten kafayı tırlatcam :1:

adetimden tam 7 gün geçti ve ve ben çok sevinmiştim ama adet oldum bu gün :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: bu ay da tutmadı allahım isteyen herkeze versin bana inş konuyu keşke kapatabilsem çok üzgünüm çok...:43:

Back
X