tecrübesizim yardımm

selambensanane

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
kızlar 25 gün önce korunmalı ilişkim oldu. Reglim ise 18 gün gecikti. Dün, yani gecikmenin 17. günü kaset test yaptım ve NEGATİF. bundan önceki günlerde de bi kaç test yapmıştım zaten onlarda negatifti. Ama regli olmadım hala. Yani 17. günde yapılan test yanıltmaz diye düşünüyorum tecrübesiz olduğum için bilemiyorum. 17 gün sonrada yanlış değildir değil mi? Normalde regli olmaya yakın göğüslerim şişer akıntım dururdu. Ama şimdi ne şişlik var ne de ağrı. Akıntımda devam ediyor. İlk kez bu kadar reglim gecikti. korkuyorum açıkçası. Korunduk ama yine de kafamda soru işaretleri oluşuyor. Yardımci olun lütfen

tek test yanıltabilir ama çok büyük ihtimalle çıkardı, birden fazla yapmanıza rağmen negatifse kesin negatiftir
ben de yıllardır göğüs hassasiyeti yaşamadığım ay bilmem son döngümde neredeyse hiç olmadı adet oldum

tek test yanıltabilir ama çok büyük ihtimalle çıkardı, birden fazla yapmanıza rağmen negatifse kesin negatiftir
ben de yıllardır göğüs hassasiyeti yaşamadığım ay bilmem son döngümde neredeyse hiç olmadı adet oldum
neden regilim bu kadar gecikti acaba ilk kez öyle oldu

Back
X