Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası TEDAŞ KREŞİ- izmir

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

aleyna2007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
6
1
36
İzmir
CASPER 87 Size özel mesaj atamıyorum. ben kızımı kreşe 4 yaşında iken verdim. Bornovada özel bir şirkette çalışıyorum.Mesai rakadaşımında 2 oğlu vardı. oda ikisinide 18 aylıkken verdi. Kreşe bebekleride alıyorlar. çokda güzel ilgileniyorlar. Yani hiç bir annenin gözü arkada kalmıyor. Sorulatınız cevaplayabilrim...

çok teşekkür ederim özel mesajla mesaj attım yine size ama buraya da cevap yazabilrisiniz isterseniz....

Tedaşın kreşinde yaşlara göre sınıflar var. Ben kızımı bırakırken görüyorum. Bir yaşındakile için sınıf var. Hatta küçük bebekler bile var. okulun müdüresi Birsen hnm. 6 yaşda Aleynanın annesi tavsiye etti derseniz, size yardımcı olacaktır. Kendisi beni tanıyor. Telefonunu vermek isterim ama, buradan vermek yasak olduğu için veremiyorum. Google a girin. Tedaş İzmir diye aratın. Oradan bornova ağaçlıklı yol diye bir telefon numarası çıkacak. O numaradan tedaş kreşin numarasını alabilir siniz.

Yine size yardım cı olabilirim...

çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, 2 ay sonra umarım alırlar oğlumu da tekrar çok teşekkür ederim.....

BU KRES SAAT KACA kadar acık bıara bende verecektım buraya ama sanırım yetısemem cocuguma dıye vazgecmstım.

izmir cankaya cıvarıda kres arıyorum aslında bana cok yakın olur...

Back
X