E
EU3
Ziyaretçi
arkadaşlar bende aynı sorunları yaşıyorum çevremdeki insanlar çok anlayışsız benim canımı yakmak istiyorlar sanki benim arkadaşlarımın çocuğu olduğunda ben onlar kadar seviniyorum içimde hiç kotülük yok azcık sevsem nazar değcek diyolar sevmesem benim bebeğimin yüzüne bakmadı diyolar sonra arkamdan konuşuyolar ve mağrifetmiş gibide birbirlerini ispiyonluyolar açık açık ben hiçbirşey söylemediğim halde sen kısır olduğun için inadına senin yanında filanca çocuk seviyo diyo allah allah sen benim kısır olduğumu nerden biliyon bide dr tavsiyeleri hatta herkes bi köşeye çekip bana ilişki nasıl yapılır onu anlatmaya çalışıyo yok artık o kadarda saf değiliz yani bilmiyorum herkesmi böyle yoksa sadece benim başımdamı yeter artık tabiki ayıp değil allah vermedikten sonra biz ne yapabilirizki ama bunlarla karşılaşıp stres yapcağıma biliyosunuz bizim için moral önemli hiç dışarı çıkmıyorum insanlarla karşılaşmak istemiyorum sadece bi ekmek alıyorum sabahları o kadar
ne ayip ya yuh yani nasil iliskiye girilmeliymis:1shok:boyle insanlarda bu dunyada yasiyor ne yazikki allah sabir versin size.
ben anne olmamaya karar verdim .cocuk istemiyorum. ama banada cocugum olmuyor gozuyle bakiyorlar. guya benim cocugum olmuyormusda bu yalana basvuruyormusumkaydirigubbakcemile3
halbuki hic denemedik bile. esimde bende anne baba olabilecek insanlar degiliz.