Tedavi gormekten bikanlar veya korkanlar buyrun dertleselim...

Akasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
5.245
556
248
Slm arkadaslar ben 5 aydir hic doktora gitmedim, artik yorulmustum cunku.
Doktor gormekten, kan aldirmaktan, igne vurulmaktan bikmistim...
Ve artik tekrar baslamak istiyorum,
ama bisey var, cok korkuyorum yine ayni seyler olcak diye.
Kan testlerinde yine negatif cikacak diye.
Sizde boylemisiniz, yani bu durumda olan varmi kizlar...

parmak kaldırıyorum ben varım 8 ay oldu tedavi bırakalı zaten en son doktor odasın dan ağlayarak çıkmıstım yarın tekrar gidiyorum başka bir doktora ne olur nasıl olur bilemem umarım iyi olur bu defa sanki biraz güç topladım drısı sana akasia bebek resimlerimizi görelim istiyorum artık üzüldüm yine mutsuzluk haberleri yerine rabbim tüm çocuk isteyenlerin sesini duysun su aziz mübarek günde seninde benimde

parmak kaldırıyorum ben varım 8 ay oldu tedavi bırakalı zaten en son doktor odasın dan ağlayarak çıkmıstım yarın tekrar gidiyorum başka bir doktora ne olur nasıl olur bilemem umarım iyi olur bu defa sanki biraz güç topladım drısı sana akasia bebek resimlerimizi görelim istiyorum artık üzüldüm yine mutsuzluk haberleri yerine rabbim tüm çocuk isteyenlerin sesini duysun su aziz mübarek günde seninde benimde

Valla nasil olcak bende bilmiyorum Aysecim.
O kadra zor geliyo ki doktora gitmek.
Insallah gerek kalmadan mucizem gerceklesir.
Sen neler yapcaksin simdi ?
Yani nasil bir tedavi gorceksin.
Mesela ben adet olmuyorum, pkoluym yani.
Anca ilac kullanirsam adet oluyorum.
Bide bu kistler bana kilo aldiriyo, rejim mejim kar etmiyo yani.fisfisfis

Ya kizlar sadece 2 kisiye mi zor geliyo tedavi gormek baska kimse yokmu?eyvahedigeldismile

Ya kizlar sadece 2 kisiye mi zor geliyo tedavi gormek baska kimse yokmu?eyvahedigeldismile

bende varım canım...malesef ilk tüp bebek denememde sıfır çıktı...aynı şeyleri yaşayacağım diye çok korkuyorum..3 ay oldu hala iğne yerlerim acıyor...oyy oyyy..Rabbim kucağımızı boş bırakmaz inşalahhhh

bende varım canım...malesef ilk tüp bebek denememde sıfır çıktı...aynı şeyleri yaşayacağım diye çok korkuyorum..3 ay oldu hala iğne yerlerim acıyor...oyy oyyy..Rabbim kucağımızı boş bırakmaz inşalahhhh

Hos geldin,
uzuldum durumuna.
Iste bende ayniyim tekrar hersey bastan basliyacak, tekrar igneler, kanlar, randevular
dusunmek bile korkutuyo beni. Ne diyeyim Rabbim yardimcimiz olsun
Bu arada sendeki sorun ne canim?

Hos geldin,
uzuldum durumuna.
Iste bende ayniyim tekrar hersey bastan basliyacak, tekrar igneler, kanlar, randevular
dusunmek bile korkutuyo beni. Ne diyeyim Rabbim yardimcimiz olsun
Bu arada sendeki sorun ne canim?

aminn... hoşbulduk canım..canım bizdeki sorun sperm sayısı çok az...sizdeki sorun ne..ve senin tüp bebek denemen varmı...

aminn... hoşbulduk canım..canım bizdeki sorun sperm sayısı çok az...sizdeki sorun ne..ve senin tüp bebek denemen varmı...

Ben pkoluyum canim, ve yurtdisinda bunun tedavisi munkun deilmis!
Bu yuzden cocuk sahibi olamiyoruz.
Ben pkolu oldugumu Turkiyede ogrendim, burda 13 yasimdan beri adet duzensizligi yuzunden doktora gidyorum,
ama bana kistlerimin oldugunu hic soylemediler.
Bende artik sogan kuru felan denedim onuda tam uygulamadigim icin fayda etmedi.
Ama ramazan ciksin tekrar baslicam sogan kurune ins.
Benim hic tup bebek deneyimim olmadi, sadece 2 defa catlama ignesi oldum bu kadar.
Yumurta olusyodu ama catlamiyodu kistler yuzunden.
Su an tedaviyi birakmis durumdayim, ama tekrar baslicam nasip olursa.

ahhh ahh bende varımm bendeee
2,5 yıllık evlıyım evlendııgmzden berı coocuk meselıyle ugrasıp duruyoruz.3 kere dusuk yaptım
sımdıde hamıle kalamıyorum 10 aydır beklıyoruz bu ay asılama yaptırmısıtık cok umıtlıydık
ama 12.gunde adet oldugumu gorunce butun o ımutler sankı basma yıkldı omuzlarıma coktu
hafta basından berı hergun aglıyorum ıcımden gelıyor artık doktora gıtmek ıstemıyorum
kan verme ılac almak ta ıstemıyorum akısına bırakıcam artık olursa ne ala olmazsa rabbımın bır
bıldıgı vardır demekten baska ne gelır elden.

ahhh ahh bende varımm bendeee
2,5 yıllık evlıyım evlendııgmzden berı coocuk meselıyle ugrasıp duruyoruz.3 kere dusuk yaptım
sımdıde hamıle kalamıyorum 10 aydır beklıyoruz bu ay asılama yaptırmısıtık cok umıtlıydık
ama 12.gunde adet oldugumu gorunce butun o ımutler sankı basma yıkldı omuzlarıma coktu
hafta basından berı hergun aglıyorum ıcımden gelıyor artık doktora gıtmek ıstemıyorum
kan verme ılac almak ta ıstemıyorum akısına bırakıcam artık olursa ne ala olmazsa rabbımın bır
bıldıgı vardır demekten baska ne gelır elden.

Yalniz olmadigimi bilyodum :)
O tedaviye baslamanin ne kadar zor oldugunu o kadar cok iyi bilmyorum ki.
Yani su an kendimi hazirliyorum artik baslicam dyorum su tedaviye.
Ama elim telefona bile varmiyo arayip bir randevu almak icin, o kadar zor geliyo yani.
Peki canim sen neler yaptin?
Yani sizde ki problem ne?

Valla nasil olcak bende bilmiyorum Aysecim.
O kadra zor geliyo ki doktora gitmek.
Insallah gerek kalmadan mucizem gerceklesir.
Sen neler yapcaksin simdi ?
Yani nasil bir tedavi gorceksin.
Mesela ben adet olmuyorum, pkoluym yani.
Anca ilac kullanirsam adet oluyorum.
Bide bu kistler bana kilo aldiriyo, rejim mejim kar etmiyo yani.fisfisfis

gittim bugün doktora hsg istedi oturup bunalım agirmek istiyorum ya nasıl çektirecem die öfff çok tırsıyorum bu arada kistler de var başlayacam soğan kürüne tabi benim yumurtalar sahanda değil rafada :) bide o takip edilecek randevular ilaçlar .....odaya girerken ayaklarım titredieyvahedigeldismile ellerim tutmadı yine yattım masaya yapcak bişey yok hadi hepimize rastgele:a015:

gittim bugün doktora hsg istedi oturup bunalım agirmek istiyorum ya nasıl çektirecem die öfff çok tırsıyorum bu arada kistler de var başlayacam soğan kürüne tabi benim yumurtalar sahanda değil rafada :) bide o takip edilecek randevular ilaçlar .....odaya girerken ayaklarım titredieyvahedigeldismile ellerim tutmadı yine yattım masaya yapcak bişey yok hadi hepimize rastgele:a015:

Ya canim hgs ne oluyo?:uhm:
Ins rast gelir kiz :CüvCüv:

Yalniz olmadigimi bilyodum :)
O tedaviye baslamanin ne kadar zor oldugunu o kadar cok iyi bilmyorum ki.
Yani su an kendimi hazirliyorum artik baslicam dyorum su tedaviye.
Ama elim telefona bile varmiyo arayip bir randevu almak icin, o kadar zor geliyo yani.
Peki canim sen neler yaptin?
Yani sizde ki problem ne?

bızdekı problem sadece bende kan pıhtılasması olması onuda ınsallah hamıle kalmadan ıgne vrunuyorum kanım sulansın dıye ınsallah ıse yarasında.
baskada hıcbır problemımız yok su anda sebepsız hamıle kalamıyorum
dıyorum heralde ıs bende bıtıyor sureklı dusununce olmuyor dıyorum dusunmekte ıstemıyorum ama ıste ınsanın elınde olmuyokı nasıl dusunmeyım?
bu ay psıkologa bıle gıtmeyı dusundum.psıkolojım okadar alt ust olmus durumdakı
acaba bı faydası olurmu dıyorum?

bızdekı problem sadece bende kan pıhtılasması olması onuda ınsallah hamıle kalmadan ıgne vrunuyorum kanım sulansın dıye ınsallah ıse yarasında.
baskada hıcbır problemımız yok su anda sebepsız hamıle kalamıyorum
dıyorum heralde ıs bende bıtıyor sureklı dusununce olmuyor dıyorum dusunmekte ıstemıyorum ama ıste ınsanın elınde olmuyokı nasıl dusunmeyım?
bu ay psıkologa bıle gıtmeyı dusundum.psıkolojım okadar alt ust olmus durumdakı
acaba bı faydası olurmu dıyorum?
Hersey kafada bitiyo canim,
dusunmiceksin atacaksin kafandan.
Ama yapamyoruz iste dusunmeden olmuyo maalesef.
Sebepsiz hamile kalamiyorum demissin,
demekki zamani deil daha Rabbim ne zaman yazdiysa o zaman olcak.
Cok dua et canim a.s.

ilaçlı rahim filmi pazartesi 10.30 da cektiriyorum nasipse bakalım hayırlısı:emir_bebek:

Korkma emi canim bisey olmaz...
Sadece azicik bir gari o kadar zaten 3-4 dk anca suruyo.Şeniz

ben tedaviden korktuğum için 2 buçuk senedir gitmiyorum hep bir bahane hazır değilim bilmiyorum ben zaten çocuk yapma konusundada hiç kendimi hazır hissetmedim ki bir de üstüne bu tedavi işi off Allahım geçen ağustosta normal yoldan hamile olduğumu öğrenince havalara uçmuştum ama 9 haftalıkken kalbi durdu:gitme::gitme: gerçi doktorum bu süper demekki normal yolla hamile kalabiliyorsun diye sevinmemi sağlasada yine tedaviye kaldığım düşünmek beni deli ediyor eşimde sorun olduğunu öğrendiğimizden bu yana 2 buçuk yıl geçti hemen tedaviye başlasam ve sonuç pozitif olsaydı çocuk nerdeyse 2 yaşına gelmiş olurdu şimdi ama annesi tırsak yavrumun ne yapsın yoksa o çoktandır gelmek istiyoreyvahedigeldismile

ben tedaviden korktuğum için 2 buçuk senedir gitmiyorum hep bir bahane hazır değilim bilmiyorum ben zaten çocuk yapma konusundada hiç kendimi hazır hissetmedim ki bir de üstüne bu tedavi işi off Allahım geçen ağustosta normal yoldan hamile olduğumu öğrenince havalara uçmuştum ama 9 haftalıkken kalbi durdu:gitme::gitme: gerçi doktorum bu süper demekki normal yolla hamile kalabiliyorsun diye sevinmemi sağlasada yine tedaviye kaldığım düşünmek beni deli ediyor eşimde sorun olduğunu öğrendiğimizden bu yana 2 buçuk yıl geçti hemen tedaviye başlasam ve sonuç pozitif olsaydı çocuk nerdeyse 2 yaşına gelmiş olurdu şimdi ama annesi tırsak yavrumun ne yapsın yoksa o çoktandır gelmek istiyoreyvahedigeldismile

2 senede baya uzun bi sure yaa.
Peki ne olcak simdi hep mi boyle bekliceksin?

Back
X