Hos geldin canim aramiza vereliniortakslm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.NİNA bende sendenim arkadaşım tedavi beni korkutuyor 1 senedir bekliyorum kendiliğinden olur diye ama olmadıdoktora gitmeye başladım klomen verdi 1 ay kullandım kullandığım ay yumurta takibi için gittiiğimde 1 yumurta oluşmuştu sadece ve sonra çatladımı çatlamadımı ne olu bilmiyorum son dr.gidişim oldu.yurtdışına çıktık 2seneliğine.buralarda da gidemem doktora galiba..yani bıraktım bakalım nolcakkk
Bende 5 ay oldu bekliyorum, bi turlu cesaret edipte doktora gidemyorum.
Soyle doktorda azicik moral verse yinede bi umut olcak icimde,
ama yok doktorun surati hic gulmez, hic destek olmaz, sadece ilac verip gonderir.
Guya ramazandan sonra baslicaktim ama yok yapamicam galiba :1no2:
Cok sevindim canim opuyorumnanaktanmrb kızlar bende siz gibi sorulardan ve doktorlardan bıkmıştım çünkü 3 yıllık evliyim 1.5yı korunduk korunurken hamile kaldım ve 5.5 haftalık düşük yaptım aradan 8 ay geçti o arda istememe rağman kalamdım ve yine hamilelik ve kimyasal gebelik 10 ay hamile kalamadım tabi istediğim için her ay görüdüğüm adet benim için büyük bi hüsrandı her gittiğim dr daha önce olmuş gene olur diyorlardı ilgilenmiyorlardı ve iyi bi dr buldum bütün tahlillerim yapıldı prolaktin yüksekti ilaç kullandım 3 ay ve düştü sonra yumurta takibine başladım ik ay tek yumurtam oldu kendiliğinden çatlıyor benimkiler ama olmadı 2.ay gene klomen gene tak yumurta gene olmadı ve 3. ay ama hep aynı dozda kullandım 3 yumurtam oldu ve doktorum izine çıktı aynı hastenede başka bi dr baktı bu yumurtalr hemen gelişmiş bunlardan bişey olmaz dedi sonra kendi dr gelince gittim normal dedi ama içime kurt düştü ben artık tüp bebeği araştırmaya başlamıştımve adetim 2gün geçti hiç ümitlenmedim ilk defa test falan almadım bu sefer dr gittim tahlil istedi ama hep dua ettim hep ve hamileydim dış gebelikmi falan derken şuanda 4 aylık hamileyim bi oğlum olacak allah izin verirse ve sizi o kadar iyi anlıyorum ki şunu söylemek isterim 3 ay doktordan gelmedim sayılır her 2güne bi perişan oldum soran lar ayrı bidert ama bu benim sorunumsa bende dermanını armalıyım dedim ve şanslıyım istanbuldayım her yer hastane biraz uzun oldu ama rabbim dermansız dert vermezmiş sadece zaman herşeyin bi vakti var buna inanın en kısa zanda hamile laırsınız işallah
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ins

Dogumda bize dua et emi canim :çok üzgünüm:
Bende ilk basta klomùen kullandim ama olmadi.kızlar selam bende aranıza yeni katıldım az önce doktordan geldim ve moralim çok bozuk
benim yumurtlama sorunum var 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım mayıs 25te adet olmuştum sonra d.k. hapını kestim ne yazıkki peşinden 2 ay adet göremedim ilaçlarla en sonunda iki hafta önce cuma günü adet oldum doktor klomen verdi günde 2 tane 5 gün boyunca az önce baktı malesef 2 tanecik yumurta ve çoook küçük bidahaki ay yine klomen ile deneyecek bu sefer günde 4 tane dedi oda işe yaramazsa rahim filmi peşinden iğne ile tedavi dedi
ve ben şimdiden yoruldummmmmmm
benim gibi yumurtlama sorunu olanlar varmı aranızda???
Sonra ignelere basladik, bu sefer yumurta oldu,
fakat catlama ignesi yumurtalari catlatmadi kistler engel oldu.
Sendede kist varmi canim?
hoşgeldin mehtapcım yumurtalar bazı aylar büyümüyor benimde öle oldu eve gelir hüngür hüngür ağlardım doktor büyümemiş deyince derken o ay 3 günlüğüne edirneye gittim bir geldim 2 yumurta ve 23 mm o arada hiç düşünmedim ne olacak bu yumurtalar diye gebelik olusmadı ben ilaç kullanmayı bıraktım tatile gittim simdi tam motive basladım bu işi iyi istemek lazım ilaçlı rahim filmi sonuçta sart bende dün çektirdim allah yardımcın olsun iğneli tedaviyide oldum bu ay tekrar olacağım
Canim cektirdigin rahim filminin sonucunu aldin mi?
Korktugun gibi oldu mu?