Tedavi gormekten bikanlar veya korkanlar buyrun dertleselim...

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.NİNA bende sendenim arkadaşım tedavi beni korkutuyor 1 senedir bekliyorum kendiliğinden olur diye ama olmadı:(doktora gitmeye başladım klomen verdi 1 ay kullandım kullandığım ay yumurta takibi için gittiiğimde 1 yumurta oluşmuştu sadece ve sonra çatladımı çatlamadımı ne olu bilmiyorum son dr.gidişim oldu.yurtdışına çıktık 2seneliğine.buralarda da gidemem doktora galiba..yani bıraktım bakalım nolcakkk
Hos geldin canim aramiza vereliniortak
Bende 5 ay oldu bekliyorum, bi turlu cesaret edipte doktora gidemyorum.
Soyle doktorda azicik moral verse yinede bi umut olcak icimde,
ama yok doktorun surati hic gulmez, hic destek olmaz, sadece ilac verip gonderir.
Guya ramazandan sonra baslicaktim ama yok yapamicam galiba :1no2:

mrb kızlar bende siz gibi sorulardan ve doktorlardan bıkmıştım çünkü 3 yıllık evliyim 1.5yı korunduk korunurken hamile kaldım ve 5.5 haftalık düşük yaptım aradan 8 ay geçti o arda istememe rağman kalamdım ve yine hamilelik ve kimyasal gebelik 10 ay hamile kalamadım tabi istediğim için her ay görüdüğüm adet benim için büyük bi hüsrandı her gittiğim dr daha önce olmuş gene olur diyorlardı ilgilenmiyorlardı ve iyi bi dr buldum bütün tahlillerim yapıldı prolaktin yüksekti ilaç kullandım 3 ay ve düştü sonra yumurta takibine başladım ik ay tek yumurtam oldu kendiliğinden çatlıyor benimkiler ama olmadı 2.ay gene klomen gene tak yumurta gene olmadı ve 3. ay ama hep aynı dozda kullandım 3 yumurtam oldu ve doktorum izine çıktı aynı hastenede başka bi dr baktı bu yumurtalr hemen gelişmiş bunlardan bişey olmaz dedi sonra kendi dr gelince gittim normal dedi ama içime kurt düştü ben artık tüp bebeği araştırmaya başlamıştımve adetim 2gün geçti hiç ümitlenmedim ilk defa test falan almadım bu sefer dr gittim tahlil istedi ama hep dua ettim hep ve hamileydim dış gebelikmi falan derken şuanda 4 aylık hamileyim bi oğlum olacak allah izin verirse ve sizi o kadar iyi anlıyorum ki şunu söylemek isterim 3 ay doktordan gelmedim sayılır her 2güne bi perişan oldum soran lar ayrı bidert ama bu benim sorunumsa bende dermanını armalıyım dedim ve şanslıyım istanbuldayım her yer hastane biraz uzun oldu ama rabbim dermansız dert vermezmiş sadece zaman herşeyin bi vakti var buna inanın en kısa zanda hamile laırsınız işallah
Cok sevindim canim opuyorumnanaktan
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ins :emir_bebek:
Dogumda bize dua et emi canim :çok üzgünüm:

kızlar selam bende aranıza yeni katıldım az önce doktordan geldim ve moralim çok bozuk
benim yumurtlama sorunum var 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım mayıs 25te adet olmuştum sonra d.k. hapını kestim ne yazıkki peşinden 2 ay adet göremedim ilaçlarla en sonunda iki hafta önce cuma günü adet oldum doktor klomen verdi günde 2 tane 5 gün boyunca az önce baktı malesef 2 tanecik yumurta ve çoook küçük bidahaki ay yine klomen ile deneyecek bu sefer günde 4 tane dedi oda işe yaramazsa rahim filmi peşinden iğne ile tedavi dedi
ve ben şimdiden yoruldummmmmmm
benim gibi yumurtlama sorunu olanlar varmı aranızda???
Bende ilk basta klomùen kullandim ama olmadi.
Sonra ignelere basladik, bu sefer yumurta oldu,
fakat catlama ignesi yumurtalari catlatmadi kistler engel oldu.
Sendede kist varmi canim?

hoşgeldin mehtapcım yumurtalar bazı aylar büyümüyor benimde öle oldu eve gelir hüngür hüngür ağlardım doktor büyümemiş deyince derken o ay 3 günlüğüne edirneye gittim bir geldim 2 yumurta ve 23 mm o arada hiç düşünmedim ne olacak bu yumurtalar diye gebelik olusmadı ben ilaç kullanmayı bıraktım tatile gittim simdi tam motive basladım bu işi iyi istemek lazım ilaçlı rahim filmi sonuçta sart bende dün çektirdim allah yardımcın olsun iğneli tedaviyide oldum bu ay tekrar olacağım

Canim cektirdigin rahim filminin sonucunu aldin mi?
Korktugun gibi oldu mu?

hoşgeldin mehtapcım yumurtalar bazı aylar büyümüyor benimde öle oldu eve gelir hüngür hüngür ağlardım doktor büyümemiş deyince derken o ay 3 günlüğüne edirneye gittim bir geldim 2 yumurta ve 23 mm o arada hiç düşünmedim ne olacak bu yumurtalar diye gebelik olusmadı ben ilaç kullanmayı bıraktım tatile gittim simdi tam motive basladım bu işi iyi istemek lazım ilaçlı rahim filmi sonuçta sart bende dün çektirdim allah yardımcın olsun iğneli tedaviyide oldum bu ay tekrar olacağım
sağol canım cevap için 23 mm çok iyi bana doktor 7mm dedi ve çoook küçük bi işe yaramaz dedi :gitme:
3 gün içindemi büyümüş yumurtalar? bana doktorum perşembe (14. günüm oluyor) istersen gel bakalım dedi ama ben gitmeyi düşünmüyorum 2 günde 7mm lik yumurta çok fazla büyümez
peki bu iğne tedavisi nasıl oluyor beni biraz aydınlata bilirmisin???

:

:

Bende ilk basta klomùen kullandim ama olmadi.
Sonra ignelere basladik, bu sefer yumurta oldu,
fakat catlama ignesi yumurtalari catlatmadi kistler engel oldu.
Sendede kist varmi canim?

Bende kist yok canım sadece yumurtlama olmadığından adet olamıyorum kendiliğimden

Anladim canim bende adet olamiyorum maalesef:1no2:

sen neden adet olamıyorsun sendemi yumurta üretmiyorsun?
çok kötü bi durum ancak çeken bilir
ben dün bitkisel çaylara kürlere falan başladım yumurta gelişsin diye
bide komşum dedi daha olmamış yeşil incirin sütünü bir bardak ılık süte damlatıp içecekmişsin bu sabah ilk defa içtim çoook iğrenç acı keskin kokulu zor içtim vallaha ama çok faydalıymış yumurta oluşumuna

mrb kızlar bende siz gibi sorulardan ve doktorlardan bıkmıştım çünkü 3 yıllık evliyim 1.5yı korunduk korunurken hamile kaldım ve 5.5 haftalık düşük yaptım aradan 8 ay geçti o arda istememe rağman kalamdım ve yine hamilelik ve kimyasal gebelik 10 ay hamile kalamadım tabi istediğim için her ay görüdüğüm adet benim için büyük bi hüsrandı her gittiğim dr daha önce olmuş gene olur diyorlardı ilgilenmiyorlardı ve iyi bi dr buldum bütün tahlillerim yapıldı prolaktin yüksekti ilaç kullandım 3 ay ve düştü sonra yumurta takibine başladım ik ay tek yumurtam oldu kendiliğinden çatlıyor benimkiler ama olmadı 2.ay gene klomen gene tak yumurta gene olmadı ve 3. ay ama hep aynı dozda kullandım 3 yumurtam oldu ve doktorum izine çıktı aynı hastenede başka bi dr baktı bu yumurtalr hemen gelişmiş bunlardan bişey olmaz dedi sonra kendi dr gelince gittim normal dedi ama içime kurt düştü ben artık tüp bebeği araştırmaya başlamıştımve adetim 2gün geçti hiç ümitlenmedim ilk defa test falan almadım bu sefer dr gittim tahlil istedi ama hep dua ettim hep ve hamileydim dış gebelikmi falan derken şuanda 4 aylık hamileyim bi oğlum olacak allah izin verirse ve sizi o kadar iyi anlıyorum ki şunu söylemek isterim 3 ay doktordan gelmedim sayılır her 2güne bi perişan oldum soran lar ayrı bidert ama bu benim sorunumsa bende dermanını armalıyım dedim ve şanslıyım istanbuldayım her yer hastane biraz uzun oldu ama rabbim dermansız dert vermezmiş sadece zaman herşeyin bi vakti var buna inanın en kısa zanda hamile laırsınız işallah
bize umut oldu yazdıkların inşallah olur bizimde..vakti zamanı gelmedi demekki.Allah hayırlı zamanda nasip etsin hepimize

sen neden adet olamıyorsun sendemi yumurta üretmiyorsun?
çok kötü bi durum ancak çeken bilir
ben dün bitkisel çaylara kürlere falan başladım yumurta gelişsin diye
bide komşum dedi daha olmamış yeşil incirin sütünü bir bardak ılık süte damlatıp içecekmişsin bu sabah ilk defa içtim çoook iğrenç acı keskin kokulu zor içtim vallaha ama çok faydalıymış yumurta oluşumuna
Ben pko luyum canim o yuzden adet olamiyorum.
ilac kullanirsam oluyorum sadece yoksa tin yok :1no2:
Acayip sislik yapiyo karnimda, hatta kiloda yapiyo maalesef.

Bende sogan kurune baslicam insallah...

bende varım hemde en başta..

Senin problem ne canim?
Anlatirmisin canim...:çok üzgünüm:

bende bilsem....:(olmuyo canım işte..düzenli adet görüyorum yumurta oluşuyo ama sanırım çatlamıyo tedavim yarım kaldı 4,5 ay gittim geldim sıkıldım artık sonrada zaten yurtdışına geldik ve burda hastane masrafları büyük gidemiycem hastaneye falan:(aklımdan atamıyorum bu düşünceyi rüyalarıma giriyo <rtık tabi hayırlısı ya biz neyin hayırlı olduğunu bilmiyoruz

bende bilsem....:(olmuyo canım işte..düzenli adet görüyorum yumurta oluşuyo ama sanırım çatlamıyo tedavim yarım kaldı 4,5 ay gittim geldim sıkıldım artık sonrada zaten yurtdışına geldik ve burda hastane masrafları büyük gidemiycem hastaneye falan:(aklımdan atamıyorum bu düşünceyi rüyalarıma giriyo <rtık tabi hayırlısı ya biz neyin hayırlı olduğunu bilmiyoruz

canım benim..evet çıkmıyo insnaın aklından...şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine Rabbim kucağımızı boş bırakmasın...

merhaba arkadaşlar bende 10 yıllık evliyim birinci yılın sonunda tedavive başladım ilk aşılamada hamile oldum ama kalp atışı olmadı aldırdık ve iki yıl tedavi oldum sonuç olumsuz tedaviyi bıraktığımda 23 yaşındaydım doktor tüp bebek için erken dedi ve bıraktık ozaman tek tüpüm tıkalıydı buda büyük sorun değil denildi ve arada hayatımda kötü şeyler yaşadım tedaviye daha bu sene başlayabildim oda raporu alamıyorum bu sefer ikinci tüpte tıkanmış eşimdede sorunlar varmış 78 kiloyum zayıflamam lazım kolestrol ve şeker var bunları bir düzeltmem gerekiyor ve ben okadar zor ger başladım zaten bu hastane işlerine bu sorunlarda çıkınca hiç uğraşmak istemiyorum ama kardeşleriminde çocuğu olunca onları sevmek bi başkaymış çok mutlu oluyorum ve artık benimde olsun istyorum ve eyimdede çok yanlızım ailemden uzak yerdeyim ama hep geliyorum yanlarına oturduğum yerde arkadaşlık komşuluk yok çok bunalıyorum artık bebişim olsunda onunla zaman geçirim azmettim bu kez olacak inş

merhaba arkadaşlar bende 10 yıllık evliyim birinci yılın sonunda tedavive başladım ilk aşılamada hamile oldum ama kalp atışı olmadı aldırdık ve iki yıl tedavi oldum sonuç olumsuz tedaviyi bıraktığımda 23 yaşındaydım doktor tüp bebek için erken dedi ve bıraktık ozaman tek tüpüm tıkalıydı buda büyük sorun değil denildi ve arada hayatımda kötü şeyler yaşadım tedaviye daha bu sene başlayabildim oda raporu alamıyorum bu sefer ikinci tüpte tıkanmış eşimdede sorunlar varmış 78 kiloyum zayıflamam lazım kolestrol ve şeker var bunları bir düzeltmem gerekiyor ve ben okadar zor ger başladım zaten bu hastane işlerine bu sorunlarda çıkınca hiç uğraşmak istemiyorum ama kardeşleriminde çocuğu olunca onları sevmek bi başkaymış çok mutlu oluyorum ve artık benimde olsun istyorum ve eyimdede çok yanlızım ailemden uzak yerdeyim ama hep geliyorum yanlarına oturduğum yerde arkadaşlık komşuluk yok çok bunalıyorum artık bebişim olsunda onunla zaman geçirim azmettim bu kez olacak inş
ayel seni senin kadar iyi bilemesemde anlıyorum canım yalnız değilsin burda bizim gibi birçok arkadaş var.bitkisel yöntemleri denedinmi canım?ben buraya gelmeden türkiyeden bi aktara gidip bitki karışımları aldım bu ay onu kullanıyorum Allahtan ümit kesilmez yer gök dua ile arkadaşım...sen Allaha dua etmeye devam et verecek olan o kendini yıpratma senin sağlığın daha önemli hayırlıysa sağlıklı bir çocuğun olur inş.

Sebepsiz yani ya hersey Allahtan diyip beklicez canim baska care yokki...
Bende cok SIKILDIM doktora git gel git gel o kadar zorki yasamayan bilemez.
Geceb gun esim dyo ki "hadi artik tedaviye basla dyo" yani erkeklere cok kolay geliyo,
onlar bizim gibi dusunemiyo.
Bende dedim "senin sandigin gibi kolay deil dedim" seni anliyorum dyo bende istiyorum bebegimiz olsun dyo,
ama yok onlar bizim gibi deil, esimde calistigi icin doktorada yalniz gidyorum surekli bu cok zoruma gidiyo...:çok üzgünüm:

canım benim..evet çıkmıyo insnaın aklından...şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine Rabbim kucağımızı boş bırakmasın...
AMIN :CüvCüv:
Yani 7 sene tedavi gormedinmi canim?
Baslamak cok zor gelmistir sana ya eyvahedigeldismile
Peki canim adetin duzenli mi?

şimdi 30 yaşındayım inş hepimizin olur bebişleri

IsAllah canim insAllah!:Saruboceq:

akasia erkeklere göre kolay tabi biz tedavi olalım biz taşıyalım bebeği onlar sevsin :) Allah şefkati annelere daha çok vermiş bu da bizim en büyük en güzel artımız.bebeğimiz için değer napalım..Sebepsiz değildir tabi de tıp dilinde konuşuyoruz ya ondan açıklanamayan diyelim.herşey Allahtan...benim arkadaşıma çocuğun olmaz immkansız dediler şuan 1 yaşında oğlu var.herşey Allahtan..

akasia erkeklere göre kolay tabi biz tedavi olalım biz taşıyalım bebeği onlar sevsin :) Allah şefkati annelere daha çok vermiş bu da bizim en büyük en güzel artımız.bebeğimiz için değer napalım..Sebepsiz değildir tabi de tıp dilinde konuşuyoruz ya ondan açıklanamayan diyelim.herşey Allahtan...benim arkadaşıma çocuğun olmaz immkansız dediler şuan 1 yaşında oğlu var.herşey Allahtan..

Evet kesinlikle hersey Allah'tan...
Tabiki deger bebegimiz icin, ama kadin istiyo ki erkek empati yapsin,
ama yapamiyorlar kendi pencerelerinden bakiyorlar olaya...
Hadi onuda gectim ya cevremiz onlar yokmu,:oklava:
destek olacaklarina kostek oluyorlar:kızgın:

ayel seni senin kadar iyi bilemesemde anlıyorum canım yalnız değilsin burda bizim gibi birçok arkadaş var.bitkisel yöntemleri denedinmi canım?ben buraya gelmeden türkiyeden bi aktara gidip bitki karışımları aldım bu ay onu kullanıyorum Allahtan ümit kesilmez yer gök dua ile arkadaşım...sen Allaha dua etmeye devam et verecek olan o kendini yıpratma senin sağlığın daha önemli hayırlıysa sağlıklı bir çocuğun olur inş.

güzel dileklerin için teşekkür ederim geçen ay ada yağı diğer adı acı elma yağı olan bir şey aldım onu kullandım tüpleri açma ihtimali varmış diye duydum iltihapları gideriyormuş ve erken adet oldum10 gün kadar önce bilmiyorum bi etkisi olmuşmudur zaten 3 4 ay zaman var daha tüp bebek için bakarız ozamana kadar

Sebepsiz yani ya hersey Allahtan diyip beklicez canim baska care yokki...
Bende cok SIKILDIM doktora git gel git gel o kadar zorki yasamayan bilemez.
Geceb gun esim dyo ki "hadi artik tedaviye basla dyo" yani erkeklere cok kolay geliyo,
onlar bizim gibi dusunemiyo.
Bende dedim "senin sandigin gibi kolay deil dedim" seni anliyorum dyo bende istiyorum bebegimiz olsun dyo,
ama yok onlar bizim gibi deil, esimde calistigi icin doktorada yalniz gidyorum surekli bu cok zoruma gidiyo...:çok üzgünüm:

AMIN :CüvCüv:

Yani 7 sene tedavi gormedinmi canim?
Baslamak cok zor gelmistir sana ya eyvahedigeldismile
Peki canim adetin duzenli mi?

IsAllah canim insAllah!:Saruboceq:

evet adetim düzenli tüplerim tıkalı eşimdede varikosal başlaması varmış ikimizdede sorun var yani eşimle

bende varım.2 yıldır hep doktorlardayım ciddi anlamda bıktım usandım hele en son tüp bebek tedavisinde mayıs ayında negatif sonuç aldım.bebek için uğraşıken hayatımın en güzel yılları geçiyor diye düşünüyorum evliliğimde ilk günden beri konu hep bebek.çok zor arkadaşlar hele bide etrafınızdakilerin bebeği varsa ve hamileyse.omuzumuzdaki yük daha çok oluyor yani benim öle oluyor bebek ve hamile görmeye dayanamıyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar işte bunu yapmayın hayatınızın merkezine koymayın gençliğin en güzel yıllarını üzülerek geçirmenin ne anlamı var ben geziyorum eğleniyorum hiç bir zaman bebek hayatımın merkezinde değil bu sizin elinizde hayatı yaşayın bebek geleceği zaman gelir zaten :lepi:olumunekankayizsmile

Back
X