Bu varikosel tam olarak ne oluyo canim?evet adetim düzenli tüplerim tıkalı eşimdede varikosal başlaması varmış ikimizdede sorun var yani eşimle
Adet olmayi unuttum desem yeridir, agrilarini bile unuttum.
Cok istiyorum ama olmuyo iste.
Bide en kotusu kilo yapiyosenağlama
Hos geldin canimŞenizbende varım.2 yıldır hep doktorlardayım ciddi anlamda bıktım usandım hele en son tüp bebek tedavisinde mayıs ayında negatif sonuç aldım.bebek için uğraşıken hayatımın en güzel yılları geçiyor diye düşünüyorum evliliğimde ilk günden beri konu hep bebek.çok zor arkadaşlar hele bide etrafınızdakilerin bebeği varsa ve hamileyse.omuzumuzdaki yük daha çok oluyor yani benim öle oluyor bebek ve hamile görmeye dayanamıyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun
Senin yasin kac canim? Kac yillik evlisin?
Benimde etrafimda cok hamile var, cok yeni dogan bebek var,
dedigin gibi cok zor, baskasinin cocugunu sevmek o kadar zoruma gidiyo ki:çok üzgünüm: anlatamam.
Bide surekli soru soranlar yokmu

Olmuyo iste canim olmuyo, ne kadar dusunmeyim desem olmuyo.kızlar işte bunu yapmayın hayatınızın merkezine koymayın gençliğin en güzel yıllarını üzülerek geçirmenin ne anlamı var ben geziyorum eğleniyorum hiç bir zaman bebek hayatımın merkezinde değil bu sizin elinizde hayatı yaşayın bebek geleceği zaman gelir zaten :lepilumunekankayizsmile
Bende gezyorum tozyorum ama bi an aklimdan cikmiyo.
Sen bunu basaryosan ne mutlu, ama ben yapamyorum.
Senin gibi hic bir sorun yokmus gibi davranamam.