Tedavi gormekten bikanlar veya korkanlar buyrun dertleselim...

evet adetim düzenli tüplerim tıkalı eşimdede varikosal başlaması varmış ikimizdede sorun var yani eşimle
Bu varikosel tam olarak ne oluyo canim?
Adet olmayi unuttum desem yeridir, agrilarini bile unuttum.
Cok istiyorum ama olmuyo iste.
Bide en kotusu kilo yapiyosenağlama

bende varım.2 yıldır hep doktorlardayım ciddi anlamda bıktım usandım hele en son tüp bebek tedavisinde mayıs ayında negatif sonuç aldım.bebek için uğraşıken hayatımın en güzel yılları geçiyor diye düşünüyorum evliliğimde ilk günden beri konu hep bebek.çok zor arkadaşlar hele bide etrafınızdakilerin bebeği varsa ve hamileyse.omuzumuzdaki yük daha çok oluyor yani benim öle oluyor bebek ve hamile görmeye dayanamıyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun
Hos geldin canimŞeniz
Senin yasin kac canim? Kac yillik evlisin?
Benimde etrafimda cok hamile var, cok yeni dogan bebek var,
dedigin gibi cok zor, baskasinin cocugunu sevmek o kadar zoruma gidiyo ki:çok üzgünüm: anlatamam.
Bide surekli soru soranlar yokmu:oklava: "hadi bebek yokmu" "beceriksiz" diyen bile oldu bana mafoldumben

kızlar işte bunu yapmayın hayatınızın merkezine koymayın gençliğin en güzel yıllarını üzülerek geçirmenin ne anlamı var ben geziyorum eğleniyorum hiç bir zaman bebek hayatımın merkezinde değil bu sizin elinizde hayatı yaşayın bebek geleceği zaman gelir zaten :lepi:olumunekankayizsmile
Olmuyo iste canim olmuyo, ne kadar dusunmeyim desem olmuyo.
Bende gezyorum tozyorum ama bi an aklimdan cikmiyo.
Sen bunu basaryosan ne mutlu, ama ben yapamyorum.
Senin gibi hic bir sorun yokmus gibi davranamam.

Akasıa nbr ne zmandır goremıordum senı nasıl gıdıor

Iyidir canimŞeniz
Bebek isleri nasil gidiyo dyosan canim,
o isler gitmiyo cunku hala tedaviye baslamadim:kedi:
Cok korkuyorum eyvahedigeldismile
Sen nasilsin neler yaptin anlat bakim:hulya:

bnde bayramdan sonra adan baskent hastanesı ıle gorusmeye gıdıorum rabbım nasp eders
tupe baslıcam ekımde olur heralde
neden baslamadın hala tedavıye

korkmakmı daaha ıı yoksa her gun böle acı cekmekmı?
ne zamn bebegım olacak deyıp kendını yemekmı
tum cesaretını topla vede basla tedavıne

bnde bayramdan sonra adan baskent hastanesı ıle gorusmeye gıdıorum rabbım nasp eders
tupe baslıcam ekımde olur heralde
neden baslamadın hala tedavıye
Basliyamyorum canim,
yine ayni olacak diye cok korkuyorumeyvahedigeldismile
Su an zaten tasinma telasim var anca 2-3 ay sonra basliyabilirim :delphin:

korkmakmı daaha ıı yoksa her gun böle acı cekmekmı?
ne zamn bebegım olacak deyıp kendını yemekmı
tum cesaretını topla vede basla tedavıne

Ne bileyim ya:gitme:
Benim gibi olanlar vardir ve de destek alirim diye bu topiki actim ins baslicam bi gun eyvahedigeldismile

Bu varikosel tam olarak ne oluyo canim?
Adet olmayi unuttum desem yeridir, agrilarini bile unuttum.
Cok istiyorum ama olmuyo iste.
Bide en kotusu kilo yapiyosenağlama

Hos geldin canimŞeniz
Senin yasin kac canim? Kac yillik evlisin?
Benimde etrafimda cok hamile var, cok yeni dogan bebek var,
dedigin gibi cok zor, baskasinin cocugunu sevmek o kadar zoruma gidiyo ki:çok üzgünüm: anlatamam.
Bide surekli soru soranlar yokmu:oklava: "hadi bebek yokmu" "beceriksiz" diyen bile oldu bana mafoldumben

varikosal damarların daralması ve spermin kalitesinin düşmesi gibi bişey cnm ameliyat olsada yüzde beş kadar şans artıyo tüp bebekte onun içinde yaptımıyoruz ameliyat

bncede amelıyat olmayın
cunku yararı pek olmayabılır
bızde yaptırmadık

[

[/QUOTE]

haklısın belkide benim eşimde sorun olduğu için bu kadar rahatım ( gerçi ben sorun yokmuş gibi davranmıyorum gerçekten sorun etmiyorum )senin işin daha zor tabi sonuçta umarım bir an önce güç toplar tedavine başlarsın ...

ben motive etmek için topiğe destek verdim ama motivem ters tepmesin ben nasıl sürekli sorun edenlerden sıkılıyorsam benimde bu kadar sorun etmememem bir süre sonra burdaki arkadaşları sıkabilir tabi herkesin gönlüne göre hayırlısını versin diyor ve motivelerime burda son veriyorumkaydirigubbakcemile3

varikosal damarların daralması ve spermin kalitesinin düşmesi gibi bişey cnm ameliyat olsada yüzde beş kadar şans artıyo tüp bebekte onun içinde yaptımıyoruz ameliyat
Anladim canim, baska bi tedavisi yokmu bunun ya?
Sadece amelyat mi var?

haklısın belkide benim eşimde sorun olduğu için bu kadar rahatım ( gerçi ben sorun yokmuş gibi davranmıyorum gerçekten sorun etmiyorum )senin işin daha zor tabi sonuçta umarım bir an önce güç toplar tedavine başlarsın ...

ben motive etmek için topiğe destek verdim ama motivem ters tepmesin ben nasıl sürekli sorun edenlerden sıkılıyorsam benimde bu kadar sorun etmememem bir süre sonra burdaki arkadaşları sıkabilir tabi herkesin gönlüne göre hayırlısını versin diyor ve motivelerime burda son veriyorumkaydirigubbakcemile3

Beni motive etmek istedigini anlmiyorum ama iste olmuyo.
Herkesin hakkinda hayirlisi olsunyerimseniben

mrb bende sbebsiz infertiliteyim 1 kez iğne 1 kez de aşılama tedavisi gördüm ama ne fayda sonnuç negatif ben sonra 1 yıldır doktora gitmedim hala yok bebek ama evliliğimiz çok sıkıcı olmaya başladı herşeyim eşime batıyor gibi geliyor çoçuk olsaydı daha farklı olurdu ama yok işte kocamın seviyorum ama çoçuğum olsaydı beni daha çok severdi herhalde .......

mrb bende sbebsiz infertiliteyim 1 kez iğne 1 kez de aşılama tedavisi gördüm ama ne fayda sonnuç negatif ben sonra 1 yıldır doktora gitmedim hala yok bebek ama evliliğimiz çok sıkıcı olmaya başladı herşeyim eşime batıyor gibi geliyor çoçuk olsaydı daha farklı olurdu ama yok işte kocamın seviyorum ama çoçuğum olsaydı beni daha çok severdi herhalde .......

Kocan seni sen oldugun icin sevmeli, cocuk oldugu icin degil, bence sen biraz kuruntu yapiyorsun, insanlar hayati paylasmak icin evlenirler, sevinci, üzüntüyü, yani herseyi,
Herseyin gercekten esine batiyorsa; ki sanmiyorum, zaten gercek bir sevgi degil, cocugun olsada baticek inan buna, yoksan binlerce cocuklu bosanan cift olmazdi.
Bence böyle olumsuz düsünceleri bir kenara birak, cocugun nasilsa olur, su anin tadini cikart canim arkadasim, belkide stresten bloke oluyorsun, bilemeyiz, Allah hakkimizda hayirlisini versin, Senin cocuksuzda sevilmeye deger bir hanim olduguna inaniyorum,
Sonra sucluluk duyman icin hicbir sebep yok, zaten aciklanamayan interfilite.
Bence sogan kürü filan yap, Allah büyük.

aynı şeyleri yaşadığım için yazmak istedim canım bence kocan senden uzaklaşmıyor sen çocuk meselesini en ön sıraya koyduğun için oda bundan sıkıldığı için belkide böyle düşünüyorsun bende bi aara her gün ağlıyordum kocamla tartışıyordum o takmamı taktıgım için olmadığını söylüyordu ama işte ben en son 3ay klomen kulandım 3 yumurta takibi ve 3. ay sınavım vardı ona çalışmaktan başka şeye zaman ayırmadım ve o ay hamile kaldım çok şükür ve bütün problemler bitti megerse problem benmişim evliliğin odağı çocuk olmamalı demesi kolay diyosun ama bu böyle bence sen kocanın üstüne düş ve tedaviye başla eşinle birlikte rabbim dermansız dert vermezmiş işallah en kısa zamanda seninde yüzün güler gerçi kucağımıza alana kadar bizi zor bi süreç bekliyr ama olsun rabbim kucağımıza alamayı nasipeder işallah rabbim neylerse güzel eyler

merhabalarrr;
hayal kırıklıgından bıktım 10 aydır her ayım husrtanla son buluyooooo:(
10 aylık ewlıyım 3 aydır doktoa gıdıyorum yumurtalıklarında baskı war yumurtaların buyumuyo dedı doktor hanım cocuk tedavısıne baslıyalım dedı nese basladık serep... kullandım ılk dozum sabah aksamdı ıkıncı dozumda sabah oglen aksam ıkı aydır ıgne oldum ama maalesef gebelık olmadı bu ay yıne sabah aksam oglen ıcıyorum ılacı carsamba ıgne olcam eger yumurtalar buyuduyse ama yoruldum we korkuyorum hıc olmuycak gıbı gelıo ve sınırlerım bozuluyo surelı ruyalar goruyorum :(

ben siteye yeni üye oldum.ama senin yaşadığın şeyi tam dört sene yaşadım ama hiç yılmadım ve vazgeçmedim ve bunun hediyesini aldım.şimdi 9 aylık bir olum var.hemde 2 kere aşılama 1 kere tüp bebek tedavisinden sonra normal yoldan hamile kaldım. o yüzden sakın vazeçme ve yorulma.....allah yardımcın olsun.iyi şanslar:

Back
X