Tedavi ile hamile kalanlar

puffuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
698
494
53
selam kizlar daha once de buna benzer bi konu acmistim.. ne olur tecrubelerinizi paylasin benimle bende artik bebis icin tedaviye basladim pazartesi ikinci kez gidicem yumurtlama gunum de yumurtalarima bakicak.. sizlerde hangi yollar izlendi yasadiginiz zorluklar tedaviniz ne kadar surede cvp verdi ne kadar surede hamile kaldiniz

canım mrb bizimde 1 sene korunmaksızın bebeğimiz olmuyor eşimi değerleri ii çıktı doktor bidahaki ay bana rahim filmi çekicek ondan sonra ne yapılcak bişi sölemedi sana neler yaptılar nasıl tedavi izlıyolar hiç bilmıorum

rahim filmi icin erken degilmiymis ya da bende mi yavas ilerliyo.. ben ilk gittigim gun smear testi yapti sonucum sukur iyi problem yok bugun yine gittim yumurtlama gunum oldugu icin sagda bir tane yumurtam baya buyumus catlamak uzereymis 3 gun iliski olsunve iliski sonrasi sag tarafina dogru yat dedi ve uc gun sonunda da gun asiri devam edin dedi eger ki adet olursan adet zamanin da gel bi de hormon testi yapalim dedi onlar da normalse esimden sperm testi alcakmis bakalim yavas yavas ilerliyorum

anladım canım ama ben bi 6 ay önce gitmiştim o dediğin tahlillerin hepsi yapıldı o zaman smear testi horman tahlilleri vs temiz çıktı 6 ay daha korunmadan yapın dedi olmazsa öle gel dedi ondan dolayı şimdi bakalım 10 gün var adetime adetim bitince hemen film çekilcek sen kaç yıllık evlisin ne zamandır korunmuyosun yada

amaninn is uzadikca uzuyo yani.. ben 3 yillik evliyim ilk 5 6 ay korundum sonra kistim cikti 3 4 ay onun icin korundum sonra kendi kendime sinirlendim korundum bir ay kadar ama son bir yil hic korunmuyoruz biraz karisik anlayacagin :) bekletmeden olsun artik ya rahim filmi sonrasi hemen hamile kalanlar var tupleri actigi icin

Ahh bide tedavi sonrasi hamile kalan bi arkadas ciksa da bizi de bilgilendirse beklemekte yoruyo insani

aynı durumdayız canım hemen hemen :) bizde 2 sene korunduk sonra hadi yapalım dedik bu seferde dış gebelik oldu 2 ay da onun için korundum falan derken şimdi senedir uğraşıoz ama olmuyo bölelikle 3 yıllık evli olduk filmden sonra bende çok ümitliyim ya eğer tıkanıklık olmasa bile yinede küçük bi yapışıklık falan da olsa hepsini temizliyomuş ilaç tüpün içini inşallah olur bakalım doktor ne dicek bakalım filmden sonra ila verir heralde diye düşünüyorum

Ahh bide tedavi sonrasi hamile kalan bi arkadas ciksa da bizi de bilgilendirse beklemekte yoruyo insani

aynen şöyle bilinçli başından geçen biri olsa da aydınlatsa bizi ilk mesala ne yapılıyo tedavi başında ben senden bi adım öndeyim paylaşırım senle bu filmde çekilince bakalım ne yapcak hangi aşamalar gelcek bunu sölesin biri gelsin de

ay insallah bir an once..

Merhaba Bende 17 aylık evliyim ilk iki ay korunduk ondan sonra korunmadık ve gebelık olusmadı bu süre içerisinde haziran ayında dr gittim vajinal muayne etti kan tahlili yaptırdı herşey normal dedi eğer korunmadıgınız süre bır yılı gecmemıs olsaydı takıp yapardım ama korunmadıgınız halde bır yıl ıcerısınde gebelık olmusmamıs dedı esınden spremıpgram ıstıyorum degerlerı ıyı cıkarsa senden hsg fılmı ısteyecegım dedı agustos ayında esım dr gıttı spremıpgram testı yaptırdık sayı ve hareket dusuklugu var ürolojı dr proxed plus yazdı ıkı ay kullan dedı sımdı ekımı beklıyoruz yenıden test yaptıracagız benım bundan sonrakı asmama test sonucuna gore belırlenecek buyuk ıhtımal bızı asılama beklıyor

hım senin bi sorunun yok galiba canım eşininde ilaçla yükselebilir hemen aşılama mı yapıyor doktor

hım senin bi sorunun yok galiba canım eşininde ilaçla yükselebilir hemen aşılama mı yapıyor doktor
Çok sukur bende sorun yok tuplerımde temız cıkarsa ılac kullanıyor faydası olurmu olmazmı bılmıyorum esımde duzenlı kullanmıyor bende sınırlendım kullanmak ıstemıyorsan eylulde yapalım asılamayı dedım hanı degerler yukselse asılamada tutma ıhtımalı artacak canım suandada asılama ıcın uygun degerler benım dr la ben telde konustum esımın dr bunu soyledı ıkı ay ılac kulanım dıye dedım hocam durumumuz nedır dedım asılama mı olacak normalmı bekleyecegız dıye benım dr da once test sonucunu alalım ondan sonra konusalım dedı ama arastırmalarıma gore bızım durumdakılerde cok yukselme olmazsa ılac ıle asılama

se ne ilacı kullanıyorsun canım anladığım kadarıyla eşinin değerleri ii çıkarsa aşılama yapcaksınız. bizim eşimin sonuçlar ii çıktı benim rahim filmimden sonra doktor bizede mi aşılama dicek ki o zaman ilaç tedavisi yada ne bileyim yumurta takibi falan yapmıcakmı ki

Bana dr um yazmadı ben kendım folıc trı aldım ıcerısınde d vıtamını folıc asıt calsıyum var bebek olursa vucutta eksıklık olmasın dıye esım proxed plus kullanıyor evet canım asılama yapacagız buyuk ıhtımal cok sukur esının ıyı cıkmıs bızım bır yılı gectıgı ıcın ve esımın degerlerı dusuk cıktıgı ıcın asılama yapacagız ilaç tedavısı olmayacak senın ne kadar süredir olmadı eğer sizde sorun yoksa klomen tedavısı yumurta takıbı yapar bak benım arkadasımda benle aynı suredır korunmuyordu bır ara bos gebelık yasadı ondan sonra uzun sure hamıle kalamadı bu ay klomen kullandı ve suan hamıle onunda esınde sorun yoktu sızde yum takını olur benım arkadas hsg cekılmedı

Hımm anladım canim saol evet çok şükür Eşim de yok bende film çekilcem bitaki ay sonra inşallah ii çıkarsa senin dediğin gibi olur

Bizim de 1 senedir korunmadık olmadı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…