- 9 Mayıs 2022
- 42
- 28
- 3
- 28
- Konu Sahibi Papatyakiz3
-
Korunma ile ilgli çocuk olmaz vs diye söylenenler bence tamamen kulaktan dolma yanlış bilgiler... Burada kendinizi suçlayacak hiç birşey yok.. Aksine kendinizi rahat bırakıp psikolojik açıdan stressiz olmanız gerekir.. Daha önde dediğim gibi bildiğiniz bir rahatsızlığınız yok iste bir yıl öncesinde hiçbir doktor bir tedavi önermez çünkü bu süre normal kabul edilir... Sonrasında yine artık olmuyorsa gerekli tahliller yapılarak mevcut bir sorun var ise ona yönelik uygun tedavi planlaması ile devam edilir... Çevreden söylenenlere çok kulak asmayın sadece kendinizi yıpratmış olursunuz.. Allah hakkınızda en hayırlısını versin2 kez klomen bir kez letu kullandım .Haklisiniz ama bir sorun olmadığı halde olmayınca stres yapmaya başladım.acaba ne zamana kadar sürecek hiç olmayacakmi diye.herkes soruyor biseyler yokmu diye daha çok stres yapmaya başladım.Bide evlenecegimiz zaman bir kaç kişi korunmayin sonra çocuğunuz olmaz demişti kulak asmamistik şimdi acaba ondan dolayı mı olmuyor diye dusunmeye kendimi suçlamaya başladımRedkalonchoe
4 yıllık evliyim, bende tedavi sürecindeyim fakat bende polikistik olduğu için yumurtalarım büyümüyor sadece klomen ile bu ay uzun zaman sonra büyütebildik... Adetime 2 gün var beklemedeyimTeşekkür ederim tavsiyeleriniz için .Rabbim herkesin hakkında hayirlisini versin. siz evlimisiniz bu arada böyle bir sorun yaşadınız mı
5 ay korunduk sadece sonrasında bıraktık, bıraktıktan sonra ben genel bir kontrol amacıyla doktora gittim vucut hazır mı normal mi herşey bakılsın istedim ozaman prolaktinim yüksek çıkmıştı ilaç kullandım ve normal seviyeye geldi, doktor bi yıl tedavisiz bir şekilde denememiz gerektiğini söyledi o şekilde bir yılı geçirdik... Sonrasında olmayınca yine doktora başvurduk eşime ve bana bir dizi tahlil yapıldı herşey normal çıkıyor rahim filmi de çektirdik oda normal ve doktorda yumurta takibine başladık, yumurtalarım geç büyüyordu ve aslında en fazla 16 mm falan olup çatlıyordu bu boyut gebelik için yetersizmiş öyle dediler... Klomen kullandım iki kez ve büyüdü çatlatma iğnesi yapıldı ama olumsuz sonuç kist oldu ve kistleri tedavi ettik, sonra femara diye başka bir ilaç kullandım onunla hiç büyüme olmadı sonra iğne kullandım iki ay onlarda fayda etmeyince pandemide neredeyse bir bucuk yıl ara verdim hiç tedavi almadım... Şimdi bir bucuk yıl sonra geçen ay başladım ve aslında pcosmuşum o yüzden cevap vermiyormuş tedavi ama bende pcosun hiç bir fiziksel belirtisi olmadığı için anlamamışım öyle dedi doktor çünkü adetlerim falan çok düzenlidir. tek çözüm klomen dedi doktor ve klomen ve birkaç vitamin önerdi, beslenmene dikkat et dedi vs.. Bu ay tam tamına uyguladım tedavimi ve 19mm yumurtam oluştu 29 nisanda çatlatma iğnem yapıldı şimdi 2 günüm var hayırlısıyla bekliyorumBenim eltim de pcos tu.bir yıl olmadı çocuğu sonra bir doktora gitti yumurta büyümesi için iğne yaptırdı haftada iki kere en son çatlatma iğnesi oldu şuanda ikizleri iki yaşında darısı sizin basiniza.sizinde hakkınızda hayırlısı olsun.insallah daha fazla beklemeden gelir bebeğiniz :)siz evlendiginizden beri korundunuzmu hiç
bende de pcos var daha 1 yıllık evli değilim ama olmuyor.. siz başka doktorada göründünüz müBenim eltim de pcos tu.bir yıl olmadı çocuğu sonra bir doktora gitti yumurta büyümesi için iğne yaptırdı haftada iki kere en son çatlatma iğnesi oldu şuanda ikizleri iki yaşında darısı sizin basiniza.sizinde hakkınızda hayırlısı olsun.insallah daha fazla beklemeden gelir bebeğiniz :)siz evlendiginizden beri korundunuzmu hiç
canım inşallah hamilesindir5 ay korunduk sadece sonrasında bıraktık, bıraktıktan sonra ben genel bir kontrol amacıyla doktora gittim vucut hazır mı normal mi herşey bakılsın istedim ozaman prolaktinim yüksek çıkmıştı ilaç kullandım ve normal seviyeye geldi, doktor bi yıl tedavisiz bir şekilde denememiz gerektiğini söyledi o şekilde bir yılı geçirdik... Sonrasında olmayınca yine doktora başvurduk eşime ve bana bir dizi tahlil yapıldı herşey normal çıkıyor rahim filmi de çektirdik oda normal ve doktorda yumurta takibine başladık, yumurtalarım geç büyüyordu ve aslında en fazla 16 mm falan olup çatlıyordu bu boyut gebelik için yetersizmiş öyle dediler... Klomen kullandım iki kez ve büyüdü çatlatma iğnesi yapıldı ama olumsuz sonuç kist oldu ve kistleri tedavi ettik, sonra femara diye başka bir ilaç kullandım onunla hiç büyüme olmadı sonra iğne kullandım iki ay onlarda fayda etmeyince pandemide neredeyse bir bucuk yıl ara verdim hiç tedavi almadım... Şimdi bir bucuk yıl sonra geçen ay başladım ve aslında pcosmuşum o yüzden cevap vermiyormuş tedavi ama bende pcosun hiç bir fiziksel belirtisi olmadığı için anlamamışım öyle dedi doktor çünkü adetlerim falan çok düzenlidir. tek çözüm klomen dedi doktor ve klomen ve birkaç vitamin önerdi, beslenmene dikkat et dedi vs.. Bu ay tam tamına uyguladım tedavimi ve 19mm yumurtam oluştu 29 nisanda çatlatma iğnem yapıldı şimdi 2 günüm var hayırlısıyla bekliyorum
Merhaba canım ben varım biz ilk günden beri hiç korunmadık. O kadar doktora gittim geldim doktora uydum. Klomen kullandım femara kullandım çatlatma iğnesi oldum. Ama ne zaman düşünmedim o ay hamile kaldım. Şuan 2 yıllık evliyim ve minnoşum 4 haftalıkArkadaşlar ben 8 aylık evliyim ilk evlendigimiz ay çocuk istemiyorduk ilk günden itibaren esim korundu bir ay .sonra fikrimiz değişti ama 7 aydır uğraşıyoruz olmuyor .bu süre içinde üç kez tedavi oldum.bu arada yumurtlama vs.hicbir sıkıntı yok bende eşimde de bir sıkıntı yok.benle aynı durumda olan varmı yada böyle olup sonradan hamile kalanlar.bilgi verirmisiniz
İnşallahbende de pcos var daha 1 yıllık evli değilim ama olmuyor.. siz başka doktorada göründünüz mü
canım inşallah hamilesindir
canım kilolu değilim evlenince biraz aldım 58 oldum ama rahatsız ediyor oyüzden bu hafta diyede başladım mesela spor yapıyorum ve diyet. Verdimde çok şükür devam edicem de. Bende de yumurta rezervmi fazla çıktı kan değerlerim iyi (önceden yüksek çıkardı ama 3 ay vitamin kullandım onun etkisinin olduğunu düşünüyorum) Şimdi bu ay başka bir vitamine başladım ve adam akıllı diyet ve spor. Aslında Femera ile 12. günde yumurtam 20mm bile oluyor kullandığım vitaminlerle çok güzel kaliteli yumurtam oluyor ama neden döllenme olmuyor anlamıyorum.. Eşimede bakıldı sıkıntı yok gayet güzel rahim filmi de çekildim tüpler açık. Kısacası ilaçsız belki yumurtam büyümüyor ama ilaç kullandığım da da yumurtam direnç göstermiyor çok şükür güzel büyüyor. Yani herşey güzelse elimden geleni yapıyorum gerisi Allaha kalmış Rabbim banada sizede tüm isteyenlere versin inşallahİnşallahben bu süreçte 3 doktor değiştirdim geçen ay bir tavsiye üzerine başladığım doktor pcosta şüphe ettiğini söyledi hormon tahlili yapıldı, usg görüntüsü de polikistik görüntü veriyor dedi... O şekilde başladık yeni tedaviye... Bu konuyla ilgili çok araştırma yaptım size şunu söyleyebilirimki beslenme düzeni çok önemli kiloluysanız mutlaka kilo verin şeker ve karbonhidrat tüketmeyin vitaminlerinizi mutlaka kontrol ettirin mesela bana inositol verdi doktor pcosta yumurta kalitesini artırıyormuş kullanmaya devam ediyorum
İnşallah hakkımızda hayırlısı canım... Bana inofolic verdi günde iki defa alıyorum şekeri ve karbonhidratı büyük oranda bıraktım dikkat ediyorum... Ayrıca d vit kullanıyorum ve adet olana kadarda progestan verdi onu alıyorumcanım kilolu değilim evlenince biraz aldım 58 oldum ama rahatsız ediyor oyüzden bu hafta diyede başladım mesela spor yapıyorum ve diyet. Verdimde çok şükür devam edicem de. Bende de yumurta rezervmi fazla çıktı kan değerlerim iyi (önceden yüksek çıkardı ama 3 ay vitamin kullandım onun etkisinin olduğunu düşünüyorum) Şimdi bu ay başka bir vitamine başladım ve adam akıllı diyet ve spor. Aslında Femera ile 12. günde yumurtam 20mm bile oluyor kullandığım vitaminlerle çok güzel kaliteli yumurtam oluyor ama neden döllenme olmuyor anlamıyorum.. Eşimede bakıldı sıkıntı yok gayet güzel rahim filmi de çekildim tüpler açık. Kısacası ilaçsız belki yumurtam büyümüyor ama ilaç kullandığım da da yumurtam direnç göstermiyor çok şükür güzel büyüyor. Yani herşey güzelse elimden geleni yapıyorum gerisi Allaha kalmış Rabbim banada sizede tüm isteyenlere versin inşallahİnositol olarak ne verdi size?
progestan düşük olmasın diye verdi demi canım bebek varsa tutunsun diyeİnşallah hakkımızda hayırlısı canım... Bana inofolic verdi günde iki defa alıyorum şekeri ve karbonhidratı büyük oranda bıraktım dikkat ediyorum... Ayrıca d vit kullanıyorum ve adet olana kadarda progestan verdi onu alıyorum
Evet canım çatlatma iğnesini yaptım iki gün sonra progestana başladımprogestan düşük olmasın diye verdi demi canım bebek varsa tutunsun diye
İlk kez mi kullaniyrsunuz klomen i4 yıllık evliyim, bende tedavi sürecindeyim fakat bende polikistik olduğu için yumurtalarım büyümüyor sadece klomen ile bu ay uzun zaman sonra büyütebildik... Adetime 2 gün var beklemedeyim
Hayır daha önce iki kez kullandım ama sonuç alamadık, birbucuk yıl kadar önce kullanmıştım ikisindede kist oldu maalesef, sonra başka ilaç verdi doktor birkaç kez de onu denedim... Pandemide ara vermiştik bu yeniden başladım doktor yine bi klomen deneyelim dedi çünkü diğer ilaçlar yanıt vermiyor bende maalesefİlk kez mi kullaniyrsunuz klomen i
İnan bende senin gibiydim canım ramazandı misafirdi gelendi gidendi öyle başardım bende kuzumDüşünmemeyi nasıl başardınız gerçekten tebrik ederim benim hiç aklımdan çıkmıyor çünkü elimde olmadan bı bakıyorum yine düşünmüşüm:)busenurkaay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?