Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARKADAŞLAR 1 TANEDE OLSA HİÇ SIGARA İÇEN OLDUMU MERAK ETDİMa.s.
sigara şiddetle yasak hanımlar. ilk muayene esnasında doktor üzerine basarak söylüyor bunu. kesinlikle içilmeyecek diye. sadece transfer aşamasında değil yumurtlama ve sperm kalitesi açısından herkese ama özellikle annelere yasak. içmiyoruz hanımlar . iradeye kuvvet
kızlar şu an tüp bebkle hamile kalanlardanım şükürler olsun ilk denemede ve bende kahve sigara,cola,cips,kızartma yemedim kesinlikle yediklerimizin etkisi var heleki sigara sadece iğnelerimi vururken 3 taneyi geçmemişti içtiğim belkide valla bişey olmaz deyip kendimizi kandırmayalım evet zor oluyo ama o mucizeyi içinizde hissettinizmi dünyalar sizin olmuş oluyo bir kere dahi aklıma gelmedi hamileliğim sürce halada kahve içmiyorum sadece açık çay içiyorum su,kayısı suyu içiyorum bol bol yoğurt yiyorum maydonozdn uzak durun transferden sonra bol bol dinlenin ama devamlı yatmadım ben 3 günden sonra ayaklandım ama ağır kaldırmadım uzanmadım ev süpürmedim sadece yemeğimi yaptım kafanızdan düşünce olarak silin inşallah güzel haberler verirsiniz buradan
Ne güzel!! Ne mutlu size...
Darısı başımıza.
Bayramdan önceki haftailk tüp bebek denememizin sonucunu öğrendik, negatif :-(
Yıkıldık tabi, ama şimdi ikincisi için toparlanmaya çalışıyoruz...
İnsallah Allahım bize de ol der ve bizler de o güzel duyguyu yaşarız...