• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tedavi sürecinde veya transfer sonrası

ben günde bir kaç tane içtim ama sonuna kadar içmiyordum yarısına kadar içiyordum
transferden sonra 1 tane bile içmedim
aslında hiç içmemek daha iyi ama ben tek tük içtim işte

sigara şiddetle yasak hanımlar. ilk muayene esnasında doktor üzerine basarak söylüyor bunu. kesinlikle içilmeyecek diye. sadece transfer aşamasında değil yumurtlama ve sperm kalitesi açısından herkese ama özellikle annelere yasak. içmiyoruz hanımlar . iradeye kuvvet

sigara şiddetle yasak hanımlar. ilk muayene esnasında doktor üzerine basarak söylüyor bunu. kesinlikle içilmeyecek diye. sadece transfer aşamasında değil yumurtlama ve sperm kalitesi açısından herkese ama özellikle annelere yasak. içmiyoruz hanımlar . iradeye kuvvet

ya ben geçen ay gittiğimde doktor bir ay önceden sigarayı bırakın dedi. Bende bırakmadım. Merkezdeki kıza dedimki ben sigarayı bırakmadım. Bir ay sonramı başlasam acaba. Kızda bana dediki bununla alakalı değil. 9 aylık hamileyim bende hala içiyorum. 3 taneye kadar doktor izin veriyor zaten dedi. Ben de iyi ozaman başlayalım dedim. Demesemiydim acaba ya kafam karman çorman. Boşa atacak ne param ne sinir sistemim var:sm_confused:

arkadaşlar merhaba sadece sigara değil tedaviye başladığın andan itibaren çay kahve cola gibi asitli içecekler ve cips türü çerezlere veda etmemizde gerekiyo

bende sigara içmedimm içmemde zateennn hayatta ağzıma koymadığım şeydir....ama transferden sonra çay ve kahve içtimm...2. denememde kesinlikle içmiyecemm inşş.....eylül ablacımmm sigara içmekk hee şimdi bırakırsın artıkk bebişin için..

ayşenur canımm ben varımmm...kimin olup olmadığını öğrenmek için yazı yazdığın yerin altında sol tarafdaa konuyu toplam 2 kişi okuyor diyorrr....ve orda ikimizin ismi varr...

Ben de 6 kasımda ilk transferimi yaptırdım, 18 kasımda test yaptırıcam, çok heyecanlıyım.
Kahve içmiyorum ama günde 2-3 bardak açık çay içiyorum, çok mu zararlı?

kızlar şu an tüp bebkle hamile kalanlardanım şükürler olsun ilk denemede ve bende kahve sigara,cola,cips,kızartma yemedim kesinlikle yediklerimizin etkisi var heleki sigara sadece iğnelerimi vururken 3 taneyi geçmemişti içtiğim belkide valla bişey olmaz deyip kendimizi kandırmayalım evet zor oluyo ama o mucizeyi içinizde hissettinizmi dünyalar sizin olmuş oluyo bir kere dahi aklıma gelmedi hamileliğim sürce halada kahve içmiyorum sadece açık çay içiyorum su,kayısı suyu içiyorum bol bol yoğurt yiyorum maydonozdn uzak durun transferden sonra bol bol dinlenin ama devamlı yatmadım ben 3 günden sonra ayaklandım ama ağır kaldırmadım uzanmadım ev süpürmedim sadece yemeğimi yaptım kafanızdan düşünce olarak silin inşallah güzel haberler verirsiniz buradan

kızlar şu an tüp bebkle hamile kalanlardanım şükürler olsun ilk denemede ve bende kahve sigara,cola,cips,kızartma yemedim kesinlikle yediklerimizin etkisi var heleki sigara sadece iğnelerimi vururken 3 taneyi geçmemişti içtiğim belkide valla bişey olmaz deyip kendimizi kandırmayalım evet zor oluyo ama o mucizeyi içinizde hissettinizmi dünyalar sizin olmuş oluyo bir kere dahi aklıma gelmedi hamileliğim sürce halada kahve içmiyorum sadece açık çay içiyorum su,kayısı suyu içiyorum bol bol yoğurt yiyorum maydonozdn uzak durun transferden sonra bol bol dinlenin ama devamlı yatmadım ben 3 günden sonra ayaklandım ama ağır kaldırmadım uzanmadım ev süpürmedim sadece yemeğimi yaptım kafanızdan düşünce olarak silin inşallah güzel haberler verirsiniz buradan

Ne güzel!! Ne mutlu size...
Darısı başımıza.
Bayramdan önceki haftailk tüp bebek denememizin sonucunu öğrendik, negatif :-(
Yıkıldık tabi, ama şimdi ikincisi için toparlanmaya çalışıyoruz...
İnsallah Allahım bize de ol der ve bizler de o güzel duyguyu yaşarız...

arkadaslaR BEN TİRYAKİ içiciyim ama tedaviye basladıgım andan ıtıbaren ya bebegım ya sigara dedım sigaraya 3 lıra verıp alabılırım ama bebegımi 3 senedir kazanamadım dedım ve bıraktım.arkadaslar lutfen ıcmeyın

Ne güzel!! Ne mutlu size...
Darısı başımıza.
Bayramdan önceki haftailk tüp bebek denememizin sonucunu öğrendik, negatif :-(
Yıkıldık tabi, ama şimdi ikincisi için toparlanmaya çalışıyoruz...
İnsallah Allahım bize de ol der ve bizler de o güzel duyguyu yaşarız...

amin canım inşallah rabbim kimseye aratmasın yokluğunu hissettirmesin inşallah neler yaşadığımı bilirim geçirmiş olduğum 5 yıl boyunca en yakın dediğim arkadaşım bile anlamadı beni o yüzden kimseye rabbim yokluğunu hissettirmeden nasip eğlesin hayırlısını hayırlı zamanda canımcım amin:Saruboceq:

Back
X