Tedavi veya klinik değiştirerek 5.gune embriyosu gelenler

tunserD12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
781
1.605
113
Merhaba arkadaşlar daha önce 5 güne ulaşmayan tedavi değişikliği veya klinik değiştirerek 5.gune embriyosu gelen var mı

Merhaba arkadaşlar daha önce 5 güne ulaşmayan tedavi değişikliği veya klinik değiştirerek 5.gune embriyosu gelen var mı
Merhaba cnm öncelikle geçmiş olsun diliyorum ben daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı malesef neden olarakta embriyo kalitesiz ondan olmuyor denilmişti her defasında çok yumurta çıkıyordu ama döllenen azdı üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu şimdi 7 ci tedavime başladım ama tedaviye başlamadan 5 ay önce imom latte kullanmaya başladım eczanelerde satılıyor kesinlikle ilaç değil tamamen vitamin mineral ve folik asit içeriyor günde bitane içeceksin onun yanında bal tarçın çörek otu karıştırıp macun yapıp sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim ve her akşam iki tane inciri saf zeytinyağına koyup sabahları yedim ve bunları tam 5 ay düzenli uyguladım eşimede beş ay boyunca neofertil diye gıda takviyesi içirmiştim sabah akşam bir tane yanındada sabah akşam taze kaynatılmış keciboynzu suyu içirdim veeeee beş ayın sonunda tam 16 tane birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah :)yaptığım kürlerdenmi yoksa hastane değişikliğindenmi bilmem ama ben çok büyük bi mucize yaşadım kendimce. Ama bu seferde rahim istenilen kalınlığa ulaşamadı ve tedavim iptal oldu daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım iki şokuda aynı zamanda yaşadım daha önce blastokist olmayan embriyom blastokist olmuştu ve her tedavimde gayet güzel kalınlaşan rahmim bu defa kalınlaşmadı sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim demekki zamanı gelmeyince ne yaparsan yap olmuyo cnm şimdi yaza kadar ara verdim iyice dinlenip tekrar rahim hazırlamaya başlıcaz embriyolarım donduruldu inşallah seninde güzel güzel blastokistlerin olur cnm

İnşallah canım tavsiyelerin benim için altın değerinde teşekkür ederim. hangi klinikte tedavi oluyorsun

İnşallah canım tavsiyelerin benim için altın değerinde teşekkür ederim. hangi klinikte tedavi oluyorsun
Istanbul tüp bebek merkezi dr Aret Kamarda tedavi görüyorum cnm şuana kadar kendisinden çok memnun kaldım hastaya yaklaşımı bi baba gibi kardeş gibi sabırla her soruma cvp verir saolsun.

Istanbul tüp bebek merkezi dr Aret Kamarda tedavi görüyorum cnm şuana kadar kendisinden çok memnun kaldım hastaya yaklaşımı bi baba gibi kardeş gibi sabırla her soruma cvp verir saolsun.
Ben 41 yaşındayım bütün hormon degerim yaşıma göre çok eşimde de bir sorun yok ama embriyolar 5 güne 2 tedavide de gelemedi 5 aydır çok düzenli olmasa da arisutu kullanıyorum 2 aydır hayat suyu kullanıyorum eşim dediğiniz gibi keciboynuzu içiyor ama yinede ikincide de olmadı

Ben 41 yaşındayım bütün hormon degerim yaşıma göre çok eşimde de bir sorun yok ama embriyolar 5 güne 2 tedavide de gelemedi 5 aydır çok düzenli olmasa da arisutu kullanıyorum 2 aydır hayat suyu kullanıyorum eşim dediğiniz gibi keciboynuzu içiyor ama yinede ikincide de olmadı
Ablacım yapılan kürlerle yumurta sayısı artmaz ama kalitesi artırılır ben bunu bizzat yaşadım sana tavsiyem hayıt suyunu bırak bugünden itibaren hemen imom latte kullanmaya başla gerçekten çok etkili bi vitamin hamile kalman için komple vitamin ve minerali içeriyor istersen eczaneyede sorabilirsin günde bitane içeceksin onun yanında bal tarçın çörek otu karıştırıp macun yapıp sabah akşam bir tatlı kaşığı ye ve akşamdan saf zeytinyağına ikitane inciri dörde bölüp koy sabaha kadar dursun sabah o kestiğin incirler zeytinyağını sünger gibi içine çekiyo onları ye düzenli olarak ben beş ay denedim ama sen üç ay dene ondan sonra tedaviye başla eğer bu dediklerimi düzenli uyguladığında kesinlikle fayda sağlıyor eşinede üç ay neofertil diye gıda takviyesi var ondan içir sabah akşam bir tane yanındada sabah akşam taze kaynatılmış keciboynzu suyuna devam ettir lütfen bunları bi dene ben mucizemi yaşadım rabbim sanada sağlıklı blastokistler nasip etsin inşAllah

Back
X