Tedavide sigarayı bırakabildiniz mi ?

Canım ben ameliyat oldum tüplerimde sorun vardı doktorumda sigarayı yasakladı pkoda var ilk amh sonucum 5 ti daha sonra 4 daha sonra 3,40 oldu yani düşüşlerde daha çok düşmesinde korkuyorum düşük amh rezerv azlığı ve kalitesiz yumurta demek e bide sigara içiyorum korkuyorum kötü olmasından ..perşembe yine amh ye baktırdım sonuç bekliyorum
Banada bırak dedi dr anca azaltabildim

ahh benim de en büyük derdim bu sigara. ne kadar lanet birşeydir bu. tedaviye başlamadan önce cok içiyordum. transfer gününe kadar da içtim. transferden sonra azalttım. şu an bırakmaya cok yakınım ama beni mahvetti bu durum. vicdan azabı içimi kemiriyor.

ahh benim de en büyük derdim bu sigara. ne kadar lanet birşeydir bu. tedaviye başlamadan önce cok içiyordum. transfer gününe kadar da içtim. transferden sonra azalttım. şu an bırakmaya cok yakınım ama beni mahvetti bu durum. vicdan azabı içimi kemiriyor.
Canım benim öncelikle hayırlı olsun :))
Ben senin yerinde olsam artık hiç içmezdim ya ..onu zehirleme baksana şuan henüz çok küçük inşallah hemen bugün bırakırsın

Canım hayırlı olsun artık içme:KK66: bir yazı okudum ben sigara içen hamile kadının yaşadıkları yazmak istemiyorum aslında çok üzücü:KK61: çocuk sakat olmuş ayak gelişimi olmamış ve beyin gerileme olmuş lütfen şu saatten sonra bırak birde isteyerek tüp bebek yapmışsın mutluluktn yine bırakman lazım.

Anladım canım çok şükür yokmuş :)) maşallah diyelim anneye
Tsk ederim canim.ben cok uzun yillar bekledim 15.senemde kucagima aldim kizimi 4 kez denedik tup bebek rabbim kimseyi bekletmesin diye bu kadar hep dua ederim.ins bian once darisi sizlerin basina

Tsk ederim canim.ben cok uzun yillar bekledim 15.senemde kucagima aldim kizimi 4 kez denedik tup bebek rabbim kimseyi bekletmesin diye bu kadar hep dua ederim.ins bian once darisi sizlerin basina
Çok şükür Rabbime mucizene kavusturdu inşallah bizde kavusuruz güzel duan için amin ve teşekkürler :))

Back
X