Tedavide yumurta gelişmeyip tedavisi yarım kalanlar

handan1976

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
593
2
96
49
Bursa
merhaba kızlar nasılsınız benim tedavim yarım kaldı ve yumurta gelişimi olmadı sizlerinden başından böyle bir durum gectiyse ve daha sonraki tedavilerinizde yumurtalarınız geliştimi benim fhs yüksekti birzamanlar 60 kadar cıkmıştı şimdi 9.0 doktorum bunu şöyle ifade ediyor bir evin yandıgını düşün ve o evin çok zor eski haline dönmesi gibi birşey diyor. benimde yumurtalarımda böyleymiş tek teselli yaşımı gösteriyor.

Son düzenleme:
handan canım üzülme olurmu daha bilgili bir doktor bul kendine 1 adet yumurta ile hamile kalan bile var bu yüzden hiç bir şey için geç değil

ya aslında yumurta geliştirici başka hap igne verseydi hemen önümüzdeki ay dedi kestirdi attı.bakalım tabi önümüzdeki ay yumurta olacakmı.

handancım üzülme tatlım benim başıma çok geldi bu olaydan defalarca geldi inan moralini bozunca oluyor sakin bırak kendini şartlama..dr un profesyonel biri onada güven kesinlikle canım ..stres yapma herşey kötüye gider..ALLAHa bırak herşey düzelecek haziranda sürprizin gelicek inşş

ya aslında yumurta geliştirici başka hap igne verseydi hemen önümüzdeki ay dedi kestirdi attı.bakalım tabi önümüzdeki ay yumurta olacakmı.

canım benim başıma geldi 6. günü sadece 1 yumurta olduğundan durduruldu ve birdahaki ay yüksek dozla başladım 3 yumurtam oldu.sana bol şans

canim hic üzülme hayirlisi olsun,Benimde 3 yil önceki tedavimde yumurta gelismedigi icin tedavi iptal edilmisti ,2 ay sonraki tedavimde 1 yumurtayla hamile kaldim ve kizimi dünyaya getirdim .

canim hic üzülme hayirlisi olsun,Benimde 3 yil önceki tedavimde yumurta gelismedigi icin tedavi iptal edilmisti ,2 ay sonraki tedavimde 1 yumurtayla hamile kaldim ve kizimi dünyaya getirdim .

inşl canım ya.seninde bebegine allah uzun ömür versin canım saglıkla.

Son düzenleme:

allah onada sanada allah uzun ömür versin canım hayırlı evlet olurlar inşl.

handancım üzülme tatlım benim başıma çok geldi bu olaydan defalarca geldi inan moralini bozunca oluyor sakin bırak kendini şartlama..dr un profesyonel biri onada güven kesinlikle canım ..stres yapma herşey kötüye gider..ALLAHa bırak herşey düzelecek haziranda sürprizin gelicek inşş

sagol canım ya valla inşl diyelim ama benim hazirandan da ümidim yok çok karamsar oldum kaç aydır tedavi için dok git gel git gel yaptık tam tedaviye başladık bu seferde yumurtalar gelişmedi hiç bir şey yolunda gitmiyor herşey ters umudum kalmadı artık belkide tedaviden bile vaz gecerim 4 aydır yıprandım ben cok güçlü bir insan degilim.senağlama

merhaba kızlar nasılsınız benim tedavim yarım kaldı ve yumurta gelişimi olmadı sizlerinden başından böyle bir durum gectiyse ve daha sonraki tedavilerinizde yumurtalarınız geliştimi benim fhs yüksekti birzamanlar 60 kadar cıkmıştı şimdi 9.0 doktorum bunu şöyle ifade ediyor bir evin yandıgını düşün ve o evin çok zor eski haline dönmesi gibi birşey diyor. benimde yumurtalarımda böyleymiş tek teselli yaşımı gösteriyor.

merhaba arkadaşlar benm de siizin gibi yumurtalarım büyümüyor 2 aydır klomen kullanıyorum ama yine 15 mm kaldı ne olacak bilmiyorum bu ay klomenin sayısını arttıracakmış 3 tane 1,5 kutu kullanmıştım

handancım inşallah 2.de daha kaliteli güzel yumurtaların olucak.kürleri uygula.incir-çörekotu bal-tarçın vs.herşeyin hayırlısı canım.inşallah bi sonraki denemde miss gbi yumişlerin olucak allahın izniyle.

burda bi arkadaş vardı.tek yumurtası oldu sadece.oda döllendi.ve o tek yumurta bugün 4 aylık annesinin rahmine sıkısıkı tutundu:)

handancım inşallah 2.de daha kaliteli güzel yumurtaların olucak.kürleri uygula.incir-çörekotu bal-tarçın vs.herşeyin hayırlısı canım.inşallah bi sonraki denemde miss gbi yumişlerin olucak allahın izniyle.

incir kürü bir süre uyguladım canım ama yinede gelişim falan olmadı deah kullanıyorum bakalım hayırlısı belki gelişir.

merhaba arkadaşlar benm de siizin gibi yumurtalarım büyümüyor 2 aydır klomen kullanıyorum ama yine 15 mm kaldı ne olacak bilmiyorum bu ay klomenin sayısını arttıracakmış 3 tane 1,5 kutu kullanmıştım

allah sanada yardım etsin canım işimiz zor bakalım neler olaccaka.

handan arısütü-bal-polen karışımı var. ben ondan alıp kullanmaya bşlıyorum. ayrıca her yemekten önce 1 tatlı kaşığı çörekotu zayıflamaya iyi geliyormuş aynı zamanda yumurtalara da iyi galiba. 1 ay gunde 2 fincan da adaçayı iç. haaa bir de fsh düşürmek için günde 1 çay kaşığı kereviz tohumu. ben hepsini kullanmaya başlayacağım dhea eşliğinde. incire de 21 gün devam et. sen dhea yı kac mg içiyorsun?

hadi bakalım inşl canım bu sefer hedeflerimize ulaşırız rabbim yar ve yardımcımız olsun bu yolda.derdi veren dermenıda verir inşl hep dua edelim mutlaka dualarımız bir gün kabul olacak.

canım benim başıma geldi 6. günü sadece 1 yumurta olduğundan durduruldu ve birdahaki ay yüksek dozla başladım 3 yumurtam oldu.sana bol şans

canım bana zaten en zor tedavi uygulandı yani kullanılabilecek en yüksek doz onun üstü yokmuş bakalım yani bu yumurtalara ne oldu anlamıyorum ya fhs bukadarmı yok etti yumurtalarımı.inşl en kısa sürede gelişirler ya.

canım bana zaten en zor tedavi uygulandı yani kullanılabilecek en yüksek doz onun üstü yokmuş bakalım yani bu yumurtalara ne oldu anlamıyorum ya fhs bukadarmı yok etti yumurtalarımı.inşl en kısa sürede gelişirler ya.

belki ilaçtan ilaca da fark eder. bana günde 3 doz fostimon verilmişti 9 gün boyunca. bu da en yüksek doz ama bu ilaca tepki vermeseydi belki başka bir tanesine tepki verirdi. ne farkları var bilemiyorum ama.

Back
X