Allah razi olsun canim. cok tesekkur ederim.allahim seninde gonlunun muradini ettigin dualrini en kisa zamanda kabul edip evladini saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin.bu hayatta kimin duasi kabul olunur bilinmez derler yaa rabbim dualari kabul eden kullarindan eylesin bizi insallah.geçen haftalarda Rabbim kabul etsin inşallah ben de seninle aynı dert için 4444 tefriciye bitirdim buradaki arkadaşlarla,,kendim çok fazla okusam da başka bir yürekten gelen dua gibi ferahlatmadı içimi ama başkasının okuduğu 1 tane bile içime huzur verdi,,
Allah rızası için bugün 361 tane okudum canım senin için ,,Rabbim gönlünün muradını versin inşallah sen ve benim gibi olan nicelerinin kucaklarını boş bırakmasın inşallah..fırsat buldukça okurum bol bol bi başkasından gelenin ne kıymetli olduğunu gördüm çünkü..
allah razi olsun sizdende cok tesekkur ederim.100 okudum Rabbim tez zamanda hayırlı saglikli cocuklar versin
allah razı olsun arkadaşım. bitirdiğinde okudum yazarsan çok sevinirim.30 okurum
Okudum cnm allah kabul etsin inşallahallah razı olsun arkadaşım. bitirdiğinde okudum yazarsan çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?