Kızlar microya başlayalı 5 gün oldu. Günde 600 unite menogon (8 iğne) gibi yüksek bir doz kullanılmasına rağmen maalaef sadece 2 yumurtam gelişti. Doktorum, 3 gün daha iğnelere devam , belki arkadan gelen yumurtalar da büyüyebilir, dedi.
Bilgisi olan arkadaşlardan 2 konuda yardım rica ediyorum .
1. Cemrenin Vitex Hayıt'ını aldım. Acaba bu süreçte kullanmam olumlu bir katkı sağlar mı? Ya da olumsuz etkiler mi?
2. Safran yağı bulamadım ama safran bulabildim. Bunu nasıl kullanmam gerektiğini bilen varmı acaba?
Paylaşımda bulunacak herkese şimdiden teşekkürler
benim bildiğim kadarıyla yumurtalıkları çalıştırıci bitkiler ancak doktoruna bi danışsan canım ben de merak ediyorum
ben de yeni başlayacağım uzun protokol ile
Bencede kullanma canım bol süt iç,yumurta gelişimi için istersen.
Belki ilaçlarla etkileşir felan.
Önemli olan sayı değil işlev :)
Hem 2 yumurta kesesi ama içinden eminim çatlayınca çok yumurta hücresi çıkar.
Canım hayıt kadınlarda hormon dengeleyici özelliği ile yumurtalama ve adet düzeni üzerinde olumlu etki gösteren bir bitki. Hayıt ile ilgili detaylı bilgiyi bu linkten bulabilirsin.hayıt dediğiniz nedir,ayrıca safran yağı ve hayıt ne faydası varmış? bilgi verirmisin canım, ayrıca yaşını merak ettim?
Ben Konya dayım, 4. tüp bebeğe 8 Nisan da gidecektim, erteleyebilirim, benim yumurta sayısı ve kalitesi düşük. şuan bal ile civan perçemi ve çakşır otu içiyorum, safran yağı bulursam nasıl kullanmalıyım, bilgi verirmisin..............Allahım yardımcımız olsun inşallah iyi sonuç alırsın
Canım safran yağını sanırım günde 2 kez suya damlatarak içiyor arkadaşlar. Bende her zaman kısa protokol uygulanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?