Tedavısız hamıle kalanlar buraya

cancanyt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
102
0
46
Manisa
Arkadaslar yardım 1 senedır denıyorum doktor herseyın normal dedı bıraz daha bekleyıp tedavıye baslamak ıstıyorum aranızda var mı gec hamıle kalan ...

evlendikten 8. ayda doktora gitmiştim doktor bakmadı bile 1 yılı doldur öyle gel dedi, ilişki günleri hakkında bilgi verdi sadece. bende 1 yılı doldurmayı bekliyordum ki 10. ayda hamile kaldım hiçbir ilaç kullanmadan, bitkisel bişeyler içmeden filan kendi kendime.

Arkadaslar yardım 1 senedır denıyorum doktor herseyın normal dedı bıraz daha bekleyıp tedavıye baslamak ıstıyorum aranızda var mı gec hamıle kalan ...

ben evlendim 11 ay olamdı dendik sonra oldu kızım var 2 yaşında şimdi gene hamileyim ne kadarlık evlisin

1 bucuk senelik evlıym 3ay korundum sadece bugun doktora gıdip ılaclara baslıcam artık olurdu normal yolla hadi asilama ıcın erken ılacı denıyım yumurta takıbı yaptırayım belkı yumurtam catlamıyordur bılemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…