• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tedaviye başladım ama rapor alamadım çok gerginim

zelal83

Guru
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
295
49
318
SLM ARKADAŞLAR BEN DÜN İĞNE TEDAVİSİNE BAŞLADIM ŞİMDİLİK 225 VURULUYORUM.DÜN KENDİ KENDİME VURMAYI DENEDİM AMA BAŞARAMADIM senağlama ÇÜNKÜ BU DEFA Kİ İĞNE ENJEKTÖRLÜYDÜ HAZIR KALEM ŞEKLİNDE DEĞİLDİ ÇOK CANIM ACIDI TANSİYONUM DÜŞTÜ BATIRAMADIM ECZACI YAPTI BU AKŞAMDA KABİNDE YAPTIRIRIM HERALDE :uhm:

BU ARADA BİZ RAPOR ALMAYA ÇALIŞTIK HERŞEYİ ATLATTIK AMA EN BAŞTA DÜŞÜNMEMİZ GEREKEN EN SON AKLIMIZA GELDİ VE SGK DAN FAYDALANAMADIK DAHA TAM DOSYAMIZ KURULA GİRMEYE HAZIRDI Kİ HERŞEY TERS DÖNDÜ senağlama

BEN ÇALIŞIYORUM 3,5 YILLIK SGKLIYIM BU DURUMDA NE KENDİ SGK MDAN NEDE EŞİMİNKİNDEN FAYLANAMIYORUM ÇÜNKÜ EŞİMİNDE ÜZERİNE 900 GÜN KAYITLI OLMAM GEREKİYORMUŞ V.SV.S ÇOK UZATTILAR :oklava: O KADAR UĞRAŞTIM GÜNLERCE GİDİP GELDİM HİÇ KİMSE BANA BUNU SORMADI SÖYLEMEDİ NEYSE BEN NOLURSA OLSUN TEDAVİME DEVAM EDİCEM İLAÇLARIM 2.000 LİRA FİLAN TUTTU ŞİMDİLİK :uhm:

BU CUMARTESİ İLK KONTROLÜM VAR İNŞ.HERŞEY YOLUNDA GİDER SAĞLIKLA YUMURTALARIM BÜYÜR :asigim: VE MUTLU SONLA BİTER :Saruboceq:

inşallah güzel sonuclar alırsın.. bende raporla hiç ugraşmadım zor oldunu duydum özelde yaptırdık hemen ama tutmadı şimdi 2. denicez.. Korkuyorum buda tutmazsa artık napıcaz 3. yaptırırızda ya sonra evimizi satıp ya kiraya çıkıcaz yada daha evimizi satıp daha küçük bi ev alıcaz.. arabamız vardı artık yok.. altınlarımız yok.. Allah yardım etsin..

canlarım inşallah ikinizinkide tutar sonrada ben peşinizden gelirim gülenciğim benimde 26 mayıs iğne günüm inşallah hayırlısı canım sen d kontrol hapı kullanmışmıydın ben kullanıyorum göğüslerim çok ağrıyor acaba yan etki yapıyomu bide karnım çok şiş

guzel haberler inş canım.........nıye kalem olanlardan kullanmıyosun ......o daha kılay....adı ne iğnenın canım ............................ kolay gelsın

Insallah guzel haberlerını alırız canım hadı yolun acık olsun SGK boyle ıste hıc canını sıkma cunku stres tup bebekte cok onemlı kendıne dıkkat et canın sagolsun bosver.Darısı tum bebısı olmayanlara olsun:emir_bebek:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

inşallah güzel sonuclar alırsın.. bende raporla hiç ugraşmadım zor oldunu duydum özelde yaptırdık hemen ama tutmadı şimdi 2. denicez.. Korkuyorum buda tutmazsa artık napıcaz 3. yaptırırızda ya sonra evimizi satıp ya kiraya çıkıcaz yada daha evimizi satıp daha küçük bi ev alıcaz.. arabamız vardı artık yok.. altınlarımız yok.. Allah yardım etsin..

ah canım yaa inş.sende bu defa olumlu sonuç alırsın :CüvCüv:
çok zor bir yol bu elimizden gelen neyse yapıyoruz rabbim emeklerimizin karşılığını verir inş.aminnn:Saruboceq:

canlarım inşallah ikinizinkide tutar sonrada ben peşinizden gelirim gülenciğim benimde 26 mayıs iğne günüm inşallah hayırlısı canım sen d kontrol hapı kullanmışmıydın ben kullanıyorum göğüslerim çok ağrıyor acaba yan etki yapıyomu bide karnım çok şiş

saoll canımmm inş.hepimiz hamile kalırız :teytey:
allahım tüm isteyen herkese versin inş.
d.kontrol hapını neden kullanıyorsun :uhm:

guzel haberler inş canım.........nıye kalem olanlardan kullanmıyosun ......o daha kılay....adı ne iğnenın canım ............................ kolay gelsın

saol canım inş.sonuç güzel olur :utangac:
kalem olanlardan aşılama yaparken kullandım çok kolaydı ve actmıyordu şimdi baktım aynı ilacın tozlu olanından yazmış sordum bu tozlu olanlar daha etkiledi dedi.canım acıyor vurulurken :çok üzgünüm: bide kabinde vuruluyorum :1no2:
ilacın ismini yazmamda sakınca vardır belki ama genel olarak o ilaç kullanılıyor sanırım CADIARZU

Insallah guzel haberlerını alırız canım hadı yolun acık olsun SGK boyle ıste hıc canını sıkma cunku stres tup bebekte cok onemlı kendıne dıkkat et canın sagolsun bosver.Darısı tum bebısı olmayanlara olsun:emir_bebek:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

saol canım inş.
evet canımız saolsun napalım kısmet böyleymiş ama sgk ya çok kızdım neden 5 yıl şartı koyuyor anlamadım:oklava: günüm yeterli ama yılım eksik herneyse oldu bitti canımı sıkan o kadar uğraştım günlerce üniversitelerde stajer doktorlara ağız eğdim o kadar senağlama rica minnetle olacaktı sanki tam herşey yolunda derken bu sorun çıktı hayırlısı olsun

evet stres yapmamaya çalışıyorum çok şükür şimdilik iyiyim umarım transfer sonrasıda böyle devam eder.:Saruboceq:

ilaç raporu ayrı değilmi onun için heyet raporuna gerek yok . tedaviyi yapan doktor ilaç raporunu veriyor .oda yüzde ellisini karşılıyor. benimki 1500 tuttu biz 750 ödedik. benimde bugün 3. iğnem olacak allahım hepimize yardım etsin

Back
X