Tedaviye baslarken

Eksi_yesil_elma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
56
29
88
Herkese merhaba.onumuzdeki hafta tup bebek tedavisi icin doktorla ön gorusme yapip tedaviye baslayacagim.istanbula il disindan tedavi icin gelecegim.o nedenle eksik bir sey olsun istemiyorum.ilk gorusmeye giderken goturmem gerekn testler falan var mi.mesela ben en son 7 - 8 ay once tahlil test falan yaptirmistim onlar is gorur mu.tecrübeli hanimlar yardimci olur musunuz.birde mutlaka doktora sormalisin ya da doktordan sunu yapmasini istemelisin dediginiz bir sey var mi

ben endokrinolojiden tum testlerimi yaptirip gostermistim d vit b12 vit filan hepsi dahil bunlara dikkat edebilirsin bir de sonuclar 6 ayi gecmeseydi iyiydi biraz yenilenmesi gerekebilir

Önce hsg mutlaka.
Hormon testleri( amh mutlaka)
Eşinizin spermıyogramı
Bırde saglık ocagında bKıyorlar kan sayılı vıtamın vs degerlerınız.

E Eksi_yesil_elma merhaba..
Şimdiye kadar sen ve eşin ne kadar test yatırdıysanız yanında mutlaka götür. Bazı hormon teslerinin son 6 ayda olması istenebilir ama öncekiler yine de doktora fikir verir. Gerekirse yenisini ister zaten doktor.

Doktora ise sorabileceğiniz,
Herhangi bir sorununuz varsa tedavi süreci nasıl olmalı?
Herhangi bir sorun yoksa eksik testler var mı?
Süreç ne zaman başlamalı, nasıl ilerleyecek?
Embriyolar taze mi transfer edilecek yoksa dondurulacak mı, ikisinin arasında ne fark var?
Istediği tesler varsa gerekçesi (sonrasında acaba gerek var mı para için mi istiyorlar diye aklınızda soru işareti olabilir)
Tedavi surecinde tek doktorla mı devam edilecek yiksa başka doktorlar da araya girecek mi?
Vs vs vs aklıma gelenler bunlar. Şans sizinle olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…