- Konu Sahibi gozdemmmmmm
Tedaviye yarın başlayacak olan var mı? İlk iğnemi yarın olacağım. Çok heyecanlıyım..aynı gün başlayacak olan var mı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ertesi gün olsa olur mu
bende çarşamba günü başlayacağım tedavime maya tüp bebek merkezindekaydirigubbakcemile5
benim bu 4. denemem olacak.epeyce tecrübeliyim yani:hulya:Olsun hadi bakalım. Hayırlı olsun ikimizede. İlk denemem olduğu için süreci paylaşacağım birileri olsun istedim. Memorialde başlıyorum ben. Senin ilk mi?
benim bu 4. denemem olacak.epeyce tecrübeliyim yani:hulya:
inşallah ikimizinde son denemesi olur,alırız bebişlerimizi kucağımıza:Saruboceq:
İnşallah ikimizin de son olur. Hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
inşallahhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:merhaba arkadaşım bende çarsamba başlıcam iğnelere ilk tüp bebek deneyimim inşaallah tutar hayırlısıyla .ben istanbul tup bebek merkezinde başlıyorum .hepimiz için hayırlısı.3 umuz hep birbirimizden haberdar olalım inş.
merhaba arkadaşım bende çarsamba başlıcam iğnelere ilk tüp bebek deneyimim inşaallah tutar hayırlısıyla .ben istanbul tup bebek merkezinde başlıyorum .hepimiz için hayırlısı.3 umuz hep birbirimizden haberdar olalım inş.
hadi hayırlı olsun ilk iğnen canım.bende yarın sabah ankarada olacağım sanırım banada gonal-f başlayacaklar bu kez. bundan önce hep puregon kullanmıştım.tavsiyem kendi iğnelerini kendin yapman canım.batırmak biraz cesaret istiyor ama inan ki çok daha az acıyor canınyerimseniben
sende aramıza hoşgeldin canım.inşallah dediğin gibi olurr:Saruboceq::Saruboceq:bende bugün tedaviye başladım ilk denemem olacak inşalllah ilk ve son olur hepimiz için
kızlar ilk iğnemi oldum. Gonal f 225 ile başladım. Cuma ilk kontrolüm var.. Bakalım sizin dozlarınız nasıl olacak. Bu arada ilk iğnemi eşime yaptırdılar. Hemşirenin nasıl yapacağını göstermesi lazım mış. O biraz canımı yaktı..sizlerden haber bekliyorum..
sende aramıza hoşgeldin canım.inşallah dediğin gibi olurr:Saruboceq::Saruboceq:
Umut hemen cevap yaz antibiyotik içtin mi bugün. Ben içtikten sonra kustum bişey olur mu???????????? Üç saat sonra az bi şy kustum midemi bozdu sanırım. Şimdi de karnım ağrıyo.... Sen nasılsın?
benim iğnemde pregon 200 ünite yaptım bügün