• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tedaviye yarın başlayacak olan var mı?

yok canım benim su toplama olayım daha yumurtalar toplanmadan başlandı 25 yumurta oluşmuştu .transferden sonra doktor dahada artar dedi .dediği gibi öylede oldu sağ yumurtalığım özellikle çok şişti nerdeyse 10 cm ulaşmıştı .4 gün çok ağrım oldu 5.gün 7cm düştü endemetriumun kalınlığına baktı 13 .5 dedi büyük ihtimalle hamilesin dedi . sıvıda azalmış dedi taburcu etti risk görseydim dedi donduracaktım dedi ama sende o risk yoktu ve transferini yaptım dedi şimdi çok iyiyim aşırı bel ağrım var başka bişiyim yok çok şükür leke felanda olmadı bu arada benimki 3 gün emrriyosuydu

ayyy kızlar co zahmet cekmısınız ama cok sukur ınsallah olumlu sonuclanmıs
oylede umuluyor
allah hepımıızn yardımcısı olsun
bende uzun protokolum sızın yazılarınzı okuyunca bende korkuyorum cok yumurta olurda sorun yasarım dıye
ama herkes te olmuyor dımı bu ohss olayı arkadasalr yaa

kızlar çok şiddetli karın ağrısı ve kasık ağrısı başladı tutmadı galiba benimki adet olacam sanki sidede varmı acaba

umut artık tuvalete gidip kontrol etmekten yoruldumm...o kadar karın ve kasık ağrısı var...panik yapmayalım herkes normal dioo..az kaldı teste..pazartesi................................................................................................................................................................

umut artık tuvalete gidip kontrol etmekten yoruldumm...o kadar karın ve kasık ağrısı var...panik yapmayalım herkes normal dioo..az kaldı teste..pazartesi................................................................................................................................................................

gözdem sen hamilesin içime ole doğuyo .inşaallah da diyelimmm

Arkadaslar OHSS olma durumum var ilac kullniyorum amd donden beri acayip bir gegirme basaldi bende, yedimmi daha cok gegiriyorum, hele don aksam sabah kadar bu problemi yasanayan varsa benimle tecrubelerini paylasabilirmi neden olduna veya ne yaptiklarina dair?

Arkadaslar OHSS olma durumum var ilac kullniyorum amd donden beri acayip bir gegirme basaldi bende, yedimmi daha cok gegiriyorum, hele don aksam sabah kadar bu problemi yasanayan varsa benimle tecrubelerini paylasabilirmi neden olduna veya ne yaptiklarina dair?

canım bende de gaz olmuştu...bol bol su iç dediler..hatta 2-3 gece oturarak uyudum...

kızlar moralim o kadar bozuk ki dün site bile dayanamadı....kadınlar kulübü çöktü............12. günü beklemeden testi yaptırdım...11. gün değerim 40 çıktı...yani hamileymişim....Ama çok düşükmüş değerim yani ikiye katlaması gerekiyomuş yarın tekrar test var.............5 ten yukarısı pozitif diolar e benim niye moralimi bozuyolarr...ne bu şimdii....umuttt senin için üzüldümm ama beklemek daha zor...dün dua ettim allahım olur olmaz üzülmicem artık belli olsun die...mahvolmuş durumdayım.......bana dua edin nolur.........................

Back
X