Çocuğun var mı?arkadaşlar yine ben malasef şimdi avukatım aradı beni eşim olcak insan çalıştığı yerden sigortasını kestirmiş şu an çalışıyor ama sigortasız bana 11 nisan da ilk mahkemem vardı tedbir nfakası bağlandı vermiyor icra takibi başlattık ama sonuç ne olur bilemiyorum ya allah kahretsin onu vermemek için elinden geleni ardına koymuyr
150 tl için yatacak 700 tl sigortasını mı iptal ettirmiş, bu erkekler ne kadar da salak oluyor150 tl nafaka baglayacaklardı zaten bumu ona agır gelmıs
veya sız bu paraya muhtacmısınız ? Bence ondan bıseyler ıstemeyın madem vermek ıstemıyor
çocuğum yok çok şükür diyorum öyle bi insandanÇocuğun var mı?
aynen öyle 25 tl bağlanmıştı150 tl için yatacak 700 tl sigortasını mı iptal ettirmiş, bu erkekler ne kadar da salak oluyor
valla haklısın ne desenSabah akşam küfürler eden, yegenle yakıstıracak kadar akıl sağlığını yitiren bi adamın nafakasını napıcan kardeş?
250 tlaynen öyle 25 tl bağlanmıştı
çok doğru ama işte herkes al dedi bana ne bilim bir kere bulaştım lanet olsun parasında onadahayirlisiyla daha fazla basina bela olmadan kurtulmaya bak.cocugun yok bildigim kadariyla .yigeninle seni yakistiran pislik adamin 150tl napcan.bana uzak cehenneme direk.olsun demen lazim.
şikayet etmiş avukatım şimdi aradı beniNerde çalışıyor ki ? Orayı şikayet edebilirsiniz belki..
evet çoçuk yok annemlerdeyim çok şükür hepsi arkamdalarçocuk yokmuş. baba evine döndünüz sanırım ve size sahip çıkıyolar dğeil mi? değmez o adamın parası için yüz göz olmaya.
evet çoçuk yok annemlerdeyim çok şükür hepsi arkamdalar
aynen istemicem haklısınız benim hayatımı mahvetti ablamın oğluyla beni yakıştırdı allahından bulsun adi şere....ay boşverin allah aşkına o 250 tlyi alıp napıcaksınız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?