tedbir nafakası hakkında

sonnssss

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
390
85
18
arkadaşlar yine ben malasef şimdi avukatım aradı beni eşim olcak insan çalıştığı yerden sigortasını kestirmiş şu an çalışıyor ama sigortasız bana 11 nisan da ilk mahkemem vardı tedbir nfakası bağlandı vermiyor icra takibi başlattık ama sonuç ne olur bilemiyorum ya allah kahretsin onu vermemek için elinden geleni ardına koymuyr

arkadaşlar yine ben malasef şimdi avukatım aradı beni eşim olcak insan çalıştığı yerden sigortasını kestirmiş şu an çalışıyor ama sigortasız bana 11 nisan da ilk mahkemem vardı tedbir nfakası bağlandı vermiyor icra takibi başlattık ama sonuç ne olur bilemiyorum ya allah kahretsin onu vermemek için elinden geleni ardına koymuyr
Çocuğun var mı?

Nerde çalışıyor ki ? Orayı şikayet edebilirsiniz belki..

150 tl nafaka baglayacaklardı zaten bumu ona agır gelmıs
veya sız bu paraya muhtacmısınız ? Bence ondan bıseyler ıstemeyın madem vermek ıstemıyor

hayirlisiyla daha fazla basina bela olmadan kurtulmaya bak.cocugun yok bildigim kadariyla .yigeninle seni yakistiran pislik adamin 150tl napcan.bana uzak cehenneme direk.olsun demen lazim.

Sabah akşam küfürler eden, yegenle yakıstıracak kadar akıl sağlığını yitiren bi adamın nafakasını napıcan kardeş?

150 tl nafaka baglayacaklardı zaten bumu ona agır gelmıs
veya sız bu paraya muhtacmısınız ? Bence ondan bıseyler ıstemeyın madem vermek ıstemıyor
150 tl için yatacak 700 tl sigortasını mı iptal ettirmiş, bu erkekler ne kadar da salak oluyor

hayirlisiyla daha fazla basina bela olmadan kurtulmaya bak.cocugun yok bildigim kadariyla .yigeninle seni yakistiran pislik adamin 150tl napcan.bana uzak cehenneme direk.olsun demen lazim.
çok doğru ama işte herkes al dedi bana ne bilim bir kere bulaştım lanet olsun parasında onada

çocuk yokmuş. baba evine döndünüz sanırım ve size sahip çıkıyolar dğeil mi? değmez o adamın parası için yüz göz olmaya.

psikolojimi bozdu öyle iğrençki iğreniyorum ondan allah ona hastene parası etin inş.şizofren manyak tedavi olurda başka insanların canını yakmaz

Back
X