Tedbir nafakası

Ashena6766

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2017
14
0
1
33
Eşim evi terk etmişti yaklaşık 2 aydır ayrı yaşıyoruz kendisi iyi bir konumda devlet memuru beni iki aydır aramadı sormadı beş kuruş para vermedi ailem yardım etti üni okuyorum son onlarda bi yerde tıkandı artık , ben bu adamı arıyorum yanına gidiyorum param yok diye sana beş kuruş vermem diye her defasında geri çevirdi beni şuan çok zor durumdayım ben bunu boşanmadan tedbir nafakası koydurabilirmiyim çünkü bosanmam onun için en büyük ödül olacak, onu bosuycam boşamasına ama önce süründürecem ne gibi haklarım var benim , davayı açmadan nafaka alabilirmiyim çok zor durumdayım eğitim masraflarımı karşılayamıyorum lütfen yardım edin

Evlilik sureniz nedir, neden ayri yasiyorsunuz bunlarda onemli tabi ama
Sizi terketmis bes kurus vermem diyen bir adamdan para talep etmeyin artik.
Ayrilmak istedigi birinin okul masraflarini karsilamak istememesi su durumda normal.
Rencide olmayin daha fazla.
Ne okuyorsunuz ayni zamanda calisma imkaniniz yok mu?

5. Yılımdaydım aşırı şiddet geçimsizlik aldatma her şey oldu en çokta ailesinin lafından çıkmadı, bende kendimi rencide etmemek için istemiyorum , okulumuza bırakmak istemiyorum kendi ayaklarının üzerinde durmak istiyorum eşim basta okul okumamı istemiyor , okulu bırakıp ortada kalmamı istiyor ama ben asla pes etmek istemiyorum beni tehdit ediyor boşanma davasını acacaksın diye bende inatla onun açmasını bekliyorum, gerçekten okumayı çok istiyorum çok uğraşlarla kazandım ben canımı alsınlar okulunu almasınlar benden ya, tek okul masrafımı karsılasın yeter artık dayanamıyorum

Ozaman tek çareniz boşanma davası açmak nafaka ve tazminat talep etmek.mesela düğünde altın falan takıldımı onları talep edebilirsin

Şiddet falan varsa bunları ispat ederseniz bir şeyler alırsınız diye düşünüyorum. Ama davayı açın, paşa paşa ödeyecek gerekli şeyleri.

Şiddet falan varsa bunları ispat ederseniz bir şeyler alırsınız diye düşünüyorum. Ama davayı açın, paşa paşa ödeyecek gerekli şeyleri.
Aşırı derecede şiddet vardı çok boşanmak istedim her boşanmak istediğimde tehdit etti şimdide bana sen acacaksın davayı diyor bende çok merak edydm neden öyle diyo diye acmayı düşünmüyordum ama gerçekten bıktım usandım çok çaresiz kaldım

Evet takıldı hepsini bozdurdu borcuna çok altınım vardı ama yedi hepsini onu nasıl yapabilirim
Düğün fotoğraflarınız videolarınız falan varsa orda takılan altınları delil olarak gösteriyorsunuz.ve talep ediyosunuz.bi arkadaşımın başına gelmişti.arkadşımın ilk kocasının ikinci evliliğiydi ilk karısından ayrılalı seneler olmuş adam başkasıyla evlenmiş ama eski karısı hırsından adama dava açmıştı altınlar için.mahkeme adama altınlara karşılık 30 bin ödemeye mahkum etmişti.iyi bir avukat bulup konussanız iyi olur

Düğün fotoğraflarınız videolarınız falan varsa orda takılan altınları delil olarak gösteriyorsunuz.ve talep ediyosunuz.bi arkadaşımın başına gelmişti.arkadşımın ilk kocasının ikinci evliliğiydi ilk karısından ayrılalı seneler olmuş adam başkasıyla evlenmiş ama eski karısı hırsından adama dava açmıştı altınlar için.mahkeme adama altınlara karşılık 30 bin ödemeye mahkum etmişti.iyi bir avukat bulup konussanız iyi olur
Çok teşekkür ederim hepsi var

5. Yılımdaydım aşırı şiddet geçimsizlik aldatma her şey oldu en çokta ailesinin lafından çıkmadı, bende kendimi rencide etmemek için istemiyorum , okulumuza bırakmak istemiyorum kendi ayaklarının üzerinde durmak istiyorum eşim basta okul okumamı istemiyor , okulu bırakıp ortada kalmamı istiyor ama ben asla pes etmek istemiyorum beni tehdit ediyor boşanma davasını acacaksın diye bende inatla onun açmasını bekliyorum, gerçekten okumayı çok istiyorum çok uğraşlarla kazandım ben canımı alsınlar okulunu almasınlar benden ya, tek okul masrafımı karsılasın yeter artık dayanamıyorum

O zaman davayı mecburen açıp nafaka ve tazminat talep edeceksin başka türlü olmaz.
Adam nasıl olsa boşanıyorum
Okulundan yada masraflarından bana ne diyecek bu şekilde.

Ben çoktan actıydım ama sürekli beni tehdit ediyordu boşanma davasını sen acacaksın diye neden ben dediğimde ben boşanmak istemiycemi söylüycem mahkemeyi uzatcam ne diyodu lanet olaaıca
ay aldatma ve şiddetin kanıtı varmış. boşanmıycam dese nolcak.? gidin bi avukata danışın yani düzgün düşünemiyosunuz.

O zaman davayı mecburen açıp nafaka ve tazminat talep edeceksin başka türlü olmaz.
Adam nasıl olsa boşanıyorum
Okulundan yada masraflarından bana ne diyecek bu şekilde.
Mahkeme açtığında boşanmak istemiycegimi söylüycem diyor, hem bakmıyor hem bosamıyor sürekli AC davayı diyor

Mahkeme açtığında boşanmak istemiycegimi söylüycem diyor, hem bakmıyor hem bosamıyor sürekli AC davayı diyor

tamam sen aç davayı
delillerini sun tabi ki iyi bir avukat tutman lazım.
dava açılırsa sanırım mahkeme sonuçlanana kadar nafaka ödetiyor (bu kısımda çok emin değilim ama öyle bir şeyler var sanırım)
Araştırman lazım, adamın söyledikleriyle hareket etme.
Düğün videonuz varsa düğünde takılanları da talep et.

Öncelikle 2 aydır ayrı yaşadığınız kişiden ihtiyacım var okulum var parasızım diye para istemek bence yakışıksız ben asla istemezdim. Eşiniz mi okutuyordu sizi aileniz neden destek olamıyor tüm masrafları eşiniz mi ödüyordu. Adam tabii ki ayrı oluğu kişiye para vermez niye versin ki. Sizin artık kendi ayaklarınızın üzerinde durabilmeniz lazım.

Süründürecem diyorsunuz ama mahkemeyi açın bir an önce aldatmaya yönelik kanıtınız varsa onu sunarsınız mahkemeye tazminat alırsınız. Nafaka olayı da nasıl olur bilmiyorum çocuk yok sanırım. Belli bir miktar bağlanırsa bağlanır ama onun haricinde de bana para ver destek çık diyemezsiniz ne bağlanırsa onu alırsınız ek birşey verme mecburiyeti yok. Mahkeme görülmeden para alamazsınız diye biliyorum

Back
X