Tedbir nafakası

Mahkeme açtığında boşanmak istemiycegimi söylüycem diyor, hem bakmıyor hem bosamıyor sürekli AC davayı diyor
Delilin varsa istediğini desin bir şey ifade etmez.

Ha oldu da boşanamadın.Beklersin üç sene dava düştükten sonra.Sonrasında yine dava açtığında otomatikman boşuyor hakim.Ama şu davayı aç.O süreci başlat bir an önce.

Boşanmadan da nafaka alırsın.Evde yok eşin.Konuş avukatınla.

ay aldatma ve şiddetin kanıtı varmış. boşanmıycam dese nolcak.? gidin bi avukata danışın yani düzgün düşünemiyosunuz.
Bişey sorcaktım bu zamana kadar eşimin gelinde yiç kız arkadaş numarası olmamıştı, benle sorun yaşadıktan sonra. Ben bunun telefonu ele geçirdim , msjlarını okudum kardeşi abi vur tekmeyi kandır beş kuruş para vermeden ayrıl demiş, 2. Side bi tane kızla msjlasmıslar o ara telefonu elimden aldı kıza msjlar attım sen evli narklı adamla ne diye ösjlasyn dedim o da bana hakaret edici şeyler yazmış eşime sordum bu kim diye arkadaşım felan dedi bu zamana kadar olmadıda şimdi niye var dedim sanane dedi ondan sonra evi terk etti

Bişey sorcaktım bu zamana kadar eşimin gelinde yiç kız arkadaş numarası olmamıştı, benle sorun yaşadıktan sonra. Ben bunun telefonu ele geçirdim , msjlarını okudum kardeşi abi vur tekmeyi kandır beş kuruş para vermeden ayrıl demiş, 2. Side bi tane kızla msjlasmıslar o ara telefonu elimden aldı kıza msjlar attım sen evli narklı adamla ne diye ösjlasyn dedim o da bana hakaret edici şeyler yazmış eşime sordum bu kim diye arkadaşım felan dedi bu zamana kadar olmadıda şimdi niye var dedim sanane dedi ondan sonra evi terk etti

tamam aldatmış işte yani başkasıyla mesajlaşıyomuş. ayrıca ne biçim bi aile öyle kardeşiyle muhabbetleri filan. yani boşanma davası açmak için ne bekliyosunuz ki?

Öncelikle 2 aydır ayrı yaşadığınız kişiden ihtiyacım var okulum var parasızım diye para istemek bence yakışıksız ben asla istemezdim. Eşiniz mi okutuyordu sizi aileniz neden destek olamıyor tüm masrafları eşiniz mi ödüyordu. Adam tabii ki ayrı oluğu kişiye para vermez niye versin ki. Sizin artık kendi ayaklarınızın üzerinde durabilmeniz lazım.

Süründürecem diyorsunuz ama mahkemeyi açın bir an önce aldatmaya yönelik kanıtınız varsa onu sunarsınız mahkemeye tazminat alırsınız. Nafaka olayı da nasıl olur bilmiyorum çocuk yok sanırım. Belli bir miktar bağlanırsa bağlanır ama onun haricinde de bana para ver destek çık diyemezsiniz ne bağlanırsa onu alırsınız ek birşey verme mecburiyeti yok. Mahkeme görülmeden para alamazsınız diye biliyorum
Allah aşkına şöyle şeyler yazmayın ya babam yok benim bi annem var o da nereye kadar yardım edecek okulu geçtim bakmıyor hiç bir şekilde bakmıyor sonuçta eşe bakmamakta suç olmuyor mu

Sen hala bu adama dava açmadan bekliyorsun bir de.Hemem aç hemen.Yalnız delil dediğin belgeli ve kullanılabilir olacak.Sözle delil olmaz.

tamam aldatmış işte yani başkasıyla mesajlaşıyomuş. ayrıca ne biçim bi aile öyle kardeşiyle muhabbetleri filan. yani boşanma davası açmak için ne bekliyosunuz ki?
Açacağım ya bugün gitcem artık avukatla görüşmeye bana benim ailemi kabul edip kendi aileni sileceksin dedi en son

Delilin varsa istediğini desin bir şey ifade etmez.

Ha oldu da boşanamadın.Beklersin üç sene dava düştükten sonra.Sonrasında yine dava açtığında otomatikman boşuyor hakim.Ama şu davayı aç.O süreci başlat bir an önce.

Boşanmadan da nafaka alırsın.Evde yok eşin.Konuş avukatınla.
Çok teşekkür ederim öyle yapcam artık

Back
X