Tedirgin bekleyişler.

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhabakızlar;
2 yılın sonunda ilk tedavım klomen kullanfım şuan beklemedeyım.. Reglime 8 gun var. Kımseye soylemıyorum bu durumu ama bır yanım umutlu bır yanım umutsuz.. 3 gün bizim için önemliydı bız ancak 1 gununu ilişki ile degerlendırdık. Onun dısında duzenli bır ilişki rutinimiz oldu. Duygularım karmakarısık.. Olsun istıyorum bır yoldasım evladım.. Sizlerle paylasmak istedım
Sevgıler

Cok acele etmeyin, kafaniza takmayin. Kovaladikca kaciyor bu bebisler.

Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin size ve burdaki diğer arkadaşlarıma:KK200:

Cok acele etmeyin, kafaniza takmayin. Kovaladikca kaciyor bu bebisler.
:) inanın 2 yılda sakin sabırlı bır halde doğal yollaolması için bekledim. Cok şstıyorum ama saglıkla olsun gec olsun .

:) inanın 2 yılda sakin sabırlı bır halde doğal yollaolması için bekledim. Cok şstıyorum ama saglıkla olsun gec olsun .

Ben de 2 yil gelmesini bekledim. Artik olmuyor deyip kafamdan attigim anda geldi. Hatta konum var bakin isterseniz. Testte cift cizgiyi gordum, beta hcg pozitif gordum hala inanmadim. Doktor evet hamilesin lafini duyana kadar hatta ultrasonda degil keseyi, kalp atislarini duyana kadar.

Ben de 2 yil gelmesini bekledim. Artik olmuyor deyip kafamdan attigim anda geldi. Hatta konum var bakin isterseniz. Testte cift cizgiyi gordum, beta hcg pozitif gordum hala inanmadim. Doktor evet hamilesin lafini duyana kadar hatta ultrasonda degil keseyi, kalp atislarini duyana kadar.
Ruh halinizı coook ıyı anladım.. Inş saglıkla kavusurum bende kafama takmıyor olsamda uzuyor bu durum benı

Back
X