• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tedirgin oldum kotu bi sey mi var

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
Nikah icin kan verdigimiz saglik ocagindan aradi hemsire mutlaka esinizle beraber sonuclari ogrenmeye gelin cikti dedim bende esim calisiyo ama gelemez dedim o da mutaka beraber gelin onda da kan degerleri dusuk dedi izinli oldugu ghn yani carsamba gelebiliriz dedim tamam mutlaka ama dedi kapatti ya tedirgin oldum kotu bi sey mi var sizlerde nasil olmustu

Nikah icin kan verdigimiz saglik ocagindan aradi hemsire mutlaka esinizle beraber sonuclari ogrenmeye gelin cikti dedim bende esim calisiyo ama gelemez dedim o da mutaka beraber gelin onda da kan degerleri dusuk dedi izinli oldugu ghn yani carsamba gelebiliriz dedim tamam mutlaka ama dedi kapatti ya tedirgin oldum kotu bi sey mi var sizlerde nasil olmustu
Hmm kotu dusunmeyin bi sey cikmaz insallah. Bizde aramadilar bile esim gitti aldi direk

kan değerleri dusuk olunca noluyorki,bılemedım..

bızde uyuşmazlık vardı,ne yapılması gerektıgı anlatıldı..oldu bıttı

Biz aynı gün verdik sonucu da aldık.
Sizde de bir şey çıkacağını sanmam. En fazla uyuşmazlıktır.
Değer düşük ne demek onu anlamadım ama.

Hemoglobin degeriniz veya hemotokrit degeriniz düşüktür. kansızlık diyelim. . endiselenmeyin tedavinizi olursunuz :) gecnis olsun

Akdeniz anemisi varsa hemen soylerler icini ferah tut en fazla aile planlamasi ile ilgili bilgi verir

Bizide aramadilar ertesi gun ben gidip almistim esim calisiyordu bilemedim kan degerlerinin dusuk olmasi bukadar sorun mu

Unuttum o işlerin nasıl yapıldığını ama biz de sağlık ocağına birlikte gitmiştik nedense. Kan uyuşmazlığımız var bizim, onunla ilgili bilgi verdi aile hekimi. Bir de kendi kendine göğüs muayenesi nasıl yapılır onu anlattı bir güzel eşimin yanında. Bir kaza çıkacaktı az kalsın. Eşimin gözlerinden ateş fışkırıyordu.:KK70: Ha bi de ülke genelinde bir anket miymiş neymiş adet günlerim hakkında bilgi almıştı. Hatırladıklarım bunlar. İçinizi ferah tutun.

bir şey yoktur canım içini ferah tut... sadece aile planlaması korunma yöntemleri ile ilgili bilgilendirme yapılabilir. birlikte olmanız o açıdan iyi olur diye düşünüyorum..

Biz özele gitmiştik ikinci günü oy tek başına almaya gitti sonuçları. Benimkiler kötü cikmisti

Panik yapma akdeniz anemisi vardır. Muhtemelen ikinizde de var böyle ısrarla ikinizi birden çağırıyorsa. Tekrar kan alıp test yapacaktır. İkiniz de taşıyıcıysanız çocuğunuzun hasta olma ihtimali var diye biliyorum. Önemli şeyler ama korkulacak bişey değil.

buraya yazcanıza sağlık ocağına gitseniz öğrenirsiniz biz bilmiyoruz yani sonuçları

benim eşimi de fiziken görmek istemişti sağlık ocağındaki doktor..
çok endişelenmiştik.. sonuçları vermediler epey beklettiler..
sonra kapıdan girer girmez eşimi görünce "tamam anlaşıldı" dedi..
güya röntgende eşimin kalbi olması gerekenden büyük çıkmış.. cüsseyi görünce "tamam bu cüsseye normal" dedi gönderdi.
tövbe tövbee.. gülsek mi ağlasak mı bilememiştik. o_O

İnşallah bir şey yoktur. Bir damla kanda o kadar şey saklı ki.
O yüzden hayatımız için toplam 1 saat ayırıp gidip kan verip sonuç almak bu kadar basit. 1 damla kan tüm vucudumuzu anlatır.
Kan değerlerinin düşük olması Allah korusun lösemi bile olabilir.
Kötü düşünmemek lazım. Bence sen acil olarak gidip sonuçları öğrenmeye çalış.

akdeniz anemisi olabilir.kalıtsal bir hastalıktır.ikinizde de varsa,çocuğunuzda çıkma ihtimali sebebiyle yüzyüze görüşeceklerdir sizinle..

aksiyon arayan bir hemşireye denk gelmişsiniz dert etmeyin..sağlık ocağı kan analizi yapabilseydi hastanelere gitmezdik..uyuşmazlık ya da kansızlık vardır..

Benimde akdeniz anemisi geldi aklıma.
Eşimdede var.
Görüşünce yazın lütfen,merak ettim.

canım endişe etme birlikte gitmeniz gerek sonuçları almaya ztn,doktor ikinizede bilgi verdiğine dair imza alıyor çünkü.

Back
X