Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde kullanıyorduk ama bu defa kullanmadık zaten tedirgin olma sebebimde buBu kadar kafaniza takiyorsaniz, iki yontemle birden korunun. Spiral varken kondom da kullansin eşiniz. Iciniz daha rahat eder
Ay beni iyice tedirgin etme :)İsralle hamile kalanları biliyorum
Aman dikkat!
Valla 28 haftalık gebeyimAy beni iyice tedirgin etme :)
Spiral mi kullanıyordunValla 28 haftalık gebeyim![]()
Spiral mi kullanıyordun
Keşke 4-5 gündür tedirgin olmaktansa ertesi gün hapı alsaydınız, en azından içiniz rahat olurdu.Daha hiç doğum yapmadım spiral + geri çekilme yada prezervatif kullanıyorduk Ama bu defa sadece spiral oldu ve kaydımı çıktımı tedirginliği var 4-5 gündür üstümde
Kocası öpse hamile kalanlardan siniz ne güzelBen başka bişey soracağım benim kadın doğumcu arkadaşım gebelik öncesi spiral takmıyoruz tavsiye de etmiyorum demişti yani bi doğum yaptıktan sonra spiral takılır demiştizaten sonra da prezervatifle 5-6 aylık evlikken gebe kaldım
Bütün yorum yapanlar böyle diyor ama ben doktora yeni evli olduğumu belirttim oda hiç bir şey demeden taktı yeni evli olduğum için rahimim darmış takamadı ilk başta ve bir ilaç verdi onu kullandım herlde oda rahmi genişletti ve sonra taktı sürkli bir akıntı halinde belkide bana yaramadı ama öğrenciyim ve tedbirimizi biz almalıyız ki taktiri Allaha bırakalım Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısı olanı nasip etsin inşAllahBen başka bişey soracağım benim kadın doğumcu arkadaşım gebelik öncesi spiral takmıyoruz tavsiye de etmiyorum demişti yani bi doğum yaptıktan sonra spiral takılır demiştizaten sonra da prezervatifle 5-6 aylık evlikken gebe kaldım
Umudum kaymadığı yönünden inşallahKeşke 4-5 gündür tedirgin olmaktansa ertesi gün hapı alsaydınız, en azından içiniz rahat olurdu.
En yüksek koruma yüzdesi spiralde amademek ki bu yontem sizin icin uygund egil. icinze sinmiyorsa. su da var; hicbir yontem tam korunmayi garantilemiyor. ihtimal her zaman var.
Yaa eşimde öyle diyorKocası öpse hamile kalanlardan siniz ne güzel![]()
bir bucuk yildir anne olmaya calisiyorum. olamadim.. spiralin yuzdesi yuksek dersin o bir ihtimal tutar. ilacin dusuk dersin tutmaz.. dogum, nikah, ölüm tarihi degismezmis. bir canli sizin vasitanizla dunyaya gelecekse geliyor. korunup da gebe kalanlar cok. bence elinizden geleni yapip akisina birakin. korunurken de hamile kalirsaniz yapacaginiz bir sey yok. nasip meselesi.En yüksek koruma yüzdesi spiralde ama
Aynen doğru ama işte aklımda genede düşünmeden edemiyorum spiral hakkımda bilgisi olan varsa yardım etsin en azından içim rahatlar adet günüme kadarbir bucuk yildir anne olmaya calisiyorum. olamadim.. spiralin yuzdesi yuksek dersin o bir ihtimal tutar. ilacin dusuk dersin tutmaz.. dogum, nikah, ölüm tarihi degismezmis. bir canli sizin vasitanizla dunyaya gelecekse geliyor. korunup da gebe kalanlar cok. bence elinizden geleni yapip akisina birakin. korunurken de hamile kalirsaniz yapacaginiz bir sey yok. nasip meselesi.