Tedirginim yardım lütfen

Spiral kayması sonucu mu oluyor bilemiyorum ama hamile kalsn tanıdıklarım oldu hayırlısı olsun insAllah hayırlısıyla istediğiniz zaman hamile kalırsın spiral ipli vs oluyor diyorlar wc de falan ele geliyor mu o ip ya orda bişey olduğu düşüncesi beni çok geriyor sanırım hiç cesaret edemiyorum nedense spirale 🙈🤭
Rabbim büyük dediğin gibi hayırlısıyla istediğimiz zaman nasip olur inşAllah.
İp ele falan gelmiyor elle kontrol de edilmiyor doktoruma sordum kendim kontrol edebilirmiyim diye oda hayır sadece ultrasonla görülür dedi

Rabbim büyük dediğin gibi hayırlısıyla istediğimiz zaman nasip olur inşAllah.
İp ele falan gelmiyor elle kontrol de edilmiyor doktoruma sordum kendim kontrol edebilirmiyim diye oda hayır sadece ultrasonla görülür dedi
insAllah 🤲
Anladım tşk ederim 🤗

Rica ederimm❤
hala tedirginim soruma kimse cvp vermiyorr😄😔
Şu an hamile olup olmadığın maalesef belli olmaz canım adet gününü beklenmelisin 🤭 ne zmn taktırdın spiral kontrol edilmesi gerekiyor sanırım düzenli en son ne zmn gittin Dr hani kayma yoksa korumuştur insAllah

Hmm ertesi gün hapı diye birşey duymuşsunuzdur sanırım.çok tereddüt ettiyseniz içseydiniz keşke.

Şu an hamile olup olmadığın maalesef belli olmaz canım adet gününü beklenmelisin 🤭 ne zmn taktırdın spiral kontrol edilmesi gerekiyor sanırım düzenli en son ne zmn gittin Dr hani kayma yoksa korumuştur insAllah
Taktıralı 8-9 ay oluyor 6 ayda bir kontrol var 6 ay olumca gittim çok şükür sıkıntı yok demişti mart ayında

Spiral genelde ilk aylarda kayma ihtimali yüksek daha sonra düşme falan gibi durum olmadıysa genelde kaymıyor. Icini rahat tut kontrolde de görülmüş sıkıntı yokmuş kaydığını sanmıyorum. Birde hiç doğum yapmadığın için rahim dar olduğundan da kayma ihtimal düşük

Şuan için çok geç spiral hakkında bilginiz varmı?
Bide ağrı falan da yapabiliyormuş rahatsızlık hissi gibi yani içini ferah tutun. Normal şartlarda da gebelik hemen olmaz çoğunlukla spiralde ihtimal %1 o da sizi bulursa prezervatifte delinir yine olurdu o bebek. Şimdi regl olana kadar stres yapacaksın stresten de etkilenecek daha geç olacaksın daha çok stres yapacaksın

Bide ağrı falan da yapabiliyormuş rahatsızlık hissi gibi yani içini ferah tutun. Normal şartlarda da gebelik hemen olmaz çoğunlukla spiralde ihtimal %1 o da sizi bulursa prezervatifte delinir yine olurdu o bebek. Şimdi regl olana kadar stres yapacaksın stresten de etkilenecek daha geç olacaksın daha çok stres yapacaksın
Doğru ama elde değil :) umarım öyledir

eğer istemiyorsanız çocuk bağlatın tüplerinizi

Başka yöntemle korunsanız? Kayma problemi bazen oluyor spiralde. Doğum kontrol hapı, kondom vs. En azından sizin kontrolünüz daha yüksek olur.

Başka yöntemle korunsanız? Kayma problemi bazen oluyor spiralde. Doğum kontrol hapı, kondom vs. En azından sizin kontrolünüz daha yüksek olur.
Kondoma tek başına güvenmiyorum her gün her gün de hap istemiyorum en mantıklı bu gelmişti buda tedirgin ediyor sürkli akıntı halinde

Back
X