• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tedirginim

serendipity29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2025
32
13
3
29
kızlar çok şükür transfer sonrası güzel haberi aldım, daha çok yeni,bugün hamile olduğumu bilmeyen birinin arabasına bindim bütün çukurlara girdi sağolsun🥲 bi yarım saat sarsıntılı yol gittik şimdi cumartesi kese görmeye gidene kadar içim içimi yiyecek.daha önce böyle erken gebelikte sarsıntılı yol giden var mı bir şey olur mu

Yaaaa çok sevindimm 😍😍 merak etmeyin hiçbir şey olmazzz 🙏🙏🥰🥰 tabiki yinede dikkatli olun ama lütfen rahat olun tedirgin bir şekilde kendinize eziyet etmeyin ♥️♥️

Ben transfer günü berbat bir havada çok kötü yollardan geçerek eve gelmiştim ve tutunmuştu oğlum 🥰 korkmayın allahin izniyle bir şey olmaz ama yine de dikkatli olun tabiki

kızlar çok şükür transfer sonrası güzel haberi aldım, daha çok yeni,bugün hamile olduğumu bilmeyen birinin arabasına bindim bütün çukurlara girdi sağolsun🥲 bi yarım saat sarsıntılı yol gittik şimdi cumartesi kese görmeye gidene kadar içim içimi yiyecek.daha önce böyle erken gebelikte sarsıntılı yol giden var mı bir şey olur mu
Cnm deprem bölgesindeyim normal çukur olmayan yolumuz yok hiçbir şey olmadı olmaz inşallah ve zaten düşündüğün gibi bir şey olmuş olsa kanaman olmuştu çoktan o şuanda minicik ve bu sarsıntıları hissetmez bile💙

ahahhah ya çok tatlısın kıyamam, sağlıkla büyür inşallah:nazar:

Back
X