nebileyim bana tuhaf geldi bir.kere gordugu kocasinin internetten arkadasi yerine daha samimi arkadaslarindan rica etseysi daha iyu olmazmiydiEşine sürpriz yapmak istemiş kadın, biraz abartmamış mısınız?
bilmiyorum bana sacma geldi o supriz yapicak diye biz birbirimize girdikYani sorun nedir tam olarak eşinizin numarasını alıp onla konuşması mı?
Sizi mi aramalıydı?
Kendi eşinin arkadaşı olan sizin eşiniz olduğu için ve sizin telefon numaranız onun eşinin telefonunda olmadığı için eşinizi aramıştır.
Videoyu da yollar telefondan ne olacak bunda abartılacak ne var anlayamadım.
Hep böyle yap ki adam sana hiçbir şey anlatmasın?
Haksızsın. Fazla büyütmüşsün.
Bir gizlisi olsa sana anlatmaz.
Lüzumlu lüzumsuz bunaltmayın şu adamları yaaa.Sonra yüzgöz oluyorsunuz.
O sizin abartmanızdan.bilmiyorum bana sacma geldi o supriz yapicak diye biz birbirimize girdik
zaten soyledim cok istiyosan kendin cek yolla.ne ben nede cocuklarim o videoyu cekemez dedim.gercektrn kizdim vede uzdum.ayni seyi ben yapsam esim bana cok kizarO sizin abartmanızdan.
Ömür böyle şeyleri dert edip kavga etmek için çok kısa.
Ayrıca böyle videoları birçok kişiden isitiyorlar maksat video kalabalık olsun diye.
Samimiyetle çok ilgili değil kaldı ki eşiniz adamı sevmiş samimi bulmuş ki evinize çağırmış.
Siz istemiyorsanız videoda bulunmayın.
cekmeni.istemiyorm dedigim haldede israr etti.kendi karisi uzulurken bole bisey yapmasi normalmi simdizaten soyledim cok istiyosan kendin cek yolla.ne ben nede cocuklarim o videoyu cekemez dedim.gercektrn kizdim vede uzdum.ayni seyi ben yapsam esim bana cok kizar
Yani ben de sevmem bu tarz işleri herkes saçma bir coşkuyla doğum günü kutlar falanzaten soyledim cok istiyosan kendin cek yolla.ne ben nede cocuklarim o videoyu cekemez dedim.gercektrn kizdim vede uzdum.ayni seyi ben yapsam esim bana cok kizar
bilmiyorum cok.kizdim ve ustune bana ters yapti.haa bide ben istesem boyle biaeyi hayatta yapmaz esimYani ben de sevmem bu tarz işleri herkes saçma bir coşkuyla doğum günü kutlar falaneşinizin yalnız çekmesi daha iyi olur. Ama bu kadar gerilmeyin kavga etmeye değmeyecek bir konu.
O zaman bırakın kendi kendini ön kameradan çeksin yalnız başına ne hali varsa görsünbilmiyorum cok.kizdim ve ustune bana ters yapti.haa bide ben istesem boyle biaeyi hayatta yapmaz esim
ne bileyim cok kirildim esimin tavrinaO zaman bırakın kendi kendini ön kameradan çeksin yalnız başına ne hali varsa görsün
aynn banada gereksiz geldiAy ne kadar gereksiz bi sanimiyet.. hic tanimadigin insanlari hayatina bu kdr dahil etmek ne kadar dogru?
Sen anormalsin o kesin !! Kadin birkez görmüş ama kocasi senin eşini demekki çok sevmişki kadında almış noyu rica etmis. Bende esim icin aynisini yapardim. Adamin birde hevesini kırmışsın:Scekmeni.istemiyorm dedigim haldede israr etti.kendi karisi uzulurken bole bisey yapmasi normalmi simdi
kirilirsa kirilsin.bu kadin bikere gormus bu adami.ben olsam cekinirsim birkere gordugum birini aramayaSen anormalsin o kesin !! Kadin birkez görmüş ama kocasi senin eşini demekki çok sevmişki kadında almış noyu rica etmis. Bende esim icin aynisini yapardim. Adamin birde hevesini kırmışsın:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?