selam
Çeyiz hazırlığı yapıyorum bende almayı düşünüyorum ama çok az miktarda yağ ile yemeklerin lezzeti yine aynı oluyor mu diye şüphedeyim. sizce bir farkı var mı?
selam
Çeyiz hazırlığı yapıyorum bende almayı düşünüyorum ama çok az miktarda yağ ile yemeklerin lezzeti yine aynı oluyor mu diye şüphedeyim. sizce bir farkı var mı?
hafif olmasına hafif oluyor ama ben nedense çok fazla beğenmiyorum actifryda yapılanları.aynı lezzette olmuyor bence.bir de pişirme süresi daha uzun oluyor normale göre..bence bunlar dezavantajları.. avantajları ise etrafın batmaması ve tabi daha az kalorili olması..
güzel bi ürün ama bu fiyata değmez.düşerse öyle al alacaksan .hala ödüyorum 340 a aldım.tavuk kanat güzel oluyor.patates bekletince içinde çok kötü oluyor.genelde fena değil.ev kokmuyor en güzel yanı bu.yalnız programsız bi makine en garibi de bu otomatik kapanması dahi yok.fazla beklentin yoksa alabilirsin
Pek aldığımıza değmicek bir ürün sanırım yorumlardan onu anladım.tanıtım reklamlarında görünce çok hoşuma gitmişti ama gereksiz bir şeymiş anlaşılan :)
kızlar yorumlarınız için sağolun. bende aldım müthiş bi şey olarak düşünüyorum. balık, patates vb diğer kızartmaları harika yapıyor. ev kokmuyor ve ortalık yağ içinde kalmıyor. herkese tavsiye ederim.
Gec kalmisim sanirim sen almissin ama yinede yazayim dedim. Bende yaklasik 1 ay önce aldim. Ben memnunum sinir oluyordum kizartmalarda ocagin, etrafinin kirlenmesinden kurtuldum simdi. az yag kullanmakta guzel benim icin. ben köfte, patates, balik, tavuk yapiyorum simdilik.
ben de ilk ciktigindan beri kullaniyorum. biz cok memnunuz. artik disardaki fasr foodcularda servis edilen patates kizartmasini da begenmiyoruz , cok agir geliyor. tavuk, kofte ve kestane icin de bol bol kullaniyorum.
ben iki yıldır kullanıyorum cok mennunum içinde kanat kestane patates tam anlamıyla cok lezzetlı oluyoo yemek cesıtlerınde kullnmıorum ama butun kızartmaları hem saglıklı hemde hafıf oluo