• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Mutfak Aletleri Tefal çaycı kullananlar pişmanım:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi dtk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dtk

ömrümün miladı..
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
406
38
298
Kayseri
$110581.webp
kızlar yaklaşık 1 hafta önce esim tefalden my tea almış.4 kez kullandım.ama hala müthiş bir plastik kokusu geliyor.acaba ilk kullanımdan dolayımı öyle oldu dedim ama diğerlerindede plastik tat ve kokusu aynıydı.çok pişmanım müşteri hizmetlerini arayıp ürünü iade etmek istediğimi söylücem.çelik tabanlı yada heryeri çelik olan caycı biliyormusunuz yada ürün kullanıp memnun kalanlar yorumlarınız benim için önemli.tefal herseyi düşünür ama bunu düşünememiş:47:

Eki Görüntüle 280067
kızlar yaklaşık 1 hafta önce esim tefalden my tea almış.4 kez kullandım.ama hala müthiş bir plastik kokusu geliyor.acaba ilk kullanımdan dolayımı öyle oldu dedim ama diğerlerindede plastik tat ve kokusu aynıydı.çok pişmanım müşteri hizmetlerini arayıp ürünü iade etmek istediğimi söylücem.çelik tabanlı yada heryeri çelik olan caycı biliyormusunuz yada ürün kullanıp memnun kalanlar yorumlarınız benim için önemli.tefal herseyi düşünür ama bunu düşünememiş:47:

canım ben arçeliğin inox modelini aldım. seninde istediğin gibi heryeri çelik ve elektronik olduğu için çalışp çalışmadığını denemek için iki sefer kullandım. herhangi bir sorun yok altı ısıtıcı olarakta kullanabiliyorsun.

Kizlar bende bugun bundan aldim ceyizime iyi mi ettim bilmiyorumm fikir verirmisiniz kullananlar lutfennn ??

kızlar hiç kullanan yok mu aranızda bu çaycıdann ??

Back
X