- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 41
- Konu Sahibi environmentaleng
arkadaşlar bu ütüyü aldım ama hala kararsızım acaba hata mı yaptım okadar para vermekle aranızda kullanan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu ütüyü aldım ama hala kararsızım acaba hata mı yaptım okadar para vermekle aranızda kullanan var mı
link açılmıyor bende siz nekadara aldınız benimki 890 tl ama daha uygunları da varMerhaba kızlar, aynısını bende kullanıyorum ütüleme konusunda oldukça başarılı bir ürün, Tefalin ürünleri her zaman kaliteli çıkar 5,6 yıl garantisi vardir ( benimki öyle) başka sorunuz? :)
http://www.fiyatimbu.com/kategori/ çok memnun kalarak tan bu siteden aldım.Üstelik fiyatımı kendim belirledim. Sizlerin de bakmanızı tavsiye ederim. Mutlu günler.. :)
link açılmıyor bende siz nekadara aldınız benimki 890 tl ama daha uygunları da var
Merhaba bende bu ütüyü düşünüyorum. Gittigidiyor da 649 tl diyor. Memnun musunuz acaba? Damlatma yapışm vs var mı?arkadaşlar bu ütüyü aldım ama hala kararsızım acaba hata mı yaptım okadar para vermekle aranızda kullanan var mı
henüz kullanmaya baslamadım canım temmuzdan sonra inş:))Merhaba bende bu ütüyü düşünüyorum. Gittigidiyor da 649 tl diyor. Memnun musunuz acaba? Damlatma yapışm vs var mı?
Peki hiç denediniz mi evde? 1 kerecik bile kullanmadınız mıhenüz kullanmaya baslamadım canım temmuzdan sonra inş:))
yok tatlım ama haftaya ütü yaptırcam haber veririm sanaPeki hiç denediniz mi evde? 1 kerecik bile kullanmadınız mı
Tamamdır merakla bekliyorum. Özellikle parlatma yapmaması ve su damlatmaması çok önemli benim için. Birde bu ayar kısmı buhar ayarı için mi ısı ayarı için mi onu merak ediyorum. İnceleme fırsatım da olmadı maalesef. Çok iyi olur :)yok tatlım ama haftaya ütü yaptırcam haber veririm sana
Ütü yaptın mı canım? Daha düşük bir modelini denedim tefalde. Çok hoşuma gitti.yok tatlım ama haftaya ütü yaptırcam haber veririm sana