ZeytinKek Guru Kayıtlı Üye 24 Şubat 2008 3.183 1.093 373 7 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ZeytinKek #1 merhabalar. teflon tavamda patlıcan közledim tavam benek benek tabaka halinde siyahlaştı. bunu nasıl çıkarabilirim bilen var mı ?
merhabalar. teflon tavamda patlıcan közledim tavam benek benek tabaka halinde siyahlaştı. bunu nasıl çıkarabilirim bilen var mı ?
Simba 99 canlarımmmm Kayıtlı Üye 29 Ocak 2011 1.861 8 158 Malatya 7 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ZeytinKek #2 teflonda işe yarar mı bilmiyorum ama benim tencerem yanmıştı sirkeli suyla kaynattımm ovdum çıktı bi dene istersen
teflonda işe yarar mı bilmiyorum ama benim tencerem yanmıştı sirkeli suyla kaynattımm ovdum çıktı bi dene istersen
ZeytinKek Guru Kayıtlı Üye 24 Şubat 2008 3.183 1.093 373 7 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ZeytinKek #3 pancem .!.: teflonda işe yarar mı bilmiyorum ama benim tencerem yanmıştı sirkeli suyla kaynattımm ovdum çıktı bi dene istersen Genişletmek için tıkla... sağol canım denicem.. acaba asker eşi misin yoksa polis mi ?
pancem .!.: teflonda işe yarar mı bilmiyorum ama benim tencerem yanmıştı sirkeli suyla kaynattımm ovdum çıktı bi dene istersen Genişletmek için tıkla... sağol canım denicem.. acaba asker eşi misin yoksa polis mi ?
Simba 99 canlarımmmm Kayıtlı Üye 29 Ocak 2011 1.861 8 158 Malatya 7 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ZeytinKek #4 asker eşiyim canım noldu ki?
ZeytinKek Guru Kayıtlı Üye 24 Şubat 2008 3.183 1.093 373 9 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ZeytinKek #5 pancem .!.: asker eşiyim canım noldu ki? Genişletmek için tıkla... bende asker eşiyim canım. operasyonda mı senin de eşin ? çoğunlukla yanlız kalıyorum. bende ona Allah a emanet ol diyorum o sebepten sordum
pancem .!.: asker eşiyim canım noldu ki? Genişletmek için tıkla... bende asker eşiyim canım. operasyonda mı senin de eşin ? çoğunlukla yanlız kalıyorum. bende ona Allah a emanet ol diyorum o sebepten sordum