tefriciyemi bitiremedim ne olur yardım edin :(

Kuzunaz

bebeğim umuduna gebeyim
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2007
5.966
64
358
40
İstanbul
arkadaşlar dileğimi açık yazmam gerekirmi bilmiyorum ama bir yuva söz konusu 20 gün oldu neredeyse 2744 tane okuyabildim ve şu an çok aciliyetim var lütfen yardım edermisiniz 1700 tane kaldı

saat şu an 24:55 yeni bir güne girmişiz şu an 23 mayıs yani bu akşama kadar okunmak üzere alabilirmisiniz ne olur arkadaşlar allah rızası için çok sıkıntıdayım duasını yapmak istiyorum artık

cnm ya tamamda 20 gun olmuş keşke daha erken acabılseydın topıgı ay ben kac okurumm bılemedım ıkı cocugum var zaman olsa daha ııyı olurdu
aktıf edelı topıgı elbet yardım etmekısteyen olur

topiği yeni açtım zaten umarım yardım eden olur ben kendim bitrmeye çalıştım ama olmadı hep bi aksilik oldu

buradan yardım eden olmayacak sanırım yinede herkesten allah razı olsun karışıklık olmaması adına konuyu kapatabilirmiyiz lütfen

bebeğim var tüm günümü alıyor ama 50 tane okuyabilirim isterseniz

Çok geç gördüm bayadır sitede değilim bitirdin mi? Yalnız şunu bil ki hem duydum hem yaşadım. Eğer ki bir şey olmayacaksa ve hayırsızsa Tefriciye kendini bitirtmiyor yani bir şekilde başladığının sonu gelmiyor. Eğer hala ihtiyacın varsa senin için okuyabilirm. Ben de kendim için dün başladım 1506 tane okudum regl oldum bu durumda ne yapıcam bilmiyorum. Devam edilir mi

dilersen bende yardım ederim......kaç tane kaldığını yazarsan.....ebru hayal senin içinde okuyabilirim..;)

Back
X