Tehdit ediliyorum.. ve yapabilecegim hicbirsey yok..

aynı durum benm başıma gelmişti psklj bozulmuştu aileme söleyemiyodum korkudan ben kafay sıyırınca anladılar deli gibi kilo verdim resmen eridm fark etti ailem tel açıp bileklermi kstim diyodu yada ilaç içtim ne saalkmışım ağlıyodum nefes alamıyodum vicdn azabı çekyrdum kızım aklını başına al bi abla olarak tavsiyem aç teli ne halt ediyosan et dee sallama böle itler kendilerine bişi yapmazlar yapacak olan adam söylemz zaten korkma en fazla geberir sana ne sen mi öldür kendini dedin ona

kesinlikle katılıyorum yapacak olan adam söylemez.
burda benm gibi başına gelmiş insanlar var.
tavsiyeleri dinlemeni öneririm.
daha fazla tutma içinde inan bana korkağın teki aslında o.
daha fazla zaman kaybetmeden anlat ailene ve o tehditleri göster.

sagolun tavsiyeleriniz icin gercekten.. cunku artik hicbiseyi kaldircak durumda degilim.. dayanamiyorum.. 3 aydir suruyo.. ve kafayi yedim yicem.. zaten ailevi sorunlarim var ve okulum cok yogun.. tek istedigm sey huzurlu bi hayat.. rahat birakilmak.. yurtdisinda uni okumayi dusundum.. amerikada fln numarmi degistiriym anneminkini degistiriyim ev i deistirelm babamnkini degistirelm.. ama bu kdrla bitmiyo.. teyzemin halamn halamn kizinin hepsnn numarasi var.. oda nasil oldu anlamiorum.. nerden buldu.. off.. ailemi taniyo.. yani baskasindan yardim isteyip ailemden biri olarak gosterip onu korkutmakta ise yaramaz cunku baskasi oldugnu anlar.. ya bilmiyorum.. bana kizcaksiniz hala nasil konusuyosun diye ama.. bu gece ben uyucam diyip ciktiktan sona arkamdan bisiler yazmis.. paylsym dedim..

O:
*SIMDI
*YINE
*UYUYCAM
*DER
*BU
*SEFER
*BASKA
*SOZ
*VERDIGI
*ERKEKLERE
*GIDER
*2
*GUNDUR
*VARYA
*S
*U
*2 GUN
*ODETICEM
*COK
*PIS
*ODETICEM
*ALLAH BELAMI VERSIN USENMIYORUM
*KOSEYE YAZIYORUM
*YAPTIKLARINI
*BAK GOR
*RAHAT ET SEN
*DEVAM ET
*OR*SPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

ve bunun bahsettigi 2 gundur yaptiklarin dedigi seydun gece habersiz dugune gitmem makyaj yapmam:D tayt giymem.. sinir krizi gecircek durumdayimmm.. ya katil olcammm ya sinir hastasii yada olucem artik..

ya bana bak
elin psikopat ipsiz sapsizinin soyledigi sozleri yutuyorsun
ama ailene soylemekten korkuyorsun
yahu adam sana o..u diyor
sen neden korkuyorsun?
yuz vermedigim icin beni tehtid ediyor neden demiyorsun?
annen bagirsin kizsin ne olacak sana kol kanat germeyecekmi?
sen hala onu msn'ninde barindiyorsun
baska bir msn alsana kendine?
numarani degistirsene
ararsa akrabalarini yuz vermiyorum istemiyorum diye
kuduruyor dersin
sikayet edecegini soyle ve sil onu
sikayette edebilirsin eger akrabalarini ararsa
ne biliyor adam senin tayt giydigini makyaj yaptigini dugune gittigini
ona rapor vermek zorundamisin?
hem senden onceki kizada oyle seyler yapmis
siz korktukca o devam eder
ayrica annemin haberi var rahatsiz edersen
sikayet edecegiz seni senden korkumuz yok de ve sil

sagolun tavsiyeleriniz icin gercekten.. cunku artik hicbiseyi kaldircak durumda degilim.. dayanamiyorum.. 3 aydir suruyo.. ve kafayi yedim yicem.. zaten ailevi sorunlarim var ve okulum cok yogun.. tek istedigm sey huzurlu bi hayat.. rahat birakilmak.. yurtdisinda uni okumayi dusundum.. amerikada fln numarmi degistiriym anneminkini degistiriyim ev i deistirelm babamnkini degistirelm.. ama bu kdrla bitmiyo.. teyzemin halamn halamn kizinin hepsnn numarasi var.. oda nasil oldu anlamiorum.. nerden buldu.. off.. ailemi taniyo.. yani baskasindan yardim isteyip ailemden biri olarak gosterip onu korkutmakta ise yaramaz cunku baskasi oldugnu anlar.. ya bilmiyorum.. bana kizcaksiniz hala nasil konusuyosun diye ama.. bu gece ben uyucam diyip ciktiktan sona arkamdan bisiler yazmis.. paylsym dedim..

O:
*SIMDI
*YINE
*UYUYCAM
*DER
*BU
*SEFER
*BASKA
*SOZ
*VERDIGI
*ERKEKLERE
*GIDER
*2
*GUNDUR
*VARYA
*S
*U
*2 GUN
*ODETICEM
*COK
*PIS
*ODETICEM
*ALLAH BELAMI VERSIN USENMIYORUM
*KOSEYE YAZIYORUM
*YAPTIKLARINI
*BAK GOR
*RAHAT ET SEN
*DEVAM ET
*OR*SPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

ve bunun bahsettigi 2 gundur yaptiklarin dedigi seydun gece habersiz dugune gitmem makyaj yapmam:D tayt giymem.. sinir krizi gecircek durumdayimmm.. ya katil olcammm ya sinir hastasii yada olucem artik..

sana bu sözleri diyen adam için hala delirip sinir krizimi geçiriyorsun.valla sırf sinir olmamak için bu topiğe ugramıycam,kendini bukadr küçülttürme kimseye ailem beni öldürcek olsa yine bu pisliğe katlanmam.sil heryerden sil.yapmıycam diyosanda artık senin için üzülmüyorum,kendin önlem almıyorsun çünkü.sen bilirsin.

ya bana bak
elin psikopat ipsiz sapsizinin soyledigi sozleri yutuyorsun
ama ailene soylemekten korkuyorsun
yahu adam sana o..u diyor
sen neden korkuyorsun?
yuz vermedigim icin beni tehtid ediyor neden demiyorsun?
annen bagirsin kizsin ne olacak sana kol kanat germeyecekmi?
sen hala onu msn'ninde barindiyorsun
baska bir msn alsana kendine?
numarani degistirsene
ararsa akrabalarini yuz vermiyorum istemiyorum diye
kuduruyor dersin
sikayet edecegini soyle ve sil onu
sikayette edebilirsin eger akrabalarini ararsa
ne biliyor adam senin tayt giydigini makyaj yaptigini dugune gittigini
ona rapor vermek zorundamisin?
hem senden onceki kizada oyle seyler yapmis
siz korktukca o devam eder
ayrica annemin haberi var rahatsiz edersen
sikayet edecegiz seni senden korkumuz yok de ve sil

sana bu sözleri diyen adam için hala delirip sinir krizimi geçiriyorsun.valla sırf sinir olmamak için bu topiğe ugramıycam,kendini bukadr küçülttürme kimseye ailem beni öldürcek olsa yine bu pisliğe katlanmam.sil heryerden sil.yapmıycam diyosanda artık senin için üzülmüyorum,kendin önlem almıyorsun çünkü.sen bilirsin.

yukarda yazilanlara katiliyorum cok dogru soylemis arkadaslar. hem sen yurtdisinda degilmisin? nerden biliyor senin ne giyindigini?
hala msnden konusup hakaretlerini dinliyorsun... ailene soylesen en fazla ne yapabilirlerki sana iki bagirir cagirirlar sonra bu isi cozmeye baslarlar, ama sen kendi basina halletcem diye caba harcarsan o psikopat bundan faydalanir nasil olsa korkuyor ailesine soylemedi die..
hala konussuyorsun ya msnden pes dogrusu yaa :19::19::19::19:

Son düzenleme:
yukarda yazilanlara katiliyorum cok dogru soylemis arkadaslar. hem sen yurtdisinda degilmisin? nerden biliyor senin ne giyindigini?
hala msnden konusup hakaretlerini dinliyorsun... ailene soylesen en fazla ne yapabilirlerki sana iki bagirir cagirirlar sonra bu isi cozmeye baslarlar, ama sen kendi basina halletcem diye caba harcarsan o psikopat bundan faydalanir nasil olsa korkuyor ailesine soylemedi die..
hala konussuyorsun ya msnden pes dogrusu yaa :19::19::19::19:

bencede arkadaş haklı.
bu kadar kişi sana aynı şeyleri söylüyorsa vardır bi bildikleri arkadaşım.
teyzenlerin numarası varmış olsun ya olsa ne yazar.
önemli olan senin ona karşı olan tutumun sen böyle korkak davranmaya devam edersen ömür boyu kurtulamazsın söyleyeyim.
bence onunla iletişimi hemen şimdi kesmen gerekiyor.
msn de veya herhangi bi adresinde varsa sil engelle kapat bütün internetteki hesaplarını bi süreliğine ve ardından ailene anlat.
zor olduğunu biliyorum ama başka çaren yok bende yaptım aynısını onlar senin annen baban hiç bişey olmaz merak etme.

ama yok ben hala yapamam diyorsan da kusura bakma arkadaşım
benden bu kadar iyi günler

Son düzenleme:
ilk sendn duymalı bencede . Teyzeme kuzenlerime bişi yapar die korkuorsan yapamazzz . Kendini öldürürse öldürsün ya bi pislkten kurtulur dünya . Kimseden korkma

Daha önce de yazdım.Bütün irtibatı kes,msn face falan ne varsa tamamen kapat.Bir süre internete girmezsen ölmezsin.
Ayrıca başlığın yanlış olmuş.Tehdit ediliyorum ve yapabileceğim hiçbirşey yok yazmışsın.
Tehdit ediliyorum ve hiçbirşey yapmıyorum yazsaydın daha uygun olurdu.
Ailene böyle birisi var,yakama yapıştı,kurtulamıyorum,beni saçma sapan şeylerle tehdit ediyor diye anlat.
Bir tane kendini bilmez için bütün aile telefon ve adres değiştirecek değil elbette.
Sen bunun havlamasına bakma,bir tarafı yemez teyzeni-babanı aramaya.Her ailenin bir delisi vardır.Eniştenin veya babanın kızımızın namusuna laf ediyor diye kapısına dayanmayacağı ne malum ? Bu kadarını düşünüyordur herhalde.Boş tehditlerle siniyorsun,yazık sana hem taaa nerdesin,psikopatın teki taa buradan dizginleri almış eline,PES.

bizi sinir mi etmeye çalışıyorsun anlamadım gerçekmisin ya

elinde tehtid aldığına dair bir sürü kanıt var ayrıca hakarettte var ama hiç bişey yapmıyorsun hiç inandırıcı değilsin

bence arkadaşın bi ilgi eksikliği var ve hoşuna gidiyor ona bu şekilde davranılması..
bunun başka bir açıklaması olamaz..

Bak canim herp evet dedikce hic birsey kazanmicaksin ,seni hep susturacak.Senin burda yapabilecegin tek sey Ailene acilman tek onlar sana sahip cikip onun haddini bildirmesi gerek.Kimse Evladini sokakta bulmadi.Biz evlatlarimiz icin herseye gögüs germiyormuyuz?Ilk an sana kizsalarda tavirli olsalarda onlara güvenip acilman gerek yoksa bu isin altindan cikamassin.Birde ilersini düsün!
Böyle bir insandan ne köy olur ne koca.Hic zaman kaybetme tatlim biliyorum cok zor belki senin icin ama bekleme hemen ailende ara careyi.Yasin daha cok genc kendi basina cözemiceksin,bizler sana anca tavsiyelerde bulunabiliriz ama yine sende biter ne yapicagin.

Bak canim herp evet dedikce hic birsey kazanmicaksin ,seni hep susturacak.Senin burda yapabilecegin tek sey Ailene acilman tek onlar sana sahip cikip onun haddini bildirmesi gerek.Kimse Evladini sokakta bulmadi.Biz evlatlarimiz icin herseye gögüs germiyormuyuz?Ilk an sana kizsalarda tavirli olsalarda onlara güvenip acilman gerek yoksa bu isin altindan cikamassin.Birde ilersini düsün!
Böyle bir insandan ne köy olur ne koca.Hic zaman kaybetme tatlim biliyorum cok zor belki senin icin ama bekleme hemen ailende ara careyi.Yasin daha cok genc kendi basina cözemiceksin,bizler sana anca tavsiyelerde bulunabiliriz ama yine sende biter ne yapicagin.

ona karsi sesimi cikartamiyorum cunku ondan cok korkuorum.. benim icin zor oldugnu anladign icin tesekkurler onceki yorumlarda susuyomusun ailene acil.. hosunami gidiyo gibi yorumlar yapilmis.. caniniz sagolsun ama bunun ne kadar zor ve korkutucu bi durum oldugunu solemem gerekir.. benimde piskoljim bozuldu ve kavga etmekten yoruldum bunaldim.. burdan arkadas sandiklarm beni ona ispiyonluyolar.. arkadaslar kesinlikle hosuma gitmiyor aileme acilmam gerektignin farkindayim.. ve bunu kesinlikle denicem zaten.. benim icin ilk adim sizinle paylasmakti.. bunu basardim.. simdi sira ailemde.. ama zor ve korkutucu bi adim oldugu icin zorlaniorum.. ya ben sizi sinir etmeye falan calismiyorum.. inaninki.. sadece biraz olsn bni anlayn istemistim.. ozur dilerim sizin moralinizi bozup sinirlendirdiysem..:14:

ona karsi sesimi cikartamiyorum cunku ondan cok korkuorum.. benim icin zor oldugnu anladign icin tesekkurler onceki yorumlarda susuyomusun ailene acil.. hosunami gidiyo gibi yorumlar yapilmis.. caniniz sagolsun ama bunun ne kadar zor ve korkutucu bi durum oldugunu solemem gerekir.. benimde piskoljim bozuldu ve kavga etmekten yoruldum bunaldim.. burdan arkadas sandiklarm beni ona ispiyonluyolar.. arkadaslar kesinlikle hosuma gitmiyor aileme acilmam gerektignin farkindayim.. ve bunu kesinlikle denicem zaten.. benim icin ilk adim sizinle paylasmakti.. bunu basardim.. simdi sira ailemde.. ama zor ve korkutucu bi adim oldugu icin zorlaniorum.. ya ben sizi sinir etmeye falan calismiyorum.. inaninki.. sadece biraz olsn bni anlayn istemistim.. ozur dilerim sizin moralinizi bozup sinirlendirdiysem..:14:

Bütün mesajları tek tek okumadım ama konunun geneline hâkimim. Sana söyleyebileceğim tek şey, bu hayvan seni öyle korkutup pıstırmış ki, sen kaçış yolunun olmadığını zannediyorsun. Ama bak, benzer şeyleri yaşayanlar da yazmışlar, durum o kadar da çıkmazda değil, ne yapacağın çok açık, ve inan bu sandığından çok çok kolay aslında, sadece sen farkında değilsin, çaresizlik psikolojisine girmişsin. O yüzden genel tepki böyle, senin ve bizim bakış açılarımız çok farklı. Senin bu abartılı çaresizliğin bize mâkul gelmiyor.

Ailenden çekiniyor olabilirsin, ailen buna tepki verecek de olabilir, ama emin ol korktuğun gibi olmayacaktır, ve ertesinde rahat bir nefes alacaksın, çünkü o hayvana "ne hâlin varsa gör, senden korkmuyorum" deme hakkına sahip olacaksın. Aslında bunu şimdi de söylesen muhtemelen ailenle iletişime geçmeyecektir o ayrı. Anca havlar korkutur böyle, "sıkıysa ara da anlat" desen bile bunu yapacağı şüpheli...

Son düzenleme:
Sen farkında değilsin ama herkes senin yanında ve sana yardımcı olmaya çalışıyor.
Kimse sana "ne yaptın da çocuğu deliye döndürdün" filan demiyor.
Sen sürekli çocuğun dediklerinin doğru olmadığının üstüne basarak söylüyorsun.
Bunu biz de biliyoruz.Ayrıca çocuğun dedikleri doğru olsa bile durum değişmez.
Yaptığı çirkin ve yanlış.Ama senin tutumun da yanlış.Sana yol gösteriyoruz,azıcık kulak ver.
Lütfen yorumları tekrar oku ve artık şu işin çaresine bak.
Buraya "kurtuldum" diye yazmayı da unutma,meraktayız.

Sen farkında değilsin ama herkes senin yanında ve sana yardımcı olmaya çalışıyor.
Kimse sana "ne yaptın da çocuğu deliye döndürdün" filan demiyor.
Sen sürekli çocuğun dediklerinin doğru olmadığının üstüne basarak söylüyorsun.
Bunu biz de biliyoruz.Ayrıca çocuğun dedikleri doğru olsa bile durum değişmez.
Yaptığı çirkin ve yanlış.Ama senin tutumun da yanlış.Sana yol gösteriyoruz,azıcık kulak ver.
Lütfen yorumları tekrar oku ve artık şu işin çaresine bak.
Buraya "kurtuldum" diye yazmayı da unutma,meraktayız.

aglamaktan gozlerim sisti.. biliyorum zaten verdigniz tavsiyeleri dinliyorum uygulamayada calisiyorumda bugun anneme ismini soledigm an zaten iliskimiz hakkinda kavga ettik.. bana bagirdi cagirdi sen nasil bu cocukla ciktin aklim almiyo zaten salaksin bilmem ne diye.. bu tepkiyi gordukten sonra anne beni tehtid ediyo diyemedim.. gercekten kurtulmayi cok istiyorum.. ve bunun icinde aileme anlatmayi caliscam.. ama anlatabilcegim kisi annem degil.. ismi gectigi an kiyamet kopuyo evde.. evet beni gercekten cok korkuttuu.. kulakta veriyorum solediklerinizi yanliz adimi atamiyorum.. kurtuldum yazmayi bende cok istiyorum.. suan ondan kacislardaym zaten.. msne girmiorum.. face e girmiorum.. telefonum zaten surekli kapali.. bugun evi aradi.. dogrusu konusmadi.. evde olup olmadigmi kontrol etti resmen fakat onun oldugnu herturlu anladim eminimde telefondan baktim sonra postanenin numarasiydi.. heps benim hatam bastan bu kdr yakin olmicaktim ailemle tanismasina engel olcaktim .. ama ailemden gizli iste yapamadigm icin tanistirdim ettim.. hayvanin teki cikti.. surekli ondan kaciyorum kactigm surecede sorun yok.. ama nereye kadar kacabilcemki.. evet biseyler yapmam gerekiyo.. ve size gore durumu abartiyo olabilirim.. ama inanki korkudan tir tir titriyorum her gece korkuyla yatip her sabah korkuyla kalkiyorum.. birazda onu cok iyi tanidigim icin.. bi keresinde cok kotu kavga etmistik.. beni kolumdan tutup itmisti.. sinirlendignde taninmicak hale geliyo.. deliye donu piskolojisi resmen dagilmis ayrilik yuzunden.. annesini cok severim.. annesini arayip soylemek istiyorum ama o kadinada uzuluyorum.. bi yandan diyorum ki bana uzulmuyo o hak ediyo bunu ama bu kdr kotude olamiyorum.. zaten buraya yazip yazmamak arasinda o kadar git gel git gel yasadimki.. en sonunda dayanamayip size sigindim.. ya inan ki suan bile titiriyorum ve gozlerim dolu.. ailem bastan beri ona karsiydi ve bu durum ortaya ciktignda kesinlikle cok buyuk tepki gostercekler ve benim aileminde onun ailesininde her iki tarafinda arkasi saglam olay cikmaz a gircek diye korkuorum cunku ne o onun babasi bu isi birakir ne benim kuzenim.. kuzenim bi keresinde onu dovcekti annem tuttu bide bunu ogrenirse napar allah buyuk.. eside hamile smdi.. off arkadaslar inanin sizi uzmek sinirlendirmek istemiyorum sadece korkumu endiselerimi icimden gecenleri paylasiyorum ve size soz susup durmicam artik.. bardagi tasiran damlada ilk isim ailemden birini yada adaletle bunlari paylascam

arkadaşım sana ne kadar faydalı olur bilmem ama benimde başımda aynı pislik vardı aynı hikaye ve ben dün itibari ile kurtulmuş bulunmaktayım çok şükür. 2.5 senelik bir ilişkim vardı. devamlı bir aldatılma ve inkar yalanlama muhabbeti. ayrıl barış geçip gitti bu 2.5 sene. artık bıkmıştım. her defasında hakaret tehdit küfür ediordu siniordum bende ve barışıyordum. erkek arkdaşım psikiyatri tedavisi gören biridir ilaç kullanır kızınca gözü döner annesini bile tanımaz buda beni çok korkutordu. evini arayıp babanla konuşcam bak neler anlatcam ona gör diodur ve arıordu ben açıordum teli herkes evde tabi yanlış numara deyip kapıordum telin fişini çekirdoum falan. hatta tokat bile attığı oldu barışmam için ve ben bu insanla aynı işyerinde çalışıordum yani tüm gün beraberiz malesef. ailem onu biliyordu hatta evleniriz gözüyle bakıordu. ama işyerinde herkes ayrılmam tarftarıydı. hatta patronunu bile dövdü işten kovuldu. en sonunda ayrıldım ha bir cesaret die. aradı açmıorum. şimdi çıktım evine geliorum seni döve döve evden çıkartcam tüm mahalleye rezil etcem dedi. bende kardeşimi aradım gel evin orda bekle gelebilir şimdi dedim geldi hemen aradı telefonla onu ve görsen balkondan duyuorum kardeşimin dediklerini seni beklioruz gel bakalım hadi madem bi laf söledin erkek gibi gel dio tabi sonuç gelmedi ve o gece aramadı. ertesi gün ve sonraki askere gidene kadar geçen 3 ay hep aradı işten atılmıştı ama benim için hep geldi çıkışta takip etti tehditler falan. ama ben babama anneme söledim. kendisinin hasta olduğunu beni devamlı tehdit ettiğini söledim. öle destek çıktılarki babam konuşmak istedi knuşturmadım. ama benim yanımda oldular. onada söledim zaten ailem herşeyi bilor beni tehdit edemezsin dedim neyi bilior ben onlara öle şeyler anlatırımki falan dedi. iftira atmasından kokrtum. elimde fotoların var dedi babana yollıcam dedi ii yolla dedim çünkü yoktu biliorum ve tabi yollmadı yollayamazdıda çünkü uygunsuz hiçbir durumum olmadı. nihayetinde askere gitti. ordan bile her dakka aradı şuan 6 ay oldu ayrıyız. 3 aydır askerde. dün aradı açmadım. baya uzun süre açmadım. lütfen 2 dk aç demiş msj atamam yakalanırım demiş. bende dedimki " sen zaten yakalanmazsan ben yakalatıcam seni savcılığa dilekçe vercem hakkında bikaç avukata danıştım. artık bıktım senin tehditlerinden buseferde senin başın ağrısın bakalım dedim. oda demişti tmm daha aramıcam sadece 2 dk aç bişi sorcam demiş. açarım ama delil olarak görüşmeyi kaydetcem dedim. aradı şaşırmıştı benden beklemiordu böle bi tepki. .çünkü hep sinmiştim. hep korkmuştum. oda baskıyla küfürle tehditle ona dönmemi sağlıyordu buna alıştırmıştım onu. benim korkmadığımı görünce ve ciddi olduğumu anlayınca hemen sindi. bulunmaz hintl kumaşı diilsin aramam zaten daha istesende dedi bitirdi. kendi kapattı yüzüme hatta :1: yani gözünü korkut. benimde tüm kuzenlerimin babamın evinimin telini bilor. neler sölüordu ama korkut onu savcılığa şikeyette buluncam de. hatta burada işler daha hızlı ve kesin sonuca ulaşıo yırtabilceğini sanma de. ailem herşeyi bilior anlattım beni artık korkutamazsın de. tüm msjlarını delil olarak kullanıcam de. ailenede deki kurtulamıorum peşimi bırakmıo ölümle tehdit ediyor iftira atıcakmış başımı yakıcakmış artık bıktım sizden gizlemek istmeiorum de. yani k. bakma ama tatlım farklı ülkelerde olsam dönüp arkama bile bakmazdım. ne kapının önüne gelebilir ne takip edebilir yolunu kesebilir. telini değiştir. ailene yoluna şimdiden. hatta bence onun telini engellettir kuzenlerin ve teyzenden aradıklarında çalmaz telefonları nasılsa. senin kurtulman daha kolay. bence aşırı korkuyorsun. arkdaşların dediği gibi havlayan köpek ısırmaz.

arkadaşım sana ne kadar faydalı olur bilmem ama benimde başımda aynı pislik vardı aynı hikaye ve ben dün itibari ile kurtulmuş bulunmaktayım çok şükür. 2.5 senelik bir ilişkim vardı. devamlı bir aldatılma ve inkar yalanlama muhabbeti. ayrıl barış geçip gitti bu 2.5 sene. artık bıkmıştım. her defasında hakaret tehdit küfür ediordu siniordum bende ve barışıyordum. erkek arkdaşım psikiyatri tedavisi gören biridir ilaç kullanır kızınca gözü döner annesini bile tanımaz buda beni çok korkutordu. evini arayıp babanla konuşcam bak neler anlatcam ona gör diodur ve arıordu ben açıordum teli herkes evde tabi yanlış numara deyip kapıordum telin fişini çekirdoum falan. hatta tokat bile attığı oldu barışmam için ve ben bu insanla aynı işyerinde çalışıordum yani tüm gün beraberiz malesef. ailem onu biliyordu hatta evleniriz gözüyle bakıordu. ama işyerinde herkes ayrılmam tarftarıydı. hatta patronunu bile dövdü işten kovuldu. en sonunda ayrıldım ha bir cesaret die. aradı açmıorum. şimdi çıktım evine geliorum seni döve döve evden çıkartcam tüm mahalleye rezil etcem dedi. bende kardeşimi aradım gel evin orda bekle gelebilir şimdi dedim geldi hemen aradı telefonla onu ve görsen balkondan duyuorum kardeşimin dediklerini seni beklioruz gel bakalım hadi madem bi laf söledin erkek gibi gel dio tabi sonuç gelmedi ve o gece aramadı. ertesi gün ve sonraki askere gidene kadar geçen 3 ay hep aradı işten atılmıştı ama benim için hep geldi çıkışta takip etti tehditler falan. ama ben babama anneme söledim. kendisinin hasta olduğunu beni devamlı tehdit ettiğini söledim. öle destek çıktılarki babam konuşmak istedi knuşturmadım. ama benim yanımda oldular. onada söledim zaten ailem herşeyi bilor beni tehdit edemezsin dedim neyi bilior ben onlara öle şeyler anlatırımki falan dedi. iftira atmasından kokrtum. elimde fotoların var dedi babana yollıcam dedi ii yolla dedim çünkü yoktu biliorum ve tabi yollmadı yollayamazdıda çünkü uygunsuz hiçbir durumum olmadı. nihayetinde askere gitti. ordan bile her dakka aradı şuan 6 ay oldu ayrıyız. 3 aydır askerde. dün aradı açmadım. baya uzun süre açmadım. lütfen 2 dk aç demiş msj atamam yakalanırım demiş. bende dedimki " sen zaten yakalanmazsan ben yakalatıcam seni savcılığa dilekçe vercem hakkında bikaç avukata danıştım. artık bıktım senin tehditlerinden buseferde senin başın ağrısın bakalım dedim. oda demişti tmm daha aramıcam sadece 2 dk aç bişi sorcam demiş. açarım ama delil olarak görüşmeyi kaydetcem dedim. aradı şaşırmıştı benden beklemiordu böle bi tepki. .çünkü hep sinmiştim. hep korkmuştum. oda baskıyla küfürle tehditle ona dönmemi sağlıyordu buna alıştırmıştım onu. benim korkmadığımı görünce ve ciddi olduğumu anlayınca hemen sindi. bulunmaz hintl kumaşı diilsin aramam zaten daha istesende dedi bitirdi. kendi kapattı yüzüme hatta :1: yani gözünü korkut. benimde tüm kuzenlerimin babamın evinimin telini bilor. neler sölüordu ama korkut onu savcılığa şikeyette buluncam de. hatta burada işler daha hızlı ve kesin sonuca ulaşıo yırtabilceğini sanma de. ailem herşeyi bilior anlattım beni artık korkutamazsın de. tüm msjlarını delil olarak kullanıcam de. ailenede deki kurtulamıorum peşimi bırakmıo ölümle tehdit ediyor iftira atıcakmış başımı yakıcakmış artık bıktım sizden gizlemek istmeiorum de. yani k. bakma ama tatlım farklı ülkelerde olsam dönüp arkama bile bakmazdım. ne kapının önüne gelebilir ne takip edebilir yolunu kesebilir. telini değiştir. ailene yoluna şimdiden. hatta bence onun telini engellettir kuzenlerin ve teyzenden aradıklarında çalmaz telefonları nasılsa. senin kurtulman daha kolay. bence aşırı korkuyorsun. arkdaşların dediği gibi havlayan köpek ısırmaz.

acikcasi numarayi engellemek hic aklima gelmemisti kuzenlerime soylesem benim icin ayarlarlar.. ilk adimi atmam lazim ve en azindan bu adimi atabilirim onlem icin.. numaramida annemin numarasinida degistirdigmde bitek babamla ev kaliyo.. erkek kuzenime bu konuyu acamam ama kiz kuzenime acabilirim en azindan onun haberi olur ve belki en iyi ailede kime anlatabilcegimi soler bana.. evet asiri korkuyorum cunku benimde eski sevgilim iste tedavi goruyodu birakti.. ilac fln yoktu ama piskolojisi bozuk.. ve en cok beni korkutan bu zaten.. demin aradi evi mecbur acmak zorunda kaldim cnku kimin aradigni goremedim.. o cikti.. cok sakin bi sekilde napiosn fln filan dedi.. sakince konustum.. arkadaslar ve ilk adimi atarak bidaha beni tehtid etme cok fena olucak dedim.. bana ben dediklerimden yaptiklarimdan hicbirinden pisman degilim olmicamda hicbizaman gerekirse daha fazlasini yaparim dedi.. agliodum ama belli ettirmemeye calistim ama sesimden anladi zaten,, seni pisman ettiririm ozaman dedim.. ve kapadim.. suan cep tlfnm kapali evi ariyamaz bu saatten snra cnku postane su bu kapandi.. evden ve ceptende ariyamiyo evi yani bu gecelik huzura kavustum .. kuzenimede yakinda acicam konuyu en azindan aileden 1 kisinin bilmesi lazim.. biliyorum cogunuz bana sinir oldu.. asiri korkumdan dolayi.. ama inaninki elimde degil.. onu tanidigim icin yapabilceklerini bildigm icin bu kadar korkuyorum.. banada sana dedigi gibi fotolar var elimde face e koyarimm rezil ederim ailene gonderirim falan filan dedi.. ama benimde ole bi fotom yok.. o konuyu bidahada acmio zaten.. yorumlariniz ve desteginiz icin cok tsk ederim.. insallah yakinda kurtulurum.. size cok dua ediorum yanimda oldugunuz icin .. hepinize.. insallah kurtulurum :113:

acikcasi numarayi engellemek hic aklima gelmemisti kuzenlerime soylesem benim icin ayarlarlar.. ilk adimi atmam lazim ve en azindan bu adimi atabilirim onlem icin.. numaramida annemin numarasinida degistirdigmde bitek babamla ev kaliyo.. erkek kuzenime bu konuyu acamam ama kiz kuzenime acabilirim en azindan onun haberi olur ve belki en iyi ailede kime anlatabilcegimi soler bana.. evet asiri korkuyorum cunku benimde eski sevgilim iste tedavi goruyodu birakti.. ilac fln yoktu ama piskolojisi bozuk.. ve en cok beni korkutan bu zaten.. demin aradi evi mecbur acmak zorunda kaldim cnku kimin aradigni goremedim.. o cikti.. cok sakin bi sekilde napiosn fln filan dedi.. sakince konustum.. arkadaslar ve ilk adimi atarak bidaha beni tehtid etme cok fena olucak dedim.. bana ben dediklerimden yaptiklarimdan hicbirinden pisman degilim olmicamda hicbizaman gerekirse daha fazlasini yaparim dedi.. agliodum ama belli ettirmemeye calistim ama sesimden anladi zaten,, seni pisman ettiririm ozaman dedim.. ve kapadim.. suan cep tlfnm kapali evi ariyamaz bu saatten snra cnku postane su bu kapandi.. evden ve ceptende ariyamiyo evi yani bu gecelik huzura kavustum .. kuzenimede yakinda acicam konuyu en azindan aileden 1 kisinin bilmesi lazim.. biliyorum cogunuz bana sinir oldu.. asiri korkumdan dolayi.. ama inaninki elimde degil.. onu tanidigim icin yapabilceklerini bildigm icin bu kadar korkuyorum.. banada sana dedigi gibi fotolar var elimde face e koyarimm rezil ederim ailene gonderirim falan filan dedi.. ama benimde ole bi fotom yok.. o konuyu bidahada acmio zaten.. yorumlariniz ve desteginiz icin cok tsk ederim.. insallah yakinda kurtulurum.. size cok dua ediorum yanimda oldugunuz icin .. hepinize.. insallah kurtulurum :113:

Ya var ya, sen bu adamla konuşurken ağlamasan, hatta güçlü ve kararlı konuşabilsen, "höttt!!" desen bırakır peşini. Şimdiye kadar hep ezmiş seni, korkutmuş, öyle devam edeceğini sanıyor. Nasılsa yine arayacak seni, bi beş dakika güçlü ol. Hatta ayna karşısında onunla nasıl konuşacağını çalış kendi kendine. Yüksek sesle ve seri bir şekilde ona haddini bildirirsen bu kadar üstüne gelemez inan bana. "Şimdiye kadar beni hep korkuttun, ama ben bir büyüğüme danıştım, ve bu böyle devam ederse Türkiye'de savcılığa başvuracak, bana attığın mesajları falan da delil göstereceğiz, hele bi daha ara bizi rahatsız et, göreceksin gününü!" falan de, ama inandırıcı ol. Emin ol neye uğradığını şaşırır. Çünkü o seni, aciz, kırılgan, korkak zannettiği için böyle yapabiliyor.

Hepimizin yerli yersiz korkuları vardır, senin bu aşırı korkunu anlamıyoruz belki ama yapabileceklerin ortada, lütfen bir şeyler yap. Daha fazlasını yap, ona haddini bildir.

Back
X