- Konu Sahibi Sil_Bastann
onun ailesinin tehtitlerden haberi var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annen ile mutlaka paylaş.ama önce onun ailesini bul durumu anlat.büyük hata yaptım dediğin şeyin yasal olarak suç olduğunu ona söyle.
Hayır yok kendi çapında planlar yapıyor. arkadaşlarını dahil etmeye çalışıyor ve benim haberm yok sanıyor
Bu kısmı açabilirmisin lütfen, nasıl yani ?
seni tehtid ettiği konu tam olarak ne.onunla gizliden flört edman mi yoksa başka birşey mi
şöyleki arkadaşımla konuşmalarını okuduğuma göre anneme herşeyi anlatmak istiyor benden intikam almak için . aradan bir ay geçti . 9 eylül bizim yıldönümümüzdü. o gün için planlar yapmş twittere 'çok güzel oyun olacak hahah 9 eylül bekleniyor ' yazmş. iki ihtimal var. ya benmle çıkıp terketmek canımı yakmak istiyor yada annemle knşmak. emin olamıyorum
bana gelip seni annene söylerm benmle çıktığını demiyor tabiki. ben arkadaşmla olan konuşmalrndan biliyorm ama onlarda küstüğü için haberini alamıyorum.
proplemin sadece annenin haberi olmadan onunla flört etmense korkma.ISIRACAK KÖPEK HAVLAMAZ.
Senle çıkıp ayrılması bir yana iyice faydanlanmaktır amacı ve için kararıcak ama çevrenden özellik ile okuldan bir çok kişinin bilmesi hiç iyi değil bu kişi ile sınırlı kalmayacak tehditler ona evet dediğin an sistem işleyecek gerisi gelecek ailen ile konuş bence ona süpriz olsun rızan olsa bile işlediği suç şuan.
peki bişey sorucam. o bana enson affet beni flan filan diye mesaj atmş. sanırım buda planın bir parçası. ben ona twitterde gördüklerimi söylesem ne olurr ??
içim gerçekten karardı ama gerçekler..çevremde bilen insanlar çok gvendiğim bana yardm etmeye çalışanlar. onlarn tehdit edeceğini sanmıyorum ..
neden söylediğine bağlı.ona yapma dersen daha cok yapar.ama sende bir planla onu tehtid edersen faydası olur.halen ailesinin durumu bilmesi gerektiğini düşünüyorum.onlarda başlarının
ağrımasını istemezler.
Bu konuda kimseye güvenme erkeklerden ziyade kız arkadaşların dahi kavganızda vs.ilk onlar senin ne mal olduğunu anlatır yaşınız gereği söylüyorum bunu kusura bakma.
Evet o bahsettiğinde planın parçası maalesef.
canım nerelerdesin bilmiyorum ama onun seni tehtid ettiği herşeyden yasal olarak oda sorumlu.ona bunu söyle ailenle durumu mutlaka anlat.KULAĞINA KÜPE OLSUN BİRDAHA ANNE SÖZÜNDEN CIKMA.sonu kötü olur.
O kadaar çaresiz durumdayım ki..
Ben 16 yaşındayım. Geçen yıl çıktığım birisi vardı. biz çıkmaya başladıktan bir ay sonra annem öğrendi ve çok kızdı ayrılmamızı istedi ama ben sevdiğimi sandığım içn annemden gizli devam ettm çıkmaya . çok büyük bir hata yaptım..7 ay snra o bnden ayrıldı . sonra bi kaç kez geri dönmek istedi ama ben istemedm. çok sinirli ve inatçı bir insandr. yakın arkadaşmla knştuklarında bnden intikam alacağını söylmş. gerkrse annemle konuşacakmş. Bana oyun oynamaya çalışcak ya yeniden bni kazanmaya çlşp kazandıktan sonra yüzüstü bırakacak yada anneme herşeyi anlatacak. fakat 2. olursa bnim bitiğimn resmidirr. çok korkuyorum onu yumuşatmak için mesaj attm. çokk ii davrandı ama oyunun bir parçasımı değilmi anlamdım. lütfen yardmcı olur nasıl onu kendmden uzaklaştırıp intikam almasını engelleyebilirm gerçekten çok korkuyorum. yakın arkdaşmlada küstükleri için haber alamıyorum sadece attığı tweetlerden sonuç çıkardım . bna bir oyun düzenlemş. lütfen fikirlerinizi esirgemeyin..