Tehdit edilmek..

Bu kısmı açabilirmisin lütfen, nasıl yani ?

şöyleki arkadaşımla konuşmalarını okuduğuma göre anneme herşeyi anlatmak istiyor benden intikam almak için . aradan bir ay geçti . 9 eylül bizim yıldönümümüzdü. o gün için planlar yapmş twittere 'çok güzel oyun olacak hahah 9 eylül bekleniyor ' yazmş. iki ihtimal var. ya benmle çıkıp terketmek canımı yakmak istiyor yada annemle knşmak. emin olamıyorum

seni tehtid ettiği konu tam olarak ne.onunla gizliden flört edman mi yoksa başka birşey mi

bana gelip seni annene söylerm benmle çıktığını demiyor tabiki. ben arkadaşmla olan konuşmalrndan biliyorm ama onlarda küstüğü için haberini alamıyorum.

şöyleki arkadaşımla konuşmalarını okuduğuma göre anneme herşeyi anlatmak istiyor benden intikam almak için . aradan bir ay geçti . 9 eylül bizim yıldönümümüzdü. o gün için planlar yapmş twittere 'çok güzel oyun olacak hahah 9 eylül bekleniyor ' yazmş. iki ihtimal var. ya benmle çıkıp terketmek canımı yakmak istiyor yada annemle knşmak. emin olamıyorum

bana gelip seni annene söylerm benmle çıktığını demiyor tabiki. ben arkadaşmla olan konuşmalrndan biliyorm ama onlarda küstüğü için haberini alamıyorum.

Senle çıkıp ayrılması bir yana iyice faydanlanmaktır amacı ve için kararıcak ama çevrenden özellik ile okuldan bir çok kişinin bilmesi hiç iyi değil bu kişi ile sınırlı kalmayacak tehditler ona evet dediğin an sistem işleyecek gerisi gelecek ailen ile konuş bence ona süpriz olsun rızan olsa bile işlediği suç şuan.

proplemin sadece annenin haberi olmadan onunla flört etmense korkma.ISIRACAK KÖPEK HAVLAMAZ.

peki bişey sorucam. o bana enson affet beni flan filan diye mesaj atmş. sanırım buda planın bir parçası. ben ona twitterde gördüklerimi söylesem ne olurr ??

Senle çıkıp ayrılması bir yana iyice faydanlanmaktır amacı ve için kararıcak ama çevrenden özellik ile okuldan bir çok kişinin bilmesi hiç iyi değil bu kişi ile sınırlı kalmayacak tehditler ona evet dediğin an sistem işleyecek gerisi gelecek ailen ile konuş bence ona süpriz olsun rızan olsa bile işlediği suç şuan.

içim gerçekten karardı ama gerçekler.. :( çevremde bilen insanlar çok gvendiğim bana yardm etmeye çalışanlar. onlarn tehdit edeceğini sanmıyorum ..

neden söylediğine bağlı.ona yapma dersen daha cok yapar.ama sende bir planla onu tehtid edersen faydası olur.halen ailesinin durumu bilmesi gerektiğini düşünüyorum.onlarda başlarının ağrımasını istemezler.

peki bişey sorucam. o bana enson affet beni flan filan diye mesaj atmş. sanırım buda planın bir parçası. ben ona twitterde gördüklerimi söylesem ne olurr ??

içim gerçekten karardı ama gerçekler.. :( çevremde bilen insanlar çok gvendiğim bana yardm etmeye çalışanlar. onlarn tehdit edeceğini sanmıyorum ..

Bu konuda kimseye güvenme erkeklerden ziyade kız arkadaşların dahi kavganızda vs.ilk onlar senin ne mal olduğunu anlatır yaşınız gereği söylüyorum bunu kusura bakma.

Evet o bahsettiğinde planın parçası maalesef.

canım nerelerdesin bilmiyorum ama onun seni tehtid ettiği herşeyden yasal olarak oda sorumlu.ona bunu söyle ailenle durumu mutlaka anlat.KULAĞINA KÜPE OLSUN BİRDAHA ANNE SÖZÜNDEN CIKMA.sonu kötü olur.

neden söylediğine bağlı.ona yapma dersen daha cok yapar.ama sende bir planla onu tehtid edersen faydası olur.halen ailesinin durumu bilmesi gerektiğini düşünüyorum.onlarda başlarının
ağrımasını istemezler.

yok yapma demiycem korkmadığımı belli etmek istiyorum. ama bekliycem hareketlerine göre..

Bu konuda kimseye güvenme erkeklerden ziyade kız arkadaşların dahi kavganızda vs.ilk onlar senin ne mal olduğunu anlatır yaşınız gereği söylüyorum bunu kusura bakma.

Evet o bahsettiğinde planın parçası maalesef.

yaa işte zamanında annemin bile sözünü dinleyip çıkmaya devam ettiğim , fedakarlık yaptğm insan tarafndan tehdit alıyorum.. Annemm annemm

canım nerelerdesin bilmiyorum ama onun seni tehtid ettiği herşeyden yasal olarak oda sorumlu.ona bunu söyle ailenle durumu mutlaka anlat.KULAĞINA KÜPE OLSUN BİRDAHA ANNE SÖZÜNDEN CIKMA.sonu kötü olur.

Üzgünüm çıkmak zorunda kaldım :( yaa yasallık bir mevzu olduğunu düşünmüyorum sonuçta bana gelip herşeyi anlatıcam falan filan demiyor. ama.. annem artrkı ne derse oo :) önerilernz için bnmle knştuğunz için hepinize teşekkür edermm :)))

O kadaar çaresiz durumdayım ki..
Ben 16 yaşındayım. Geçen yıl çıktığım birisi vardı. biz çıkmaya başladıktan bir ay sonra annem öğrendi ve çok kızdı ayrılmamızı istedi ama ben sevdiğimi sandığım içn annemden gizli devam ettm çıkmaya . çok büyük bir hata yaptım..:( 7 ay snra o bnden ayrıldı . sonra bi kaç kez geri dönmek istedi ama ben istemedm. çok sinirli ve inatçı bir insandr. yakın arkadaşmla knştuklarında bnden intikam alacağını söylmş. gerkrse annemle konuşacakmş. Bana oyun oynamaya çalışcak ya yeniden bni kazanmaya çlşp kazandıktan sonra yüzüstü bırakacak yada anneme herşeyi anlatacak. fakat 2. olursa bnim bitiğimn resmidirr. çok korkuyorum onu yumuşatmak için mesaj attm. çokk ii davrandı ama oyunun bir parçasımı değilmi anlamdım. lütfen yardmcı olur nasıl onu kendmden uzaklaştırıp intikam almasını engelleyebilirm gerçekten çok korkuyorum. yakın arkdaşmlada küstükleri için haber alamıyorum sadece attığı tweetlerden sonuç çıkardım . bna bir oyun düzenlemş. lütfen fikirlerinizi esirgemeyin..

senin iyiliğini sadece annen düşünür annenin karşısına çık herşeyi anlat annen sana bir keere kızar o çocuğada seni tehtid ettiği için anasından emdiği süttü zehir eder bence annene anlat hiçde korkma

senın yakın arkadasınla konusmus yani arkadasının gelıp sana yetiştirecegini az çok tahmin etmiş senin gözünü korkutmak .tekrar bnmle konussun dıye intikam alıcam fln demiştir bnce takma kafana. annende kızmaz ztn önceden öğrenmiş. bnce plan fln yoktur ama kımseye güvenme eski sevgiline eski sevgilinin arkadaşlarına ortak arkadaslarınıza bıle guvenme cnm tabi annene tehdit etti fln dıye anlatırsan daha ıyı olur

cnm eger bu 2 planı varsa bu cocukla konusmazsın msjlarına telefonlarına cevap vermezsın senden karşılık almayınca 1 planı suya düşer.tekrar cıkıp ayrılma durumu olmaz araya ortak kız arkadaşlarını sokabılır agızından gırıp burnunda cıkmaya senı ıkna etmeye calışabilirler ay cok pişman vs vs sakın güvenme

2 plana gelırsek annene bu durumu önceden anlatırsan annenın herseyden haberı oldgu ıcın eskı sevgılın aradıgında bır gzl agızının payınıda verır. annen kızmaz ztn anca soylenır benı dınlemedın bak ne oldu vs vs alttan alırsın bırazzz

hatını flnda degiştir istiyorsan bu dönemde derslerıne odaklan bak okullar acılıyor

Canım senı cok ıyı anlıyorum bende 14 yasında cıkmaya baslamıstım ve benım annem abılerım herkes ogrenmıstı cok serttırler abılerım ogrenesıye kadar annem kac defa dedı ayrılı bak cok kotu olur yasın kucuk ıste anla annen ne dedıyse aynıları abılerım ogrendıgınde hersey yasaklandı bana da 1 sene hıc gorusmedık arada bır arkadasım gızlıce bana telefonunu bırakır oyle konusurduk daha sonra aılem bıraz guvendı bana ama sevgılım gorusmedıgımız ıcın hıc ayrılık lafını acmadı hatta hep ben dedım ayrılalım dıye ayrılmadık ama su an 18 yasındayım anneme hıc bır sey anlatmasam da bılıyor neler oldugunu gecen yengem demıs hala devam edıyorlar dıye annemde madem sevıyorlar napalım ellerıne mesleklerını alsınlar adam gıbı gelsınler ıstemeye verırız kacıp boynumuzu egmesınden ıyıdır demıs . Yanı demek ıstedıgım su o eger sevıyo olsaydı gorusmedıgınız ıcın ayrılmazdı senden donmek ıstemesının nedenı bence farklı bırsey yanı annen yuzunden gorusmemenızı yada bu yuzden ayrılmanızı kendısıne yedırememıs olmak tehdıt edıyor cunku gucu ancak buna yetıyor baska ne yapabılır kı ? Su anda dunyanın kralı zaten o kafasına gore. Senınde korkucagını bılıyor bıldıgı ıcın yapıyor bunları eger gercekten korktuysan annenle konus bencede sen anlatınca zaten kızmaz magdur oldugunu anlar senın. Ve 9 eylul yıl donumumuz demıstın plan yapıyor demıstın gectı 9 eylul ne yaptı ? Son durum ne bızı bılgılendır lutfen acaba ettıgı tehdıtlerı hayata gecırebıldı mı yoksa zaten ergenlık yuzunden tavan yapmıs olan egosunu mu tatmın ettı ?

Back
X