kızlar size bir konuda yardımınıza ihtiyacım var kardeşim bir süredir bir çocukla birlikteydi gözüm hiç tutmamıştı oğlanı ama bişeyde diyemedim efendi gibi davranmaya çalışıyordu geçenlerde farkettm ilişkileri sanki zoraki gidiyor ne el ele tutuşuyorlar ne sevgi sözcükleri öğrendim ki kardeşimin sevdiği bir çocuk varmış sordum evet seviyorum dedi hatta baya baya aşıktı da ama sevgilisinden ayrılmıyordu neden diyorum ayrılmak istemiyor falan diyordu o zmn diğer çocuktan vazgeç dedim ondan vazgeçmeyi kabullenmiyor aşık olduğu çocukla konuştum anlamıyorum seviyorum dedikçe ne hayır diyor ne evet ne git diyor ne gel diyor gördükçe bakıyor gülümsüyor ama o tarz konuları konuşturmuyor falan dedi kardeşim bana da hiçbirşey anlatmıyor sınıftan yakın arkadaşına sordum bnde anlamadım geçiştiriyor hep dedi bu hafta ayrıldılar ama çocuk sürekli birşeyler ima ediyor birşeyler yaparsam görürsün şeklinde mesajlar çekiyor bu konunun bu kadar üstüne düşme sebebim şu kuzenimde mevzuyu az çok biliyor çocuk şantaj yapıyor falan olmasın diyor bu kadar süre ayrılamaması bir de başkasını sevip yaklaşamaması hayra alamet değil falan dedi o günden beri içim hiç rahat değil soramıyorum da hem çocuktan korkuyo gibi hem de çok kırılgan annem duysa kıyamet kopar sizce sebep nedir nasıl davranmam uygun olur