Tehdit ...Zorla Kamerada soyunmami istiyorlar yoksa ....

dalgalandirandeniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2017
82
36
18
45
Merhaba ben evliyim 2 aydır falan bir evli adamla
Yazisiyorum Messenger üzerinden tamamen dostça olduğunu sanıyordum. Günlük olarak yaptıklarınızı yazıp arasıra bulunduğumuz yerde çekildiğimiz fotoğrafları gönderiyorduk birbirimize sadece. Hiçbir şekilde açık seçik birşey yapmadım.
Bugün kendisiyle yazistigimi düşünürken karısı oldugunu söyleyen biri hakaretlerle yazdı. Nasıl kocamı ayarttigini goreceğim kamerada soyun oğlum teğmen asker polis senin rahatsız ettiğini söylerim ip elimde adresini bulur gelir jandarma evine senin gibileri alsin içeri şeklinde yazdı. Tehdidle soyunmami istiyorlar kamerada ben böyle birşey yapmadım ki adamla ilişkim olmadı. Kötü birşey yapmadım. Onu baştan çıkarıcı birşey de yapmadım.
Aynı saatte adam bana eşim uyudu... Duşa girdi... Hadi aç bana goster soyun diye yazdı.
Tabi ki soyunmadim. Karısı beni soyunmuş görünce rahat bırakacak mis. Kafam karıştı bir kadin böyle bir durumdan şüphe etse bile bunu ister mi Rahat rahat gidip uyur mu ki
Bir teğmen asker polis ip den benim adresimi öğrenebilir mı?
Eşime söyleyemem yanlis anlar kaba davranır bana.
İp adresi Messengerdan görünebilir mı?
Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.

Evlisiniz ve 2 aydır EVLİ adamla yazışıyorsunuz DOSTÇA?

Hiç yardım edemeyeceğim, bir evli kadın dostçada olsa bir evli adamla yazışamaz. Evli bir adamda kadınla yazışamaz. Bu nasıl kafa, bu nasıl delilik? Çıldırmış olmalısınız. Eşiniz neyinize yetmiyor nikah masasında dostça “evet” demediniz galiba.

Ya allah aşkına gerçek olmayin ya..Derdin ne be kardeşim kendine saygın yok bari karşıdaki adam musvettesinin eşine saygın olsun..Oturun evinizde edebinizle bulaşmayın elin evli adamlarina sonrada imdat diye yardim istemeyin..kim size neyin yardımını yapsın allah aşkına be...

Bir kadın soyunmamı ister mi diye sorduğunuza göre ya feci safsınız ya da bizi kekliyorsunuz. Adamlar tezgahı kurmuş işte, baştan niyetleri buymuş. Evli olup evli adamla muhabbet etmenize lafım yok ama iki aydır tanıdığınız adama fotoğraf göndermek ne alaka? Niyetiniz masum değilmiş, macera arıyormuşsunuz. Heryerden engelleyin, rahatsız ederlerse şikayet edeceğinizi, kocanıza durumu anlattığınızı filan söyleyin. Bundan sonra da rahat durun.

Ya allah aşkına gerçek olmayin ya..Derdin ne be kardeşim kendine saygın yok bari karşıdaki adam musvettesinin eşine saygın olsun..Oturun evinizde edebinizle bulaşmayın elin evli adamlarina sonrada imdat diye yardim istemeyin..kim size neyin yardımını yapsın allah aşkına be...
Yahu kendide biliyor kadının olmadığını. Sadece bunu anlatırken kadını ortaya sererek hikayeyi dramatize etmeye çalışıyor. Basbayada adam resmen “soyun” diyor kadına. Soyunmayınca ortaya olmayan oğlunun mesleğini askeri teğmeni subayını seriyor. Soyun demek için güzel bir oyun hazırlamış anlayacağın. Bunları biliyor ama kocasının öğrenmesinden korkuyor ki ip adresimden öğrenir mi diyor.

Messenger dediğimiz şey facebook mesela orda demek ki kendi gerçek ismini yazmamış fake bir şey kullanıyor. Yani ip adresinden neyini öğrenebilir diye düşünüyorum.

Yazisiyorum Messenger üzerinden tamamen dostça olduğunu sanıyordum. Günlük olarak yaptıklarınızı yazıp arasıra bulunduğumuz yerde çekildiğimiz fotoğrafları gönderiyorduk birbirimize sadece. Hiçbir şekilde açık seçik birşey yapmadım.
Bugün kendisiyle yazistigimi düşünürken karısı oldugunu söyleyen biri hakaretlerle yazdı. Nasıl kocamı ayarttigini goreceğim kamerada soyun oğlum teğmen asker polis senin rahatsız ettiğini söylerim ip elimde adresini bulur gelir jandarma evine senin gibileri alsin içeri şeklinde yazdı. Tehdidle soyunmami istiyorlar kamerada ben böyle birşey yapmadım ki adamla ilişkim olmadı. Kötü birşey yapmadım. Onu baştan çıkarıcı birşey de yapmadım.
Aynı saatte adam bana eşim uyudu... Duşa girdi... Hadi aç bana goster soyun diye yazdı.
Tabi ki soyunmadim. Karısı beni soyunmuş görünce rahat bırakacak mis. Kafam karıştı bir kadin böyle bir durumdan şüphe etse bile bunu ister mi Rahat rahat gidip uyur mu ki
Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.
Her yerden engelleyin. Bir şey yapamaz.

Bastan beri yaptiginiz sey cok cirkin, elle tutulacak tarafi yok yani.
Elin bilmediginiz adamiyla “dostca” nasil yazisilir en onemlisi neden yazisilir?
Iliskim olmadi diye ic rahatlatiyorsunuz ama esinizden de cekiniyorsunuz, resmen flortlesmissiniz iste..
Neyse insallah adinizi soyadinizi nerede yasadiginizi tlf numaranizi bilmiyordur.
Umarim sadece bi forum uzerinden gorusmussunuzdur.
Yani takan manyagin tekiyse bilgileriniz elindeyse hic olmadik yerde pat diye karsiniza cikabilir heryerden engelleseniz de..

Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.
Inş.esiniz sizi yakalar ve bir an önce boşar çocuğunuz varsa onlara yazık saatli bomba gibisiniz ne zaman patlayacaksınız belli olmaz EDEP YAHU

Konusahibi siz biraz s.f misiniz?Kusura bakmayin ama soyunmak falan hic mi anlamiyosunuz cekecekler sizi kari koca sonra şantaj vs.Oyun oynuyorlar size belki karisi bile degil adam numara yapti karisi ağzi ile yazdi ki öyle gorunuyor soyununda gorsun diye.Gerci mustehak size evli adamla ne konusulur dostane?

Back
X