Tehdit ...Zorla Kamerada soyunmami istiyorlar yoksa ....

Konu fake değilse; nereden konuşuyorsanız kapatın engelleyin. IP mi buluyor ne buluyorsa bulsun. Muhatap olmayın. Gerekirse savcılığa suç duyurusunda bulunun.

Bir hata yapmışsınız umarım bunun farkındasınızdır. Oyuna gelmeyin böyle bişeye kimse inanmaz. Eşinizin yerine kendinizi koyun, o olsaydı napmasını isterdiniz?
Başınıza bela almadan kesin görüşmeyi engelleyin hatta numaranızı değiştirin

Eski konunda sıkıntılı. Sakın foto falan yollama . İyice sarpasararsın. Seni güçsüz , saf ve çaresiz görmüşler. İnsan avcıları. Bu mesajların çıktısını aldıgını savcılığa gidecegini söyle. Ayrıca hemen psikolojik destek almalısın . Eşin begenmiyo dıye düşünüp elalemin pisliklerind kanmışsın .

Esıyse eger kemalım yapmaz dıyen bır kadındır senı soyundurup evet bak aldattı dıyıp sana tazmınat davası acma gıbı bır nıyetı vardır. Degılse adam hıcte dost gıbı konusmayan bırıdır( zaten dostta olacagını hıc sanmıyorum) atma sakın atmadıgın surece mahkemeye versede hıcbısey oapat edemez madem dostca konusuyorsun korkmana grek yok. Ama esın tabı ne dee bu duruma onu bılemem sende onlara dekı benım esınle bı ılıskım yok sadece arkadasınız mahkemeye ver hersey ortaya cıksın bende sana ıftıra ve tehtıt davası acıyım de sende onu tehtıt et ve engelle bıdahada korltugun bıseyı bence yapma esıne yazık eger sevmıyorsanda bosan. Bosansanda evlı adamlarla degıl bekarlarla gorus

Yanlış yazmadım kafadan atmadım maalesef öyle dedi. Fake değil.
Numaranı verdin mi? Vermedim de... O hesabı dondur, her yerden engelle.Ya anlamıyorum şu evli bayanları! Derdiniz ne Allah aşkına? O kişiyle yazışacağın kadar kocanla mesajlassan belki daha sevgi dolu bir evliliğin olacak.Onu geçtim evli olduğun halde yazışırken iyi, soyun deyince namusluyum şimdi napayım.Adam belki de sana daha alttan alsa gönlünü çalsa,böyle gönlünü alsa tövbe töbe..Konuşmayın kardeşim tongaya düşürtmeyin kendinizi.

ben cok rahat bir insanim bu sitedekilere gore. bir bayan ve bir erkegin evli dahi olsalar arkadaslik etmesi, oturup birseyler icmesi benim icin markete bakkala gitmek kadar olagan birsey ki bu dusuncelerim icin bile beni taslayanlar var bu sitede. ama sizin anlattiginiz bambaska, benim rahatligimi bile asti.

evli iki insan arkadaslik kurabilir, ama internet uzerinden tanisip iletisim kuramaz! kurmamalidir! kurarsa bunun masumiyeti olmasi ihtimal bile degildir! ne vasifla internet arkadasligi bulur ki insan cok sacma...

ve dipnot:esinize anlatamayacaginiz hicbirsey yapmayiniz

Merhaba ben evliyim 2 aydır falan bir evli adamla
Yazisiyorum Messenger üzerinden tamamen dostça olduğunu sanıyordum. Günlük olarak yaptıklarınızı yazıp arasıra bulunduğumuz yerde çekildiğimiz fotoğrafları gönderiyorduk birbirimize sadece. Hiçbir şekilde açık seçik birşey yapmadım.
Bugün kendisiyle yazistigimi düşünürken karısı oldugunu söyleyen biri hakaretlerle yazdı. Nasıl kocamı ayarttigini goreceğim kamerada soyun oğlum teğmen asker polis senin rahatsız ettiğini söylerim ip elimde adresini bulur gelir jandarma evine senin gibileri alsin içeri şeklinde yazdı. Tehdidle soyunmami istiyorlar kamerada ben böyle birşey yapmadım ki adamla ilişkim olmadı. Kötü birşey yapmadım. Onu baştan çıkarıcı birşey de yapmadım.
Aynı saatte adam bana eşim uyudu... Duşa girdi... Hadi aç bana goster soyun diye yazdı.
Tabi ki soyunmadim. Karısı beni soyunmuş görünce rahat bırakacak mis. Kafam karıştı bir kadin böyle bir durumdan şüphe etse bile bunu ister mi Rahat rahat gidip uyur mu ki
Bir teğmen asker polis ip den benim adresimi öğrenebilir mı?
Eşime söyleyemem yanlis anlar kaba davranır bana.
İp adresi Messengerdan görünebilir mı?
Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.
sen kadının kocasıyla konuş sonrada ayartmadım ben o adamı de kendi kocan yetmiyormu da gidip başkasının kocasıyla konuşuyorsun. Bide resim atıyorsun. sana çok kızdım ama çıkar yol göstercem. o resimlerin aynısını adama gönderdiklerini facende falan paylaş en azından kocan sorarsa bu resimler nerden çıktı diye ordan almış dersin.

Dostça mı? Aynı şeyi eşin yapsa nasıl bir tepki verirdin? Off neyse yaa sizin gibiler yüzünden kimseye güvenemez olduk zaten.

Her yerden engelle. Korkma o kesin eşi değil adamın kendisidir. Seni çıplak görmek için böyle bir şey yapmıştır. Engelle gitsin bitsin...

İp adresinden adresinizi falan bulamaz.
Oğlu ne olursa olsun ikiniz de reşitsiniz herhangi bir suç unsuru yok.
Eşimde dediği de kendisi sizi zarflamıl bu şekilde soyundururum diye düşünüyor. İnanmayın.

Sakin olun bir daha o programı da kullanmayın. Zaten o programlar chat siteleri tanışma ardından sanal sex ya da sex olarak kullanılır. Kesinlikle masum değilsiniz siz de

Evli bir kadın neden başka adamlarla yazısını yazikdegilmi sizede eşinizin şerefinde boşluktan sapıtmışsınız hesapları kapatın iradenize hakim olun

Siz kaç yaşındasınız? 18’den küçüksünüz gibime geldi. Ancak o yaşlarda bir çocuk buna inanır. Troll değil de 18’den küçük bir çocuksanız lütfen emniyete ulaşın.

Back
X