- 22 Ocak 2013
- 41.686
- 210.579
- 798
- Konu Sahibi dalgalandirandeniz
Konu fake değilse; nereden konuşuyorsanız kapatın engelleyin. IP mi buluyor ne buluyorsa bulsun. Muhatap olmayın. Gerekirse savcılığa suç duyurusunda bulunun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Numaranı verdin mi? Vermedim de... O hesabı dondur, her yerden engelle.Ya anlamıyorum şu evli bayanları! Derdiniz ne Allah aşkına? O kişiyle yazışacağın kadar kocanla mesajlassan belki daha sevgi dolu bir evliliğin olacak.Onu geçtim evli olduğun halde yazışırken iyi, soyun deyince namusluyum şimdi napayım.Adam belki de sana daha alttan alsa gönlünü çalsa,böyle gönlünü alsa tövbe töbe..Konuşmayın kardeşim tongaya düşürtmeyin kendinizi.Yanlış yazmadım kafadan atmadım maalesef öyle dedi. Fake değil.
sen kadının kocasıyla konuş sonrada ayartmadım ben o adamı de kendi kocan yetmiyormu da gidip başkasının kocasıyla konuşuyorsun. Bide resim atıyorsun. sana çok kızdım ama çıkar yol göstercem. o resimlerin aynısını adama gönderdiklerini facende falan paylaş en azından kocan sorarsa bu resimler nerden çıktı diye ordan almış dersin.Merhaba ben evliyim 2 aydır falan bir evli adamla
Yazisiyorum Messenger üzerinden tamamen dostça olduğunu sanıyordum. Günlük olarak yaptıklarınızı yazıp arasıra bulunduğumuz yerde çekildiğimiz fotoğrafları gönderiyorduk birbirimize sadece. Hiçbir şekilde açık seçik birşey yapmadım.
Bugün kendisiyle yazistigimi düşünürken karısı oldugunu söyleyen biri hakaretlerle yazdı. Nasıl kocamı ayarttigini goreceğim kamerada soyun oğlum teğmen asker polis senin rahatsız ettiğini söylerim ip elimde adresini bulur gelir jandarma evine senin gibileri alsin içeri şeklinde yazdı. Tehdidle soyunmami istiyorlar kamerada ben böyle birşey yapmadım ki adamla ilişkim olmadı. Kötü birşey yapmadım. Onu baştan çıkarıcı birşey de yapmadım.
Aynı saatte adam bana eşim uyudu... Duşa girdi... Hadi aç bana goster soyun diye yazdı.
Tabi ki soyunmadim. Karısı beni soyunmuş görünce rahat bırakacak mis. Kafam karıştı bir kadin böyle bir durumdan şüphe etse bile bunu ister mi Rahat rahat gidip uyur mu ki
Bir teğmen asker polis ip den benim adresimi öğrenebilir mı?
Eşime söyleyemem yanlis anlar kaba davranır bana.
İp adresi Messengerdan görünebilir mı?
Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.