- 22 Haziran 2017
- 82
- 36
- 18
- 45
- Konu Sahibi dalgalandirandeniz
-
Ask sonsuza kadar sürmüyor önemli olan sevgi ve saygının sürmesiMerhaba herkese yanıtları dan dolayi teşekkür ederim.
malesef konu gerçek. Hallettim.
o adamla Görüşmeyi kestim. Tehditlerine inanmayip. Böyle birşey duyunca önce çok korktum. Saf degilim akıl yaşımda iyi . Bir daha yanlış yapmayacağım. Dostça olmazmis bir erkek bir kadın. Dost olan az sayıdadir. Bir arkadaş yazmış 2 senelik evli olduğumu sanmis. 8 sene olacak evliyim.
Eşim bu aralar daha iyi ama aşk bitti nasil olacak inşallah herşey düzelir.
tamamen katılıyorum.Git o kocanı boşa,daha fazla hakkını yeme adamın.Ne dostçası ya çocuk mu kandırıyorsun.Evlisiniz ve 2 aydır EVLİ adamla yazışıyorsunuz DOSTÇA?
Hiç yardım edemeyeceğim, bir evli kadın dostçada olsa bir evli adamla yazışamaz. Evli bir adamda kadınla yazışamaz. Bu nasıl kafa, bu nasıl delilik? Çıldırmış olmalısınız. Eşiniz neyinize yetmiyor nikah masasında dostça “evet” demediniz galiba.
Ne dostu be !Merhaba herkese yanıtları dan dolayi teşekkür ederim.
o adamla Görüşmeyi kestim. Tehditlerine inanmayip. Böyle birşey duyunca önce çok korktum. Saf degilim akıl yaşımda iyi . Bir daha yanlış yapmayacağım. Dostça olmazmis bir erkek bir kadın. Dost olan az sayıdadir. Bir arkadaş yazmış 2 senelik evli olduğumu sanmis. 8 sene olacak evliyim.
Sosyal deney mi yapiyorsun? Anket şıkları nerede??? Ergensin belkide...Merhaba ben evliyim 2 aydır falan bir evli adamla
Yazisiyorum Messenger üzerinden tamamen dostça olduğunu sanıyordum. Günlük olarak yaptıklarınızı yazıp arasıra bulunduğumuz yerde çekildiğimiz fotoğrafları gönderiyorduk birbirimize sadece. Hiçbir şekilde açık seçik birşey yapmadım.
Bugün kendisiyle yazistigimi düşünürken karısı oldugunu söyleyen biri hakaretlerle yazdı. Nasıl kocamı ayarttigini goreceğim kamerada soyun oğlum teğmen asker polis senin rahatsız ettiğini söylerim ip elimde adresini bulur gelir jandarma evine senin gibileri alsin içeri şeklinde yazdı. Tehdidle soyunmami istiyorlar kamerada ben böyle birşey yapmadım ki adamla ilişkim olmadı. Kötü birşey yapmadım. Onu baştan çıkarıcı birşey de yapmadım.
Aynı saatte adam bana eşim uyudu... Duşa girdi... Hadi aç bana goster soyun diye yazdı.
Tabi ki soyunmadim. Karısı beni soyunmuş görünce rahat bırakacak mis. Kafam karıştı bir kadin böyle bir durumdan şüphe etse bile bunu ister mi Rahat rahat gidip uyur mu ki
Bir teğmen asker polis ip den benim adresimi öğrenebilir mı?
Eşime söyleyemem yanlis anlar kaba davranır bana.
İp adresi Messengerdan görünebilir mı?
Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.
Aklınız başınızda ve evli biri olarak bir başka evli adamla sohbet muhabbet olaylarına girmişsiniz !!! hı hı tamam aklınız başınızdaymış gerçektenMerhaba herkese yanıtları dan dolayi teşekkür ederim.
Kendi hatalarınıza "erkekle kadın dost olamazmış" diyerek kılıf uydurmasanız keşke komik oluyor.Merhaba herkese yanıtları dan dolayi teşekkür ederim.
Merhaba herkese yanıtları dan dolayi teşekkür ederim.
Merhaba ben evliyim 2 aydır falan bir evli adamla
Yazisiyorum Messenger üzerinden tamamen dostça olduğunu sanıyordum. Günlük olarak yaptıklarınızı yazıp arasıra bulunduğumuz yerde çekildiğimiz fotoğrafları gönderiyorduk birbirimize sadece. Hiçbir şekilde açık seçik birşey yapmadım.
Bugün kendisiyle yazistigimi düşünürken karısı oldugunu söyleyen biri hakaretlerle yazdı. Nasıl kocamı ayarttigini goreceğim kamerada soyun oğlum teğmen asker polis senin rahatsız ettiğini söylerim ip elimde adresini bulur gelir jandarma evine senin gibileri alsin içeri şeklinde yazdı. Tehdidle soyunmami istiyorlar kamerada ben böyle birşey yapmadım ki adamla ilişkim olmadı. Kötü birşey yapmadım. Onu baştan çıkarıcı birşey de yapmadım.
Aynı saatte adam bana eşim uyudu... Duşa girdi... Hadi aç bana goster soyun diye yazdı.
Tabi ki soyunmadim. Karısı beni soyunmuş görünce rahat bırakacak mis. Kafam karıştı bir kadin böyle bir durumdan şüphe etse bile bunu ister mi Rahat rahat gidip uyur mu ki
Bir teğmen asker polis ip den benim adresimi öğrenebilir mı?
Eşime söyleyemem yanlis anlar kaba davranır bana.
İp adresi Messengerdan görünebilir mı?
Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?