Tehdit ...Zorla Kamerada soyunmami istiyorlar yoksa ....

Merhaba herkese yanıtları dan dolayi teşekkür ederim.
malesef konu gerçek. Hallettim.
o adamla Görüşmeyi kestim. Tehditlerine inanmayip. Böyle birşey duyunca önce çok korktum. Saf degilim akıl yaşımda iyi . Bir daha yanlış yapmayacağım. Dostça olmazmis bir erkek bir kadın. Dost olan az sayıdadir. Bir arkadaş yazmış 2 senelik evli olduğumu sanmis. 8 sene olacak evliyim.
Eşim bu aralar daha iyi ama aşk bitti nasil olacak inşallah herşey düzelir.

Ask sonsuza kadar sürmüyor önemli olan sevgi ve saygının sürmesi

tamamen katılıyorum.Git o kocanı boşa,daha fazla hakkını yeme adamın.Ne dostçası ya çocuk mu kandırıyorsun.

eşim yanlış anlar derken ? zaten yanlış bişey yapmışsın . Tabi ki de adamın karısı böyle bişey istemez... Adam bildiğin sapık eline koz olsun seni daha da tehdit etsin diye senden böyle birşey istiyor. Tabi ki de bu mesajlarının resimlerimlerini aldım daha fazla taciz etmeye devam edersen senin savcılığa vericem diye sen tehdit et. Hadi adamlar yapıyor da , biz kadınlara bu hareketler yakışmıyor... Eşini sevmiyorsan boşancaksın bu kadar basit.

Ne dostu be !
Dost dediginiz insanla yiyip içmiş, azami hayatlarınızın bir alanlarında birbirinizle irtibat halinde olmuş olmanız gerekir.
Netten tanıştıgın adam senin niye dostun olsun ayol ?
Bal gibi adamla flörtöz bir haldeydin.
Yeme bizi dost most.

Sosyal deney mi yapiyorsun? Anket şıkları nerede??? Ergensin belkide...
Kknin damarini mi olcmeye geldin ?!!

Yani çok tehlikeli birşey yapmışsınız, diyelimki adam kayboldu ve ya öldürüldü, bakicaklar en son konuştuğu kişi sizsiniz ve ilk şüpheli siz.. müge anlida görüyoruz.. üst teğmen tabikide bulur ip adresinizi ama soyunmak daha rezillik olur.ayrica karısı biye sizin soyunmanizi istesin bence adam size oyun yapıyor, polise gidip sizi şikayet edicrem sapik adam deyin ve silin. Bir daha da böyle tehlikeli işlerw girmeyin

Aklınız başınızda ve evli biri olarak bir başka evli adamla sohbet muhabbet olaylarına girmişsiniz !!! hı hı tamam aklınız başınızdaymış gerçekten

Ogluna soylesin ip adresinizi cikarsin basiniz belaya girsin olabildigince, varan 1.
Kocaniza soyleyin sizin ne mal oldugunu bilsin, varan 2.
Adamin/ karisinin dedigini yapin ve basiniz bin bir turlu belaya girsin, varan 3.

Size mubah mubah!

Kendi hatalarınıza "erkekle kadın dost olamazmış" diyerek kılıf uydurmasanız keşke komik oluyor.
Bayağı bayağı eşinizi aldatmaya, hayatınıza renk katmaya kalkışmışsınız adam tehdit edince işi çevirmişsiniz. Umarım kocanzıdan bir an önce boşanırsınız, konuda tek üzüldüğüm kişi kocanız.

Ve mümkünse çocuk yapmayın.

"Kadınla erkek dost olamaz" ne alaka?
Netten bulduğunuz adamın tekiyle her gün mesajlaşıp birbirinize fotoğraf atmışsınız. Paçalar tutuşunca da "kidinli irkik dist ilimiz".

Kendinizi kandırmayın, macera aramışsınız işte.
Evliliğinizden memnun değilseniz boşanın. Eşinize yazık.

Hahahahahahaa çok komiksiniz ya yok soyuncakmis yok karısı yazmış.Asker fln olduğuna göre oğlu adam muhtemelen 45 üstü sende aynısın.Midesi kaldırmaz soyunma

heeee ben anladiiiiimmm şimdi, kızlar hanı dostça takildim diyo ya bu eski türk filmlerinde şey vardı.Bu benim birlikte olduğum seni aldattigim vs falan yerine dostum denirdi. bunlar hâlâ o kafada. yazık hahahaha

Eski konunu da okudum ve seni kınamıyorum. Her kadın ilgi bekler. İlgi yoksa gider, sen de ilgi görebileceğin birine yönelmişsin ama yanlış yapmışsın. Bu kadar saf olma, azıcık ilgi için tanımadığın insanlara bu kadar iyiniyetli davranma

Niye kadın cinayetleri oluyor diye sorguluyoruz erkekleri insanları yakında başımıza taş yağacak. Neyin kafasını yaşıyorsunuz ya!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…