Tehdit ...Zorla Kamerada soyunmami istiyorlar yoksa ....

Merhaba ben evliyim 2 aydır falan bir evli adamla
Yazisiyorum Messenger üzerinden tamamen dostça olduğunu sanıyordum. Günlük olarak yaptıklarınızı yazıp arasıra bulunduğumuz yerde çekildiğimiz fotoğrafları gönderiyorduk birbirimize sadece. Hiçbir şekilde açık seçik birşey yapmadım.
Bugün kendisiyle yazistigimi düşünürken karısı oldugunu söyleyen biri hakaretlerle yazdı. Nasıl kocamı ayarttigini goreceğim kamerada soyun oğlum teğmen asker polis senin rahatsız ettiğini söylerim ip elimde adresini bulur gelir jandarma evine senin gibileri alsin içeri şeklinde yazdı. Tehdidle soyunmami istiyorlar kamerada ben böyle birşey yapmadım ki adamla ilişkim olmadı. Kötü birşey yapmadım. Onu baştan çıkarıcı birşey de yapmadım.
Aynı saatte adam bana eşim uyudu... Duşa girdi... Hadi aç bana goster soyun diye yazdı.
Tabi ki soyunmadim. Karısı beni soyunmuş görünce rahat bırakacak mis. Kafam karıştı bir kadin böyle bir durumdan şüphe etse bile bunu ister mi Rahat rahat gidip uyur mu ki
Bir teğmen asker polis ip den benim adresimi öğrenebilir mı?
Eşime söyleyemem yanlis anlar kaba davranır bana.
İp adresi Messengerdan görünebilir mı?
Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.
Polis eşiyim ipten konumumuza ulaşabilirler ama polşsde jandarmada olsa savcılık kararı olması lazım öyle keyfi keder bulamaz yani bi dava şikayet olması lazım içiniz rahat olsun da halen neden görüşüyorsunuz onu anlamadım karım yattı hadi soyun nedir kim bunu isterki muhtemelen akıl sağlığı yerinde değil neden engellemediniz de bu muhabbet böyle devam etti anlamıyorum....sizinde ahlakınız zayıfmış aldatılan kadınlar kadar aldatılan adamlarada yazık....bi ilişki yaşamadım demişsiniz ama niyet etmişsiniz..umarım bulurlarda sizi evdeki adamda daha fazla sadakatsizliğe maruz kalmaz

Engelleyin hesabinizi kapatın gerekirse sosyal medya kullanmayın bi zahmet ya böyle halt yiyceniz kullanmayinnn arkadasss bak yuvan bozulcak veya o kişinin iki kisi yuzunden masumlar ortada kaliyor esin yapsa memnun kalirmisin dostca biriyle dertlesse demekki eşinle memnun degilsi tatmin degilsinki boyle kalkıştın allah yardimciniz olsun bence öyle birsey yapmayın sonra dahada tehtitler büyür polise şikayet edecem sizi diyin engelleyin rahatsiz ederseniz diye.

Tabiki asla öyle.bisey gönderme. O zaman çıplak resmini kullanıp şantaj yapacak sana. Evliykrn konuşmak gibi bı hata yapmışsın masumane diyosun ama.esinin bilmediği hicbisey masum değildir

Çevrenizde onca insan varken hiç tanımadığınız biriyle dostça! yazışma isteği neden?
Çevrenizi, sizi tanımadan elin yabancısı ne tavsiyesi verebilir?
Amacınız geyik yapmak yada heyacan aramakmış bariz belli.
Biraz mantıklı olun, kötü bir konuşma şekli yoksa ortada size ne yapabilirler?
Soyunmanızı istemesinin tek sebebi, elinde sizi tehdit edebileceği veri olması.
Eğer onu yapsaydınız şu anda para yada cinsellikle ilgili tehditler alacaktınız.
Yine de ucuz kurtulmuşsunuz, biraz aklı selimlik lütfen.

Daha önce açtığınız konuyu okudum, sizi aldatan, sürekli hakaret eden, hiçbir yere sizinle gitmeyip fiziksel olarak eleştiren adamla evli kalmaya devam ederseniz böyle saçma yollardan içinizdeki boşluğu doldurmaya çalışırsınız. Yaptığınızda hakli çıkarmaz bu sizi elbette ama o koca müsveddesinden kurtulun ilk önce.

Sizi aptal bir yalanla tongaya düşürmeye çalışmış yazıştığınız adam, herhangi bir zarar veremezler merak etmeyin, engelleyin gitsin. Bir daha da böyle şeylere bulasmayin, tanımadığınız insanlara fotoğraf atmayın, bilmiyorum önceki konuyu okuyunca üzüldüm size.

Son düzenleme:
Konuya fake yazan güzide hanımlar, topikte bu konu fake yazmak yerine şikayet et butonuna bassaydınız keşke.

D dalgalandirandeniz profilinizdeki yaş doğruysa 39 yaşında görünüyorsunuz, 15 yaşında olsanız karşı tarafın söylediği yalanlara inanmanız normal derim ama çok özür dilerim rencide etmek niyetinde değilim, yalnızca bu yaşta bu kadar gözü açılmamış saf olmanızı normal karşılayamıyorum zira haberlerde neler neler görüyoruz, hiç mi internet üzerinden kandırılan erkeklerin kadınların haberlerine denk gelmiyorsunuz?

Yazdıklarınıza inanırım çünkü sitede saftır dediğim ama saflığının da bir sınırı olduğunu sandığım birkaç kişi daha kandırıldı, şok olduğum kısım kandırılanların belli yaşın üstünde olan kadınlar olması.

Şaka gibi. Sizin ve tüm konuda geçen kişilerin ar damarı çatlamış. Eşiniz varken başka evli adamla dostça konuşmak nedir ya? Bir de fotoğraf gönderiyormuşsunuz. Böyle işlere bulaşırsanız müstehak kusura bakmayın. Benim eşim evli barklı kadınla konuşsa dostça(?!) donuna kadar alıp süründürsünler. Edep ya hu. Ayrıca ip adresi elbette kolayca bulunabilir, polis için zaten bu çocuk oyuncağı. Nereden yazışırsanız yazışın zınk diye çıkıyor.

önceki konumu okuduysaniz zor zamanlar gecirdim. Herşey çocuğumuz için . Çok bunalimdayim. Eşimle konuşamıyorum. Ev arkadaşı gibiyiz. Ben ondan başkasına bakmadım. Yazismakla yanlış yaptım. O kişiyle yazışmaya devam etmiyorum.Bende sizler gibi düşünüyorum o kişinin yanındaki karısı değil. Beni tuzağa düşürmeye çalışıyor.Yasim 39 ama bu konuda sormaya ihtiyacım vardı.
İyi yada kotu yorumlarınızı tek tek okuyorum.

önceki konumu okuduysaniz zor zamanlar gecirdim. Herşey çocuğumuz için . Çok bunalimdayim. Eşimle konuşamıyorum. Ev arkadaşı gibiyiz. Ben ondan başkasına bakmadım. Yazismakla yanlış yaptım. O kişiyle yazışmaya devam etmiyorum.Bende sizler gibi düşünüyorum o kişinin yanındaki karısı değil. Beni tuzağa düşürmeye çalışıyor.Yasim 39 ama bu konuda sormaya ihtiyacım vardı.
İyi yada kotu yorumlarınızı tek tek okuyorum.
Eşiniz size karşı hala aynı mı?

Çocuğunuz içinde olsa, böyle bir adama katlanmak zorunda değilsiniz. Sizinle ev arkadaşı gibiyse hayatında başka kadin var muhtemelen. Önceki konuda da aldatıldığınızı yazmışsınız. Hayatınızı böyle gecirneyin.

Günlük hayattan fotolarınızı göndermişsiniz,günümüzde photoshop o kadar ilerlerdi ki..Babamın bi iş arkadaşı hanıma garezi olan biri kadının facebook undan fotoğraflarını çalıp çıplak kadın vücuduna kafasını montajlamıştı.O fotolarıda abisine göndermişti kardeşin bana çıplak foto attı diye...Bundan sonra bunları göz önünde bulundurarak sanal ortamda arkadaş seçimi yapın,medeni durum konusuna girmek bile istemiyorum.IP adresinizi tespit ettirecek bir şey yok ortada.Engelleyin her yerden.Sosyal medyaysa tanışma alanınız kapatın kendi hesaplarınızıda.Aynı şeyi eşiniz size yapsa ne hissederdiniz bunun muhakemesinide size bırakıyorum.

Back
X